Субота, 18 Травня 2024, 18:11:22 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Вересень » 11 » Від творчого вчителя – до творчого учня
Від творчого вчителя – до творчого учня
14:03:33
Освіта – найвеличніше із усіх земних благ,
але тільки тоді, коли вона найвищої якості,
інакше вона абсолютно даремна.

Редьярд Кіплінг 

 

Стало доброю традицією в районі напередодні Дня знань проводити зустріч усіх освітян району для обговорення останніх педагогічних досягнень, обміну досвідом, формулювання завдань освітніх закладів району в сучасних умовах. 29 серпня у приміщеннях відділу освіти, Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, дитячого дошкільного закладу №1 «Малятко» на секційні засідання, а потім у районному Палаці культури на пленарне засідання зібралися директори закладів освіти, вчителі, вихователі, психологи, соціальні педагоги, щоб підвести підсумки роботи за минулий навчальний рік та обговорити шляхи реалізації головної мети сучасної школи – створення оптимальних умов для розвитку творчої, здорової, компетентної особисті, громадянина України, носія національних і загальнолюдських цінностей, соціально зрілого, культурного, конкурентоспроможного учня з високим потенціалом, спрямованого на суспільно корисну діяльність.

З вітальним словом до присутніх звернувся начальник головного управління праці та соціального захисту населення Сумської обласної державної адміністрації Боярко Анатолій Андрійович, який, коротко зупинившись на заходах, яких обласна державна адміністрація вживає для модернізації освітньої галузі, соціального забезпечення населення, висловив щиру вдячність голови облдержадміністрації Ю.П.Чмиря освітянам району за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі та побажав міцного здоров’я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги.

Провідний спеціаліст управління освіти і науки облдержадміністрації Наталія Іванівна Поставська дала високу оцінку роботі, яку виконали спільно з місцевою владою, товариствами, підприємцями, батьками і громадськістю освітяни району по підготовці навчальних закладів до нового навчального року, подякувала всім присутнім та побажала міцного здоров’я, здібних і вдячних учнів, добробуту і нових звершень.

Голова Краснопільської районної державної адміністрації Петро Петрович Кідіменко, зокрема, відзначив, що за час своєї роботи в районі вже переконався, що тут працюють творчі, ініціативні, доброзичливі і натхненні педагоги, та висловив найщиріші вітання з початком нового навчального року, побажав здоров’я, добра і радості, кмітливих учнів і допитливих вихованців, благополуччя і добробуту родинам.

Заступник голови районної ради Леонід Кузьмич Откидич побажав сіячам розумного, доброго, вічного вирішення освітянських проблем на загальнодержавному рівні, високої не лише моральної, а й матеріальної оцінки тих, хто формує капітал людського інтелекту нації.

Голова райдержадміністрації П.П. Кідіменко та заступник голови районної ради Л.К. Откидич подякували колективам закладів освіти за якісну підготовку шкільних приміщень, територій закладів та відзначили найкращих, вручивши подяки голови райдержадміністрації та голови районної ради працівникам закладів освіти за їх наполегливу працю по створенню естетичних, затишних, красивих приміщень, зміцнення навчально-матеріальної бази до початку нового навчального року.

З доповіддю «Про підсумки роботи та завдання на новий навчальний рік» виступив начальник відділу освіти Краснопільської районної державної адміністрації Матлахов Іван Михайлович. Очільник освітянської галузі району, не зважаючи на жорсткі рамки регламенту, досить докладно, всебічно, по кожному пункту діяльності проаналізував роботу всіх ланок освіти в районі, впровадження в практику роботи передових освітніх технологій, науково-методичне забезпечення навчально-виховного процесу в умовах реформування освіти, відзначив досягнення педагогічних колективів та окремих педагогів, окреслив перспективи розвитку галузі на найближчі роки, зосередив увагу на основних завданнях по впровадженню нових освітніх стандартів, забезпеченню якісної і доступної освіти, вихованню здорової та компетентної особистості, побажав усіх гараздів, талановитих учнів, яскравих педагогічних ідей та сміливих рішень.

В обговоренні доповіді взяли участь вчитель початкових класів Сіннівського навчально-виховного комплексу, учитель-методист, керівник районного методоб’єднання вчителів початкових класів В.Д.Заїка, директор Ряснянського навчально-виховного комплексу О.М.Карпенко, вихователь Краснопільського ясла-садка №2 «Колосок» І.М.Федоренко, психолог Покровської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів О.І.Рудоман, директор Порозчанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Т.М.Міронова, педагог-організатор Краснопільської гімназії Л.М.Хомічова. З питань кадрової роботи виступила методист відділу освіти по кадрах Н.Л. Наріжна.

В ході роботи районного форуму освітян Грамотами Сумської обласної державної адміністрації, Краснопільської районної державної адміністрації та районної ради, відділу освіти було нагороджено працівників освітянської галузі району, які досягли визначних успіхів у справі навчання і виховання дітей та молоді району, прийнято резолюцію конференції.

Для десяти молодих спеціалістів району цей навчальний рік стане стартовим у їхньому трудовому житті. Їм було вручено квіти, заповіді, яких слід дотримуватися, щоб доля вчителя збулася.

Святкову атмосферу, оптимістичний настрій створили на конференції виступи Лариси Давиденко, Павла Бондаря та Євгена Карпенка, вихованців хореографічного колективу «Доміно» Краснопільського Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Світлани Гриценко, вокально-хореографічного колективу «Ладушки» Центру дитячої та юнацької творчості під керівництвом Олени Маслій, вокального колективу «Натхнення» Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом Ольги Кулик, які були тепло сприйняті та нагороджені щирими оплесками.

Переглядів: 1052 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz