Субота, 18 Травня 2024, 17:31:42 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Вересень » 17 » День знань у Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ст.
День знань у Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ст.
11:15:38

Веселим життям жила Першого вересня Краснопільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, адже на її подвір’ї зібралися школярі, батьки, гості, щоб відзначити День Знань.

І ось лунає урочиста мелодія. Ведучі оголошують про відкриття урочистої лінійки. Звучить Гімн України, і в цей час піднімають Державний прапор та прапор школи.

Під святкову мелодію Королева свята запрошує на урочисту лінійку наймолодших школярів разом із їхніми класоводами, називаючи прізвище, ім’я кожного першокласника.

Першим до вітального слова запрошується директор школи Яремчук А.І. Після привітання він вручає грамоти, дипломи та подарунки учням, які беруть участь у громадському житті школи.

Тепло привітали школярів гості:

Чигринець Віктор Петрович – начальник Сумського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат обласної ради та Шпакович Михайло Миколайович – голова обласної профспілкової організації працівників лісового господарства. Кожному першокласнику гості подарували набори канцелярських товарів.

Із щирими словами до першокласників звернулися їхні батьки та майбутні випускники школи. Із рук одинадцятикласників малята отримали першу книгу «Буквар» та подарунки.

1 Вересня, не менш важливий день і для п’ятикласників. Адже вони перейшли із початкової школи до середньої, їх зустрічає новий класний керівник і нові вчителі. Тож вони залюбки привітали першокласників і вручили їм підкови-щастя, щоб завжди щастило в житті.

По закінченню свята пролунав перший дзвінок, який сповістив про початок нового навчального року. Право першими у новому навчальному році зайти на перший урок до рідної школи було надано першокласникам та учням одинадцятих класів.

Для учнів перших класів у актовому залі було проведено «Свято першокласника», на якому були присутні батьки, гості. Першокласники мали змогу взяти участь у різноманітних конкурсах, іграх, розвагах. Активними були і батьки. Вони весело провели час разом із своїми дітьми. Під урочисті фанфари дітей посвятили у першокласники, нагородивши іменними медалями. А щоб свято надовго запам’яталося малечі, депутат обласної ради Чигринець Віктор Петрович вручив набори для першокласників на суму дві тисячі гривень.

Для учнів 2 – 11 класів було проведено Перший урок, метою якого було формування навичок здорового способу життя.


Борщ В.Г.,
заступник директора Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст.
Переглядів: 678 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz