Субота, 27 Квітня 2024, 22:32:31 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 51 52 53 54 55 ... 72 73 »

В кінці навчального року на ім’я пошуковців нашої школи прийшов лист від зовсім незнайомої  нам людини – П’янкова Володимира Олександровича. Лист містив прохання поділитися матеріалами про нашого земляка Ларіна  Михайла Петровича.

Під час роботи табору праці та відпочинку «Юність» нам вдалося побувати у нього в гостях.  І сьогодні хочеться поділитися своїми враженнями від цієї зустрічі.

В свої  95 років Володимир Олександрович  енергійний,  життєрадісний,  сповнений ентузіазму, цікавий співрозмовник.  В розмові з ним ми дізналися, що він особисто був знайомий з Героєм Радянського Союзу  Марченком  Іваном   Тимофійовичем, уродженцем  нашого села Осоївка.  В   книзі «Мій п’ятий океан»  наш співрозмовник описує свій бойовий шлях  та  ділиться враженнями від зустрічей  з фронтовими побратимами на дорогах війни. Він писав: « Среди искусных мастеров боя, разведки и фотографирования плавсредств славится Иван Марченко. Мы с ним ровесники. Словоохотливый собеседник. Родом с Украины, детство прошло в с. Осоевка, на границе с Россией, потому отлично знает русский  язык. Перед службой в Армии работал в Сумах.

Однажды наши катера возвращались в Новороссийск. Их атаковали «мессера». Группа капитана  Марченко возвращал ... Переглянути повністю »

Переглядів: 515 | Дата: 25 Червня 2013 | Комментарі (0)

Приємними враженнями розпочалися літні канікули в Осоївському НВК. Шкільні канікули, на які ми, дітвора, завжди чекаємо з нетерпінням. Канікули,  які, на жаль, проходять дуже швидко, але завжди залишаючи в пам’яті якість приємні спогади, враження, переживання.

В  школі для учнів  початкових класів  працював пришкільний  оздоровчий  табір «Калинка», а ми, старшокласники, відпочивали в таборі праці та відпочинку «Юність».  Учні Осоївського НВК побували на екскурсії у містах Святогорську та Артемівську Донецької області.

Цей день ми чекали з нетерпінням. До поїздки готувалися заздалегідь. Спочатку дорога здавалася довгою, але те, що ми побачили,було варте того.

Екскурсія розпочалася із Свято-Успенської Святогірської Лаври. Монастир розташований на високому крейдяному правому березі Сіверського Дінця (так звані Святі гори). Крім наземних будівель, Лавра має крейдяні печери. В ній зберігаються мощі преподобного Іоана Затворника Святогірського. Багато цікавого і нового ми дізналися, відвідавши цей монастир. Слухали змістовні розповіді екскурсоводів. Найбільше здивувало те, щоб дістатися верхівки скелі, треба пройти більш ніж кілометр печерами, які були вирубані у крейді понад тисячу років тому.

Після екскурсії по Святогірській Лаврі,   ... Переглянути повністю »

Переглядів: 1356 | Дата: 25 Червня 2013 | Комментарі (0)

Ще не встигли зачинитися двері пришкільних таборів, як учні району знову отримали гарну нагоду відпочити. Та не аби як, а на природі, в наметі, покупатися в річці та поспівати пісень біля багаття ввечері.  Звичайно ж мова йде про ХІІ районний туристичний зліт для учнів 5-9 класів, який традиційно проходив на околиці с. Запсілля  в урочищі Глотове з 13 по 16 червня. Символічно, що на змагання прибуло і 12 команд. Висловлюю своє сподівання, що з кожним роком їх кількість зростатиме. 

Гостей радо зустрів «турист зі стажем» голова Запсільської сільської ради Влезько П.І. Координатором змагань виступив вчитель фізичної культури Запсільського  НВК Роєнко В.А., а обов’язки головного судді були покладені на його колегу із Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Будніка В.В.  

День заїзду для туристів, хоч і пройшов без змагань, але виявився нелегким.  Першочергово потрібно було розбити табір за всіма туристичними правилами, дотримуючись техніки безпеки, розставити намети. І тільки після цього до своїх обов’язків приступив незмінний комендант табірного життя, охоронець дитячого спокою, учитель фізичної культури Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів Штанько В.М. А ввечері діти поласували смачним кулішем «з димком». 

Чи не найвеселішим виявився 2-й день злоту. Досить новим стало для школярі ... Переглянути повністю »

Переглядів: 781 | Дата: 20 Червня 2013 | Комментарі (1)

7 травня, в сесійному залі райдержадміністрації відбулося чергове засідання федерації футболу Краснопільського району.

Участь у заході взяли заступник голови районної державної адміністрації Яремчук Ю.А., голова федерації футболу Краснопільського району Лебеденко М.В., члени координаційної ради федерації футболу та представники футбольних команд.

На порядок денний виносилось питання щодо розгляду протестів команд у матчі 3-го туру Першості району між командами Мезенівка та Чернеччина; звернення команди Краснопілля «Рост» про перенесення гри ІV туру; участь команди «Вікторія» с.В.Бобрик у Першості району з футболу.

Засідання розпочалося з жвавих дискусій щодо суддівства ігор, матеріально-технічного забезпечення футбольних стадіонів, належного стану футбольних полів. Останні, нажаль, часто перебувають у не найкращому стані. Було наголошено, що саме футболісти мають бути ініціаторами покращення стану полів та навколишньої інфраструктури стадіону, і саме вони, повинні брати особисту участь у благоустрої цих об’єктів.

Після розгляду питань порядку денного, членами координаційної ради було прийнято наступні рішення:

1. За згодою сторін команд-учасниць матчу Мезенівка-Чернеччина, провести гру на нейтральному полі, тобто в селищі Краснопілля.
2. Перенести гру ІV ту ... Переглянути повністю »
Переглядів: 548 | Дата: 17 Червня 2013 | Комментарі (0)

Червень – пора підбиття підсумків навчального року, учнівської успішності та досягнень. В цей час без зайвого поспіху можна проаналізувати результати виконаної роботи, скласти план дій на майбутнє і отримати винагороди за досягнуте. Успіхи, безперечно є!

Учні Краснопільського району традиційно взяли участь у Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків «Лелека» який відбувся у квітні. Приємно відзначити що значно зросла результативність учасників. Завдяки старанності учнів та наполегливості вчителів історії до нашого району завітало 7 золотих, 10 срібних та 11 бронзових лелек у супроводі 118 сертифікатів учасників.  

Кількість учасників та їхні результати у історичному конкурсі «Лелека» 2013 року є такою:

  • Краснопільська гімназія: 24 учасника (1 срібний лелека);
  • Покровська ЗОШ:10 учасників (1 золотий, 2 бронзових лелеки);
  • Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ст.:16 учасників (2 срібних лелеки);
  • Порозчанська ЗОШ І-ІІІ ст.: 5 учасників ( 2 бронзових лелеки);
  • Сіннівський НВК: 5 учасників;
  • Малорибицький НВК: 2 учасники;
  • Чернеччинський НВК: 9 учасників;
  • Миропільський НВК: 5 учасників (1 золотий, 1 срібний та 1 бронзовий лелека);
  • ... Переглянути повністю »
Переглядів: 618 | Дата: 06 Червня 2013 | Комментарі (0)

3  червня 2013 року відбулося районне свято Дня захисту дітей.                                                       

Учні 1-7 класів шкіл району взяли участь у конкурсі  малюнку на асфальті, для 6 команд дошкільнят була проведена спартакіада «Малюк».                                                                           

В залі районного палацу  культури відбувся святковий концерт учасників дитячої художньої самодіяльності.                                                                                                           

Для бажаючих були організовані спортивні ігри (шахи, шашки, настільний теніс, дартс). Діти, які взяли участь у названих заходах отримали заохочувальні призи та солодкі подарунки.

... Переглянути повністю »
Переглядів: 502 | Дата: 06 Червня 2013 | Комментарі (0)

Протягом трьох днів тривав міжнародний дитячо-юнацький турнір присвячений Дню захисту дітей.            

«Запорука здорової нації – здорові діти. Популяризуючи футбол в Краснопільському районі, ми виховуємо дітей, які будуть продовжувати славні футбольні традиції нашого краю та хочемо відвернути молодь від надмірного захоплення комп'ютером і телевізором», - зазначив заступник голови Краснопільської районної державної адміністрації Яремчук Ю.А.                                            

Міжнародний турнір тривав три дні з 31 травня по 2 червня. В змаганнях взяли участь п’ять команд з Сумської області та Російської федерації. Серед них команда м. Суми «Фрунзенець», м. Охтирка «Нафтовик», смт. В.Писарівка «Світанок», ДЮСШ с. Ракитне Російської федерації та команда «Явір» смт. Краснопілля.                

Кращими в турнірі стали краснопільчани, вони посіли перше місце. Другою стала команда «Фрунзенець» м. Суми, третє місце посіла команда «Світанок» В.Писарівки. Переможці були нагороджені медалями та кубками.

                        ... Переглянути повністю »

Переглядів: 518 | Дата: 06 Червня 2013 | Комментарі (0)

День 1 червня 2013 року для випускників загальноосвітніх навчальних закладів району був дуже важливим. Саме цього дня вони отримали перепустку у доросле життя - атестат. Приємно також відмітити, що в цьому навчальному році атестати за високі досягнення у навчанні та «Золоті медалі» тримали 6 випускників загальноосвітніх навчальних закладів району.                                                                           

Швидко промайнули роки навчання… Школа була другою домівкою.                                                                  

Хочеться побажати випускникам щастя, успіху та наснаги у їхньому житті!                             ... Переглянути повністю »

Переглядів: 578 | Дата: 04 Червня 2013 | Комментарі (0)

Перший районний футбольний фестиваль серед дитячих команд під назвою "Футбол на Краснопільщині починається з тебе!” відбувся 3 червня на стадіоні «Колос» з нагоди Дня захисту дітей та з метою реалізації соціальної ініціативи Президента України Віктора Януковича «Діти – майбутнє України».  

У своєму виступі під час відкриття фестивалю голова Краснопільської райдержадміністрації зазначив: «Фестиваль «Футбол на Краснопільщині починається з тебе!» є першим кроком у реалізації Програми розвитку дитячо-юнацького футболу в Краснопільському районі, яка була представлена 1 червня 2013 року. За допомогою футболу ми хочемо відвернути дітей від надмірного захоплення комп'ютером і телевізором, допомогти їм більше бувати на свіжому повітрі»  

Після параду відкриття, на якому були також присутні представники Федерації футболу Сумської області, голова федерації футболу Краснопільського  району, спортсмени роз'їхалися по спортивним базам для участі у матчах, які відбулися на стадіоні Колос та на футбольному полі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Змагання проводились серед хлопців початкових класів загальноосвітніх шкіл району. Всього прийняло участь 13 команд. Учасники змагань мали змогу прийняти участь в конкурсах на футбольну майстерність: удар на дальність, набивання м’яча та інші. Кращі учні б ... Переглянути повністю »

Переглядів: 620 | Дата: 04 Червня 2013 | Комментарі (0)

1 червня 2013 року  у малому залі районного палацу культури відбулася презентація проекту Програми  розвитку  дитячо-юнацького футболу в Краснопільському районі на 2013-2015 роки.

«Метою програми є розвиток масового дитячо-юнацького футболу та поліпшення здоров’я дітей та підлітків. За допомогою футболу ми хочемо відвернути дітей від надмірного захоплення комп'ютером і телевізором, допомогти їм більше бувати на свіжому повітрі», - зазначив під час презентації проекту Програми голова Краснопільської районної державної адміністрації Кідіменко П.П.

Проект Програми презентував для присутніх голів сіл та селищ, директорів шкіл, вчителів фізичної культури, тренерів та активістів начальник відділу освіти, молоді та спорту Матлахов І.М. Він чітко сформував структуру Програми, поставив конкретні завдання для кожного з виконавців: побудувати цілісну систему дитячо-юнацького футболу, створити сучасну інфраструктуру футболу, підвищити кваліфікації тренерів, впровадити сучасні методики тренування та популяризувати футбол.

Програма передбачає введення третього уроку фізкультури в загальноосвітніх школах району, їх методичний супровід тренерами ДЮСШ, стимулювання вчителів фізкультури та тренерів, розвиток дитячого вуличного футболу,  будівництво та підготовку основ для майданчиків зі штучним п ... Переглянути повністю »

Переглядів: 685 | Дата: 04 Червня 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz