Неділя, 05 Травня 2024, 03:15:48 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 63 64 65 66 67 ... 72 73 »

«Веселим кроком разом ми йдемо до школи… жага навчання нас скликає знову й знову, і дружби коло кличе нас у клас» - саме словами гімну школи розпочалася урочиста лінійка, присвячена святу Знань у Хмелівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. На урочисту лінійку несміливо вийшли шестеро першокласників разом із першою вчителькою Корх Наталією Миколаївною.                      

З привітальним словом до 63 учнів школи, батьків, гостей свята звернулася директор школи Кононенко Любов Петрівна, обдарованим і здібним учням школи, переможцям районних конкурсів та змагань було оголошено подяки та вручено грошові премії, іменну стипендію від Благодійного фонду імені О. Волкова отримав учень 11-го класу Буднік Іван, переможець ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з базових дисциплін з географії.               

Високоповажні гості свята теж привітали учнів школи з початком нового навчального року і побажали успіхів у навчанні,творчих здобутків. Провідний спеціаліст управління освіти Сумської облдержадміністрації Поставська Наталія Іванівна була приємно здивована, що в такій маленькій школі так багато здібних учнів та творчих вчителів. 

... Переглянути повністю »

Переглядів: 579 | Дата: 17 Вересня 2012 | Комментарі (0)

Веселим життям жила Першого вересня Краснопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, адже на її подвір’ї зібралися школярі, батьки, гості, щоб відзначити День Знань.

І ось лунає урочиста мелодія. Ведучі оголошують про відкриття урочистої лінійки. Звучить Гімн України, і в цей час піднімають Державний прапор та прапор школи.

Під святкову мелодію Королева свята запрошує на урочисту лінійку наймолодших школярів разом із їхніми класоводами, називаючи прізвище, ім’я кожного першокласника.

Першим до вітального слова запрошується директор школи Яремчук А.І. Після привітання він вручає грамоти, дипломи та подарунки учням, які беруть участь у громадському житті школи.

Тепло привітали школярів гості:

Чигринець Віктор Петрович – начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат обласної ради та Шпакович Михайло Миколайович – голова обласної профспілкової організації працівників лісового господарства. Кожному першокласнику гості подарували набори канцелярських товарів.

Із щирими словами до першокласників звернулися їхні батьки та майбутні випускники школи. Із рук одинадцятикласників малята отримали першу книгу «Буквар» та подарунки.

1 Вересня, не менш важливий день і для п’ятикласників. Адже вони перейшли із початкової школи до середньої, їх зустрічає новий класний керівник і нові ... Переглянути повністю »

Переглядів: 674 | Дата: 17 Вересня 2012 | Комментарі (0)

Цьогорічне свято Першого дзвоника в Осоївському НВК було незвичним, сповненим вражень, очікувань.  На шкільному подвір’ї зібралася вся шкільна родина: учні, вчителі, батьки. На святі були присутні гості: голова Краснопільської райдержадміністрації Кідіменко П.П., голова асоціації сільськогосподарських підприємств Сумської області, кандидат в депутати Верховної ради України Костенко О.М., директор ПП «Мезенівка» Зеленський І.О., депутат Краснопільської районної ради Мірошніченко О.О.,  начальник відділу культури і туризму Назаренко А. М., директор Миропільського міжшкільного  НВК  Скрипка  М.М.,  голова села Бондар О.В., директор ТОВ Агрофірма «Хвиля» Змисля В.І., лісничий Осоївського лісництва Загорулько О.І.     

Гостей зустріли хлібом, сіллю.                                                                        

Костенко О.М. та Зеленський І.О. вручили директору НВК Бондар  О.Г. ключі від шкільного автобуса.  Змисля В.І.- електроплиту та спортивне знаряддя (м’ячі), Загорулько О ... Переглянути повністю »

Переглядів: 685 | Дата: 17 Вересня 2012 | Комментарі (0)

Не перший рік обговорювалася в широких колах громадськості Краснопільщини ідея створення в Краснопіллі дитячого майданчика, та, як завжди, з різних причин до її реалізації не доходила черга. І ось нарешті!  13 вересня 2012 року стало одним з найщасливіших днів для Краснопільської малечі. Цього дня  у центрі селища відкрито сучасний дитячий ігровий комплекс, який став реальністю завдяки виконанню соціально-економічних угод, укладених з товаровиробниками.                                                               

На урочисте відкриття прибули голова Сумської облдержадміністрації Юрій  Чмирь, депутат обласної ради Віктор Чигринець, голова  Асоціації сільгоспвиробників та переробників Сумщини Олександр Костенко, представник благодійного фонду  «Ти не один, ми - разом» Олександр  Зеленський, місцеві керівники, батьки і, звичайно ж,  господарі свята – діти.                                      ... Переглянути повністю »

Переглядів: 974 | Дата: 17 Вересня 2012 | Комментарі (0)

Освіта – найвеличніше із усіх земних благ,
але тільки тоді, коли вона найвищої якості,
інакше вона абсолютно даремна.

Редьярд Кіплінг 

 

Стало доброю традицією в районі напередодні Дня знань проводити зустріч усіх освітян району для обговорення останніх педагогічних досягнень, обміну досвідом, формулювання завдань освітніх закладів району в сучасних умовах. 29 серпня у приміщеннях відділу освіти, Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, дитячого дошкільного закладу №1 «Малятко» на секційні засідання, а потім у районному Палаці культури на пленарне засідання зібралися директори закладів освіти, вчителі, вихователі, психологи, соціальні педагоги, щоб підвести підсумки роботи за минулий навчальний рік та обговорити шляхи реалізації головної мети сучасної школи – створення оптимальних умов для розвитку творчої, здорової, компетентної особисті, громадянина України, носія національних і загальнолюдських цінностей, соціально зрілого, культурного, конкурентоспроможного учня з високим потенціалом, спрямованого на суспільно корисну діяльність.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник головного управління праці та соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Боярко Анатолій Андрійович, який, коротко зупинившись на заходах, яких обласна ... Переглянути повністю »

Переглядів: 1048 | Дата: 11 Вересня 2012 | Комментарі (0)

До всякого діла потрібне покликання,
всяка творча праця вимагає живої іскри натхнення
В.О.Сухомлинський

Характерна освітянська риса: справжні творці завжди надто скромні, проте з радістю діляться з колегами своїми надбаннями, цікавими знахідками, здобутками.                                  

В рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти-нова школа» 20 серпня 2012 року, з метою вивчення стану готовності навчальних закладів Краснопільського району до впровадження нових стандартів початкової освіти, завітала делегація освітян Чернігівської області Носівського району.                                                                                                          

... Переглянути повністю »

Переглядів: 620 | Дата: 28 Серпня 2012 | Комментарі (0)

18 квітня 2012 року у стінах загальноосвітніх закладів Краснопільського району було проведено інтерактивний історичний конкурс «Лелека». Конкурс має благородну мету поширення інтересу та зміцнення знань із історії України. У порівнянні із рештою шкільних конкурсів подібного кшталту «Лелека» дуже молодий, адже цього річ його було проведено лише вчетверте. Але отримавши цінний досвід організатори врахували всі можливі пропозиції та зауваження і вже цього року «Лелека» сягнув нових висот отримавши особистий патронат Міністра освіти ї науки, молоді та спорту України Дмитра Табачника та здобув статус міжнародного, а це означає що він був проведений у всіх державах компактного проживання української діаспори.
Завдання конкурсу було розроблено для широкої категорії учнівства  (5 – 11 класи). Відповідно до нових освітніх стандартів завдання мали тестовий характер та були покликані максимально розширити досвід роботи школярів із документами такого характеру і створити підґрунтя для складання ЗНО. Повертаючись до змісту завдань, варто відзначити , що вони вимагали від учнів міцних та багатогранних знань з історії, гнучкості мислення та швидкої реакції в прийнятті рішень. При цьому завдання не дублювали та займали якісно новий рівень у порівнянні із завданнями олімпіад.
Зустрічали «Лелеку» в нашому районі по-різному ... Переглянути повністю »
Переглядів: 821 | Дата: 12 Червня 2012 | Комментарі (0)

Літо! Хто з школярів не мріє про нього: починається пора купання в річці та гри в футбол, відкриваються пришкільні оздоровчі табори. Однак для учнів нашого району є  ще одна вагома причина чекати канікул – це туристичний зліт, який, традиційно, ось вже 11 рік проводиться в с. Запсілля. Та й не дивно, бо що ще можна порівняти з відпочинком у сосновому лісі, піснями під гітару біля багаття та ночей, проведених у наметі закутавшись в спальники.                                                                                                       

Цього року на участь у змаганнях прибуло аж 14 команд, що говорить про зростання інтересу до спортивного туризму серед молоді. Звичайно рівень підготовки був різним, деякі команди з’явилися  після кількох річного «відпочинку». Але Віталію Роєнку та Валентину Будніку вдалося спланувати так ... Переглянути повністю »

Переглядів: 950 | Дата: 11 Червня 2012 | Комментарі (1)

З 5 по 10 червня пройшов щорічний Обласний Чемпіонат серед юніорів зі спортивного туризму, який зібрав в мальовничому  урочищі Зелений Гай найсильніших представників 16 районів Сумської області.
На урочистому відкритті змагань команда Краснопільського району була нагороджена грамотою за зайняте почесне ІІ місце в Обласному етапі чемпіонату України зі спортивних туристських  походів серед учнівської та студентської молоді, в номінації «Пішохідні походи ІІІ ступеня складності» (керівник Юшко Н.В.).
Цьогорічний склад команди представляли незмінні керівники-ентузіасти туризму: Буднік В.В., Роєнко В.А., Безкоровайна Ю.Д., Юшко Н.В., та 10 кращих юних туристів Краснопільського району.                                                                
Програма зльоту була досить напруженою та насиченою різноманітними конкурсами і змаганнями, але учні вдало представили район на етапі «спортивного орієнтування» зайнявши ІІІ місце (Левченко Аліна, Скрипка Андрій, Скрипка Дмитро, Петренко Олександра).         ... Переглянути повністю »
Переглядів: 722 | Дата: 11 Червня 2012 | Комментарі (0)

25 травня 2012 року в усіх загальноосвітніх навчальних закладах району відбулося Свято завершення навчального року.
Переглядів: 659 | Дата: 28 Травня 2012 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz