Субота, 18 Травня 2024, 15:32:39 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Вересень » 17 » Веселим кроком разом ми йдемо до школи…
Веселим кроком разом ми йдемо до школи…
11:43:18

«Веселим кроком разом ми йдемо до школи… жага навчання нас скликає знову й знову, і дружби коло кличе нас у клас» - саме словами гімну школи розпочалася урочиста лінійка, присвячена святу Знань у Хмелівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. На урочисту лінійку несміливо вийшли шестеро першокласників разом із першою вчителькою Корх Наталією Миколаївною.                      

З привітальним словом до 63 учнів школи, батьків, гостей свята звернулася директор школи Кононенко Любов Петрівна, обдарованим і здібним учням школи, переможцям районних конкурсів та змагань було оголошено подяки та вручено грошові премії, іменну стипендію від Благодійного фонду імені О. Волкова отримав учень 11-го класу Буднік Іван, переможець ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з базових дисциплін з географії.               

Високоповажні гості свята теж привітали учнів школи з початком нового навчального року і побажали успіхів у навчанні,творчих здобутків. Провідний спеціаліст управління освіти Сумської облдержадміністрації Поставська Наталія Іванівна була приємно здивована, що в такій маленькій школі так багато здібних учнів та творчих вчителів. 

Також всіх присутніх привітали перший заступник голови Краснопільської райдержадміністрації Воропай Любов Дмитрівна, начальник відділу освіти Краснопільської райдержадміністрації Матлахов Іван Михайлович, який вручив учням 1-го класу подарунки з нагоди Дня Знань від Партії регіонів, голова села Хмелівка Дяченко Олексій Олександрович в рамках проведення акції «Дай руку першокласнику!» від імені спонсорів подарував першокласникам іграшки. На цьому сюрпризи для першого класу не закінчилися. Одинадцятикласники, для яких це Свято першого дзвоника було останнім, вручили найменшим учням школи ключ від Країни Знань та подарунки. А потім на свято завітали Баба Яга і Котигорошко, які погралися із учнями першого класу в музично-ритмічну гру. «А першокласники, хоч і маленькі діти, зате – бідові он які!» у своєму виступі наголосили «Треба, щоб нас школа знала, адже наші імена впише з класного журналу до історії вона».

Перший дзвінок подали учень 11-го класу Криворученко Андрій та учениця 1-го класу Брижик Юлія.

Дзвенить дзвінок веселий, запальний,
Його почувши, люди посміхаються,
Цвітуть обличчя ясно в школярів,
Прийшла пора - уроки починаються!

Успіхів у навчанні, бадьорого настрою, міцного здоров’я вам, учні Хмелівської школи. 


Кононенко Л.П.

Переглядів: 582 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz