Четвер, 18 Квітня 2024, 19:17:21 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 72 73 »

30 квітня, напередодні свята Матері, у Запсільському НВК відбулася дитяча конкурсно-розважальна програма «Міс Дюймовочка - 2013». У залі, в якій проводяться наші заходи, вільного місця того дня не було.

Все відбувалося, як у казці. Сім чарівних дівчаток, маленьких учениць нашого закладу, стали учасниками цього дійства. Кожна з них продемонструвала свої здібності й таланти у вісьмох конкурсах: «Дефіле», «Добрий день, це я», «Коса - дівоча краса», «Маленька господиня», «Конкурс талантів», «Виріб власними руками», «Дизайнерське мистецтво», «Жіноча сумочка».

Під звуки чарівної музики запрошувала до зали наших красунь ведуча програми Тараско Галина Миколаївна. Конкурсантки показали свої артистичні здібності: читали вірші, співали, танцювали, а також демонстрували сукні, як у справжніх принцес.

Маленькі красуні із захопленням готувалися до конкурсу. Допомагали конкурсанткам їхні матусі та вчителі: майстрували костюми, робили зачіски і просто підтримували своїх дітей, адже було задумано провести не просто свято краси, а шоу-програму із фантастичними костюмами, танцювальними постановками, чудовою музикою.

Усі із захопленням спостерігали за дійством, вболівали за конкурсанток. Дівчатка, які брали участь у святі, продемонстрували вміння триматись на сцені, артистичність, інтелектуальні здібності ... Переглянути повністю »

Переглядів: 672 | Дата: 20 Травня 2013 | Комментарі (0)

На базі Угроїдського дошкільного навчального закладу відбулося методичне об’єднання вихователів різновікових груп на тему «Фізкультурно-оздоровча робота» за програмою розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі».                                                                         

Розпочався семінар з інтерактивної гри "Модель здоров'я", яку було проведено інструктором з фізичного виховання Підорею І.Ю. Потім учасники методоб’єднання переглянули заняття з фізичного виховання з використанням вправ горизонтального пластичного балету та нетрадиційних форм оздоровлення, фрагмент гурткової роботи «Малятко-здоров’ятко» за експериментальною авторською методикою оздоровчо-корекційної гімнастики «Богатир» для дітей дошкільного віку з порушенням опорно-рухового апарату Ю.М.Коржа.                                                                             

Вихователі із задоволенням переглянути нестандартне обладнання з фізичної культури та обмінялися досвідом.   & ... Переглянути повністю »

Переглядів: 607 | Дата: 13 Травня 2013 | Комментарі (0)

26 квітня 2013 року в с. Красна Яруга Білгородської області відбулися краєзнавчі читання ім. Г.І.Василенка. З метою військово-патріотичного виховання дітей та молоді, стимулювання кращих краєзнавчих досліджень рідного краю рішенням голови місцевого самоврядування Красноярузького району з 2006 року була заснована премія імені генерал-лейтенанта, член Спілки письменників Росії, уродженця с. Колотилівка Красноярузького району Білгородської області Григорія Івановича Василенка.  

Вже восьмий рік поспіль в цих читаннях приймають участь і краснопільські пошуковці. Наш район представляли Винниченко Аня (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Силенко Едуард (Ряснянський НВК). В складі делегації в цьому році довелося побувати і мені, учню 11 класу Осоївського НВК Змислі Михайлу.  

Враження незабутні. Багато нового і цікавого дізнався про слобожанський край, про подвиги наших земляків в роки Великої Вітчизняної війни. Познайомився із своїми ровесниками з Російської Федерації, адже на читаннях були присутні учні з Біловського району Курської області та Красноярузького району Білгородської області. Нас об’єднала спільна тема пошукової роботи «Дослідження історії Великої Вітчизняної війни та внесок наших земляків в Перемогу». Наші роботи оцінювало компетентне журі, в складі якого були наукові співробітники Білгородського державного, Біловс ... Переглянути повністю »

Переглядів: 461 | Дата: 30 Квітня 2013 | Комментарі (0)

24 квітня 2013 року на базі Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся обласний семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми: «Моніторинг управлінської діяльності та якості освіти в загальноосвітньому навчальному закладі». У роботі семінару взяли участь старший викладач кафедри державного управління та педагогічного менеджменту Сумського ОІППО В.В. Перлик, яка ознайомила учасників семінару з впровадженням моніторингових технологій в управлінську діяльність та завідувач навчально-методичного відділу моніторингу якості освіти Сумського ОІППО Н.В. Сагалаєва, яка висвітлила питання про моніторинг як засіб управління якістю освіти.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації Матлахов І.М. ознайомив учасників зібрання з основними пріоритетами розвитку освіти Краснопільщини, а директор Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів Муквич В.І. та її заступник Загоскіна Л.О. – із діяльністю навчального закладу.

Заступники директорів навчальних закладів району Кравченко С.М., Полив’яна Н.С., Колісник Л.І., Мальцева Т.Ф., Жиленко С.П., Подшивалов В.М., поділилися досвідом з проведення моніторингових досліджень якості освіти у своїх навчальних закладах.

Завідувач райметодкабінету Наріжний В.М. ознайомив учасників зібрання з результатами моніторингових досліджень управ ... Переглянути повністю »

Переглядів: 537 | Дата: 30 Квітня 2013 | Комментарі (0)

З метою утвердження та пропаганди здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» з 07.04.2013 по 28.04.2013 проводилась щорічна Всеукраїнська благодійна акція «Почуй світ!». Метою акції був збір коштів на придбання медичного обладнання для лікарень України та закупівлі слухових апаратів дітям з вадами слуху.

Під час проведення VIII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» допомоги дітям з вадами слуху, закладами освіти Краснопільського району було зібрано та перераховано 2435 гривень 93 копійки.

Дякуємо всім хто долучився до проведення цього суспільно-важливого благодійного проекту. 

Переглядів: 445 | Дата: 30 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Глядачі, котрі побували на звітному концерті Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості, покидали Центр з гарним настроєм і усмішками на вустах.

У залі вони ознайомилися з виставкою виробів гуртків декоративно-ужиткового відділу. Яскраві барви ніби усміхалися до тих, хто милувався творчістю юних майстринь та майстрів. Майстерності юних митців у Центрі навчають талановиті керівники гуртків «Паперопластика» - Ольга Жаботинська, «Плетіння з бісеру» - Оксана Овєчкіна, «Чарівна голка» - Світлана Лебеденко, «Художнє в’язання» - Юлія Гусак, «Художня обробка деревини» - Костянтин Овєчкін, «Різьба по дереву» - Сергій Лисенко та  гурток «Історики-краєзнавці» - Оксана Янкова.  Вони вчать своїх учнів умінню бачити прекрасне в навколишньому світі, а потім все те з любов’ю передавати у виробах з паперу,  бісеру, дерева, ниток,  у наукових та краєзнавчо-пошукових  роботах тощо.

Заступник голови райдержадміністрації  Ю.А. Яремчук подякував батькам, вихованцям та керівникам за плекання дитячих талантів, побажав творчих здобутків, наснаги у роботі колективу ЦДЮТ та їх вихованцям і нагородив від райдержадміністрації та районної ради методиста ЦДЮТ І.М. Савченко, керівників гуртків «Доміно» С. Гриценко та «Історики-краєзнавці» О. Янкову. А головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Л. Л. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 584 | Дата: 30 Квітня 2013 | Комментарі (0)

18 квітня 2013 року в  Сумському театрі драми та музичної комедії ім. М.С. Щепкіна відбулося урочисте вшанування учнів – переможців Всеукраїнських  учнівських олімпіад з базових дисциплін, у якому взяли участь  6 учнів Краснопільського району.

Учасниками  ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад були 32 учні загальноосвітніх навчальних закладів району. З них 6 стали призерами: учні Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів -  Завгородній Денис (учень 11 класу) - ІІ місце з фізичної культури, Кошлата Ірина (учениця 11 класу) – ІІ місце з фізичної культури, Голота Михайло (учень 8 класу) – ІІІ місце з географії; Краснопільської гімназії – Галеженко Валерія (учениця 8 класу) – ІІІ місце з української мови та літератури; Ряснянського навчально-виховного комплексу – Рожкова Марина (учениця 9 класу) – ІІІ місце з російської мови та літератури; Самотоївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – Горбач Ганна ( учениця 11класу) – ІІІ місце з педагогіки та психології.  Завгородній Денис взяв участь у ІV етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури і виборов ІІІ місце. Усі учасники урочистостей нагороджені дипломами управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та цінними подарунками.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 489 | Дата: 26 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Правове виховання – це прищеплення знань та поваги до чинних законів і норм права, формування активної позиції щодо протиправних і антигромадських дій. Правове виховання - виховна діяльність школи, сім’ї, правоохоронних органів, спрямована на формування правової свідомості, навичок і звичок правомірної поведінки школярів. Правові знання, засвоєні на уроках, поглиблюються і розширюються у позакласній виховній роботі. У правовиховній роботі школи важливу роль відіграє залучення учнів до посильної діяльності, яка передбачає певний обсяг правових знань, умінь та навичок. Це передусім участь у дитячому самоврядуванні, зокрема в роботі комісії з дисципліни і порядку, в загонах юних інспекторів дорожнього руху, юнацьких добровільних пожежних дружинах, у різних формах природоохоронної роботи, отже з метою популяризації правових знань з 15 по 19 квітня в усіх навчальних закладах Краснопільського району пройшов Тиждень правових знань на тему: «Знай свої права – виконуй свої обов’язки», в рамках якого відбувся ряд заходів, спрямованих на підвищення правових знань та правової культури учнів. Так, були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій, були оформлені стенди, випущенні стіннівки «Всі різні, всі рівні», пройшли конкурси малюнків на тему «Мої права». Діти виражали завдання ... Переглянути повністю »

Переглядів: 622 | Дата: 26 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Днями у обласному центрі відбувся конкурс агітбригад «Молодь обирає здоров’я» у якому взяли участь 26 команд області. Наш район уже вкотре представляла команда «Стимул» Краснопільської гімназії.                                                  

Три роки поспіль ця команда отримувала призові місця. У цьому році знову призове ІІ місце.                                           

«Це результат титанічної праці дітей, працювали у вихідні не рахувалися з часом. Кожен учасник розумів усю відповідальність. Мої діти найкращі - Поповська Марина, Найдовська Марина, Козир Світлана, Мигаль Максим, Дзюба Святослав, Клименко Женя, Жаботинський Олесь», – говорить керівник команди Лариса Миколаївна Хомічова.                   

«Талант – це дар, який треба розвивати. І у цьому допомагає Хомічова Л.М. – перевірений майстер своєї справи, яка відшукує у кожній дитині перлинку. Ми щиро вдячні їй за значний внесок у розвиток наших здібностей і за те, що вона дійсно віддається своїй справі.» – така думка членів команди «Стимул».             & ... Переглянути повністю »

Переглядів: 446 | Дата: 25 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Радісне повідомлення надійшло до гімназії. За результатами проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2008-2012 роках за рішенням Харківського регіонального центру наш навчальний заклад відзначено сертифікатом якості освіти. Він здобув сьоме місце серед гімназій, загальноосвітніх та спеціалізованих шкіл області.  

До числа лідерів увійшли також Сумські гімназія № 1, гімназія-інтернат для обдарованих дітей, спеціалізовані школи № 99 і № 10, Шосткинські навчально-виховний комплекс та гімназія, Конотопські гімназія та загальноосвітня школа № 12. Наша гімназія єдина серед не міських навчальних закладів, що має сертифікат якості освіти.

З нагоди цієї події в районному Палаці культури відбулося зібрання вчительського та учнівського колективів, батьків, громадськості. З теплими словами вітання до присутніх звернувся заступник голови райдержадміністрації Ю.А. Яремчук. Начальник відділу освіти, молоді та спорту І.М. Матлахов оголосив телеграму директора Харківського регіонального центру якості освіти Олександра Сидоренка, який відзначив високий рівень знань випускників гімназії, виявлений ними під час вступу до вищих навчальних закладів. Іван Михайлович також побажав усім примножувати здобуті успіхи, вручив директору гімназії С.С. Зінченку сертифікат якості освіти, а також подяки учням, які здобули призові місця в олімпіадах республіканського, облас ... Переглянути повністю »

Переглядів: 547 | Дата: 25 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz