Четвер, 25 Квітня 2024, 17:15:14 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 64 65 66 67 68 ... 72 73 »
24.05.2012 відбулася процедура розкриття пропозицій конкурсних торгів щодо закупівлі нафтопродуктів.
За результатами оцінки пропозицій переможцем торгів визнано ТОВ ВТФ "Авіас".
Переглядів: 541 | Дата: 28 Травня 2012 | Комментарі (0)

Від серця до серця даруємо радість,
Від серця до серця хай линуть пісні,
Любов , мир і дружба хай будуть між нами,
Від серця до серця крокуємо ми.


Саме такі слова прозвучали на початку  особливої зустрічі. Поєднання прекрасного, вічного, доброго, а саме: дитячих талантів і милосердя, рукотворного дива і доброти. Звітний концерт та виставка декоративно-ужиткового мистецтва Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості в рамках благодійної акції Всеукраїнського благодійного фонду "Серце до серця". Ця акція проходить щорічно з метою збору коштів для закупівлі обладнання для дитячих медичних закладів держави. Це одна із найбільших акцій, що проводяться в нашій країні. Об’єднуються люди, організації, міста, аби спільними зусиллями допомогти хворим дітям одужати. Акція супроводжується проведенням концертів вистав, виставок тощо.
Свою невеличку частинку таланту і милосердя  в  акцію «Серце до серця» внесли вихованці Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості.  Це призери та дипломанти районних та обласних вокальних та хореографічних конкурсів: вокальний гурт «Жива вода» (керівник О. Маслій), хореографічні колективи «Доміно» (кер. С. Гриценко) та «Щасливе дитинство» (кер. В. Ушкалова), вокально-хореографічний колектив «Ладушки» (кер. О. Маслій та С. Гриценко). Юні майстри декоративно ужиткового м ... Переглянути повністю »
Переглядів: 784 | Дата: 10 Травня 2012 | Комментарі (0)

27 квітня відбувся обласний етап конкурсу "Проба пера". Конкурс вразив, насамперед, своєю масштабністю та кількістю учасників. Актова зала будівлі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю була переповнена учасниками, їх керівниками та гостями. Призерами та переможцями стали талановиті учні з різних куточків Сумської області, таких як Шостка, Путивль, Охтирка та інших близьких та віддалених районів та сіл. Всім гостям була запропонована культурна програма, виступ молодих співочих талантів. Також після церемонії нагородження найкращих маленьких письменників та поетів нашого краю, дітям був запропонований майстер-клас від членів журі - визначних літературних діячів Сумщини. І учасники, і гості були дуже задоволені і вдячні теплому прийому. Відрізнився також і наш славний Краснопільський край. Учениця Осоївського НВК Бей Вероніка отримала "Гран-прі" "Проби пера". І ось її враження:

"Отримавши  цю нагороду, я була дуже вражена. Насамперед, тому що свої вірші я, зазвичай, пишу для себе, для рідних та друзів. Саме ці люди були для мене критиками впродовж всього життя. А тут визнання від кращих Сумських поетів і справжній майстер-клас від Чубура Василя Васильовича, про який я могла лише мріяти. Ця дуже приємна несподіванка і легкий шок, дали мені стимул писати далі і, можливо, це і стане моєю стежиною в житті."

... Переглянути повністю »
Переглядів: 797 | Дата: 10 Травня 2012 | Комментарі (0)

З метою покращення військово-патріотичного виховання дітей і молоді, заохочення кращих краєзнавчих досліджень, присвячених рідному краю, його славним традиціям, видатним землякам 7 лютого 2006 в Красній Ярузі була заснована премія ім.. Г.І. Василенка. Стало доброю традицією навесні кожного року в Красній Ярузі проводити краєзнавчі читання ім. Г.І. Василенка. От і в цьому році 27 квітня делегація краєзнавців з Краснопільського району на запрошення російської сторони перебувала в Красній Ярузі на читаннях імені генерала-лейтенанта,  члена Спілки письменників Росії Г.І. Василенка.

На початку цього святкового заходу, який проходив у Краснояружському культурно-історичному центрі, перед присутніми виступили доцент кафедри російської і загальної історії НІУБДУ, кандидат історичних наук, голова журі Дудка А.І., зам начальника управління архівної служби Бєлгородської області Хромових Л.Б., директор МУК «Краснояружського краєзнавчого музею» Тріфонова Є.В. та інших.

Потім діти Краснояружського, Краснопільського та Олексіївського районів мали змогу представити свої роботи на суд журі і слухачів. Дуже приємно, що із 6 премій (було 2 секції: історична та культурна) три отримали краєзнавці саме з нашого району.          

... Переглянути повністю »

Переглядів: 668 | Дата: 03 Травня 2012 | Комментарі (0)

Проведені підсумки районного етапу конкурсу волонтерських організацій «Ветеран живе поруч». На районний етап конкурсу надійшли роботи від 17 волонтерських організацій навчальних закладів.

Згідно Положення кожна волонтерська організація представила звіт про проведену роботу, який підтверджувався фото.

Основними завданнями волонтерів району є турбота про ветеранів Великої Вітчизняної війни та її учасників. Волонтери свято шанують пам’ять про загиблих на фронтах Другої Світової війни, прагнуть долучитися до життєвої долі сивочолих живих свідків лихоліття. Вивчають їх героїчний життєвий шлях. Вони відвідують стареньких вдома, виготовляють та дарують сувеніри, квіти, вітаючи зі святами. Надають посильну допомогу по господарству: прибирають у садибі чи квартирі, садять та збирають урожай, носять воду, відвідують магазини та аптеки.

Однією із традиційних форм роботи волонтерів є практична допомога людям, які цього потребують. Це проведення акцій «Діти – дітям», «Від  серця до серця», збір коштів.

На підставі висновків журі І місце в районному етапі конкурсу посіла волонтерська організація «Благовіст» Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Сидоренко В.М.;

ІІ місце – загін «Милосердя» Порозчанської ЗОШ І-ІІ ст.. керівник Орлова Г.Л. та волонтерська організація Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст., керівник Махортова Г.П.;

ІІІ місце – волонт ... Переглянути повністю »

Переглядів: 1082 | Дата: 24 Квітня 2012 | Комментарі (0)

11 квітня у Краснопільській гімназії відбувся семінар практичних психологів та соціальних педагогів на тему «Психологічна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання та іспитів».

Актуальність проблеми визначається тим, що низький рівень обізнаності про процедуру іспитів та ЗНО підвищує тривожність і обмежує шанси  успішно скласти їх. Кожен іспит має могутній психотравматичний потенціал як джерело стресу, спричиняє  так званий екзаменаційний невроз, за своєю психологічною сутністю тестування – це відтворення у лабораторних умовах критичної для особистості ситуації, що впливає на її подальшу долю, роль і місце в житті. Тому соціально-психологічна служба Краснопільської гімназії поставила собі за мету  у випускників 5(9) та 7(11) класів розвивати навички подолання негативних емоційних станів, вчити опановувати себе в різних ситуаціях, інформувати учасників про методи профілактики та боротьби зі стресом.  Для виконання поставленої мети були надані поради старшокласникам: як організувати підготовку до іспитів та ЗНО, проведені тренінгові заняття, спрямовані на збереження психічного здоров’я та профілактику стресового стану в учнів під час ЗНО і перед іспитами.                          

Переглядів: 861 | Дата: 24 Квітня 2012 | Комментарі (0)

11 квітня 2012 року відбулися урочистості з нагоди вручення стипендій голови районної державної адміністрації обдарованим учням Краснопільського району.

З привітальним  словом виступив Кідіменко Петро Петрович, голова Краснопільської районної державної адміністрації, Дерев’янченко Лариса Леонідівна, виконуючій обов’язки начальника відділу освіти Краснопільської районної державної адміністрації.                                                                                                                                                                

... Переглянути повністю »

Переглядів: 768 | Дата: 23 Квітня 2012 | Комментарі (0)

З кожним днем зростає інтерес багатьох людей до проблем нашої історії, витоків національної культури. Знання свого родоводу, історичних та культурних надбань предків необхідні не лише для піднесення національної гідності, а й для використання кращих традицій у сучасному нашому житті.

Вивченням минулого і сучасного свого краю, держави займаються юні краєзнавці багатьох шкільних і позашкільних пошукових загонів нашого району. І кожного року вони збираються разом на районній краєзнавчій конференції, щоб поділитися своїм досвідом роботи, цікавими дослідженнями та знахідками. Так і в цьому році, 20 квітня, до Краснопільського ЦДЮТ прибули делегації з 20 шкіл та Центру дитячої творчості. Після відкриття конференції кожний пошуковий загін мав змогу представити свою роботу слухачам. Цікавими були презентації робіт Великобобрицької ЗОШ «Земська реформа 1864 та її вплив на розвиток освіти Краснопільщини» (Лопатченко С.), Краснопільської ЗОШ «Становлення символіки Краснопільського району» (Новікова В.), Краснопільського ЦДЮТ «Відродження Миропільського ярмарку» (Кошлата І.). Незабутньою була демонстрація на слайдах картин художника-дизайнера Анатолія Савченка, яку підготувала Олійник М. з Ряснянського НВК. Зацікавила своїм дослідженням Акименко С. (Краснопільська гімназія) з роботою «Промисловість Краснопільщини на рубежі століть». Зворушливою була розповідь Радіонової Ю. про ... Переглянути повністю »

Переглядів: 836 | Дата: 23 Квітня 2012 | Комментарі (0)

Як проводиться державна підсумкова атестація у 2012 н.р., терміни проведення, терміни видачі документів про освіту, порядок і нормативні документи, якими потрібно керуватись при проведенні ДПА, про збірники ДПА, порядок закінчення 2011-2012 навчального року і т.п. читайте у статті "Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у ЗНЗ в 2011/2012 н.р." у відповідному підрозділі Документів.
Переглядів: 553 | Дата: 23 Квітня 2012 | Комментарі (0)

30 березня 2012 року відбулася екскурсійна поїздка вчителів історії, методиста відділу освіти Краснопільської районної державної адміністрації Середи Н.І. та делегації з Російської Федерації у складі 10 старшокласників та їх керівника, краєзнавця Радченко Г.М. по місцях дислокації Охтирського та Сумського гусарських полків, які виникли після 1764 року і прийшли на зміну Охтирському та Сумському козацьким полкам Слобідської України. Поїздка присвячена 200-річчю Вітчизняної війни 1812 року. У м. Охтирка була проведена екскурсія до краєзнавчого музею "Сторінками історії міста Охтирка”, а у приміщенні районної бібліотеки відбулося засідання "круглого столу” за участю охтирських краєзнавців, вчителів історії, членів громадської організації "Южній рубеж” (Красна Яруга, Росія), історико-краєзнавчого клубу "Охтирські гусари” (м.Охтирка). Під час роботи "круглого столу” обговорено наступні питання:

  • Бойові традиції Охтирщини. Презентація історико-краєзнавчого клубу "Охтирські гусари”, голова клубу Солошенко В.М.;
  • Історія виникнення м. Охтирки. Особистості в історії Охтирщини, краєзнавець Мегера Є.О.
  • Охтирський слобожанський козацький полк в історії Охтирщини, краєзнавець Сергієнко О.Р. ... Переглянути повністю »
Переглядів: 771 | Дата: 03 Квітня 2012 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz