Четвер, 25 Квітня 2024, 16:18:04 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 70 71 72 73 »
В теплій атмосфері пройшло святкування Дня працівників освіти у Краснопільському районі. Урочиста частина свята пройшла в головному залі палацу культури смт. Краснопілля. Педагогів привітали представники відділу освіти, райдержадміністрації, районної ради. Найкращі працівники освіти були відзначені в урочистій обстановці грамотами. Та найбільше запам'яталося всім привітання Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Дмитра Бортнянського, чудові номери якого не залишили байжужими, мабуть, жодну людину в залі.
Переглядів: 992 | Дата: 13 Жовтня 2009 | Комментарі (0)

Команда Великобобрицького шкільного лісництва зайняла ІІІ місце в захисті науково-дослідних робіт на ІІІ Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв, яке відбулося минулого тижня в м. Рівне.
Переглядів: 1095 | Дата: 08 Жовтня 2009 | Комментарі (0)

Стартував новий щорічний регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу», який проводиться ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1172 | Дата: 30 Вересня 2009 | Комментарі (0)

      Вітаємо всіх з Днем знань!
      Нехай новий навчальний рік принесе удосконалення навчально-виховної роботи у школах і навчальних закладах Краснопільщини, зміцнення матеріальної бази шкільництва, удосконалення умов праці та її оплати, виведе на вищий ступінь навчання і виховання!

      Шановні педагоги!
      Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ми вдячні Вам за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців і щиро ділитеся з ними своїми знаннями, любов'ю та теплом. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!
       Хай новий навчальний рік стане для кожного з вас благодатним і щедрим. Хай заколоситься засіяна вами освітня нива! Хай прийде у ваші будинки справжнє благополуччя! < ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1083 | Дата: 07 Вересня 2009 | Комментарі (0)

         Вже стало доброю традицією проведення районної конференції, яка в цьому році відбулася 19 травня в Краснопільському ЦДЮТ. Адже краєзнавству в наш час належить провідна роль ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1224 | Дата: 22 Травня 2009 | Комментарі (0)

         Згідно з річним планом роботи кожного закладу, з метою надання допомоги дітям у вирішенні особистих проблем – у вирішенні проблем класних керівників з окремими учнями, підвищення інтересу до психології як науки, стимулювання творчої активності дітей та педагогів наприкінці квітня відбувся Тиждень психології. В рамках Тижня проводились конкурси і круглі столи, бесіди і тренінги.
          На завершення будь-якого тижня проводився відкритий загальношкільний захід. Змістовними і цікавими були заходи у В.Бобрицькій ЗОШ І-ІІІ ст ... Переглянути повністю »
Переглядів: 4311 | Дата: 22 Травня 2009 | Комментарі (0)

         6 травня відбулося чергове засідання регіональної експертної ради по ліцензуванню та атестації закладів освіти Сумської області, на якому прийнято рішення про атестацію Хмелівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів з достатнім рівнем освітньої діяльності, а керівника закладу таким, що відповідає займаній посаді.
         Колектив навчального закладу під керівництвом досвідченого директора  Кононенко Л.П., яка очолює його дев’ятнадцятий рік, успішно працює над реалізацією завдань по забезпеченню рівного доступу громадян ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1404 | Дата: 22 Травня 2009 | Комментарі (0)

         На базі Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум для вчителів географії.
         По приїзду вчителів в за ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1258 | Дата: 22 Травня 2009 | Комментарі (0)

         29 квітня 2009 року на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи загальноосвітніх навчальних закладів району. Тема, над якою працювали учасники семінару-практикуму – «Організація методичної роботи як цілісної системи дій і заходів щодо розвитку творчого потенціалу педагогічного колективу». Основною метою даного заняття  було розширення і доповнення знань учасників семінару щодо структури, змісту і форм внутрішкільної методичної роботи. Заступники директорів шкіл відвідали шіс ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1217 | Дата: 05 Травня 2009 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz