П'ятниця, 26 Квітня 2024, 21:47:42 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 54 55 56 57 58 ... 72 73 »

Відбувся розподіл молодих спеціалістів у Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С.Макаренка.

За його наслідками у заклади освіти району направлено 9 майбутніх педагогічних працівників різних спеціальностей.

Переглядів: 759 | Дата: 25 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Днями на базі Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар педагогів-організаторів на тему «Від творчої особистості – до творчого колективу».

Розпочався семінар з презентації художньої галереї школи, яку підготувала вчитель художньої культури Сіробаба Олена Олександрівна разом з учнями 6 класу. Потім учасники семінару відвідали шкільну бібліотеку. Завідуюча бібліотекою Остапенко Марія Сидорівна продемонструвала гостям нове приміщення бібліотеки, а юні віршолюбики Гуленко В., Власенко В., Бруєва А. та Комісар А. прочитали гостям власні вірші на весняну тематику.

Учасники семінару відвідали шкільний музей «Пам’ять», де керівник музею Вдовіченко Є.А. та юні екскурсоводи Голікова С., Вініченко А., Кравченко В., Васильцова Т., Тетянченко Л., Клименко Д. підготували гостям цікаву та змістовну розповідь з історії рідного села в роки Великої Вітчизняної війни під назвою «Вклонімося великим тим рокам…».

Під час семінару у фойє школи гості мали можливість переглянути виставку дитячих поробок та відвідати виставку-ярмарок виробів із тіста. І не тільки відвідати, а й придбати собі щось на згадку.

Урочистою частиною семінару був виступ дитячого духового оркестру. Юні артисти зіграли глядачам декілька творів, які приємно вразили гостей. Найкращою нагородою артистам були щирі оплески. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 688 | Дата: 23 Квітня 2013 | Комментарі (0)

У суботу 13 квітня у м. Суми  відбулися практичні заняття з військово-патріотичного виховання «Школа Мужності» для формування патріотичної свідомості, згуртування активної молоді, обміну досвідом та налагодження нових зв'язків. У цьому виховному заході взяли участь представники шкіл Сумської області. Він проходив в атмосфері глибокої патріотичної єдності та справжньої любові до військового ремесла. Звичайно, було проведено ряд практичних занять. З самого початку учасникам було продемонстровано парашут десантний Д-5, його основні частини, а також була проведена певного виду демонстрація з його експлуатування.

Після представлення, всі учасники були об’єднані в три групи, які працювали по секціях. Перша секція займалась «Рукопашним боєм»,  друга – збиранням-розбиранням зброї (самозарядна гвинтівка Токарєва зр. 1940 р. ММГ СВТ, гвинтівка Мосіна зр. 1891/1930 рр.), а третя – стрільбою з пневматичної зброї. Після перерви, під час якої запропонували скуштувати солдатського кулішу, «бійці» продовжили працю над удосконаленням своєї військової майстерності та мали змогу пограти у військово-тактичну гру «Пейнтбол», під час якої учасники могли продемонструвати свої найкращі якості: хоробрість, хитрість, кмітливість та жагу до перемоги.

Незважаючи на прохолодну погоду, усі учасники залишилися задоволені від ціка ... Переглянути повністю »

Переглядів: 491 | Дата: 18 Квітня 2013 | Комментарі (0)

12 квітня 2013 року на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар для вчителів математики. Вчителі мали змогу відвідати 6 різних уроків, 2 з яких було запропоновано у профільній групі. Відкриті заняття були проведені у середній та старшій ланках, але всі на високому професійному рівні. Тому учасники семінару дякують всім учителям які несуть знання з математики учням своєї школи: Кругляку В.П., Поповій В.М., Чехунову П.І., Борисовій Л.О., Цуренку С.П.

Також в ході роботи було заслухано виступ учителя математики вищої категорії, вчителя методиста Цуренка С.П., який поділився досвідом своєї роботи та обговорені організаційно-методичні аспекти проведення ДПА з математики в 9 і 11 класах у 2012-2013 навчальному році.

Проте не єдиною математикою цікавляться наші вчителі. Під час перебування в закладі було відвідано ярмарку, що проводилась в рамках VІІІ Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» та персональні виставки учениць 11- А класу Майбороди Марини та Кошлатої Ірини. 

                                                                                            &n ... Переглянути повністю »

Переглядів: 482 | Дата: 18 Квітня 2013 | Комментарі (0)

16 квітня 2013 року на базі Осоївського навчально-виховного комплексу відбувся семінар – практикум з виховної роботи на тему: «Впровадження програми діяльності молодших школярів «Добрик крокує планетою». В роботі семінару взяли участь вчителі початкових класів з кожного навчального закладу, методисти райметодкабінету Откидич Л.В. та Середа Н.І., які в своїх виступах зупинились на актуальних проблемах щодо впровадження програми «Добрик крокує планетою», рекомендованої Міністерством освіти і науки молоді та спорту України та методичних рекомендаціях стосовно оформлення планів з виховної роботи.

Гостинно зустріли учасників районного семінару, взяли в ньому безпосередню участь керівники навчально-виховного комплексу: директор Бондар О.Г., заступник з навчально-виховної роботи Колесник Л.В., заступник з виховної роботи Змисля Н.В.

Змістовні, артистичні заняття за напрямами: «Збережемо рідну землю», «Ростемо розумними, кмітливими, допитливими», «Моя країна – Україна» показали учні 1 класу (вчитель Ткачов Ю.Ю.),2 класу (вчитель Бондар Т.М.), 4 класу (вчитель Бобирєва Л.Д.).

Особливу зацікавленість у присутніх викликало глибоке за своїм змістом, оригінальністю підбору місцевого матеріалу, заняття за напрямом «Дерево мого роду»  за участю учнів З класу під керівництвом учителя Змислі Н.В. Щирістю, добрози ... Переглянути повністю »

Переглядів: 1235 | Дата: 18 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Стало доброю традицією у Краснопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проводити шкільний етап Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця».

У цьому році було проведено благодійний ярмарок, у якому взяли участь учні 1-11 класів.

Учні та їхні батьки виготовили вироби з дерева, бісеру, виростили квіти і напекли різні солодощі.

Ярмарок відвідали учні, батьки, вчителі школи та вчителі математики Краснопільського району, які були присутні на районному семінарі, що проходив на базі школи.  

                                           

                                                                            

                                                                                                 ... Переглянути повністю »

Переглядів: 489 | Дата: 16 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Кожна обдарована дитина - індивідуальність, яка потребує особливого підходу. З'явилася нагальна потреба суспільства у творчих, діяльних, обдарованих, інтелектуально, творчо і духовно розвинених громадянах. Кожна дитина по-своєму неповторна. Вона приходить у цей світ, щоб творити своє життя, знайти себе: хтось здібний до музики, образотворчого мистецтва, художньої праці, хтось до математики, хтось пише вірші, оповідання. Скільки дітей - стільки й здібностей, які залежать від психолого-фізіологічних особливостей людини, соціального оточення, сім'ї та школи. Ми можемо пишатися добрими справами і здобутками наших учнів. Людина є не що інше, як ряд її вчинків. І ми стаємо свідками становлення кожної окремої людини.

10 квітня відбулася визначна подія, яка вже стала традиційною, - свято з нагоди вручення стипендій голови районної державної адміністрації обдарованим учням Краснопільського району та вшанування учнів - переможців ІІІ та ІV етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін і вчителів, що підготували переможців олімпіад.

Петро Петрович Кідіменко привітав усіх учасників зібрання та виконав почесну місію - вручив від імені голови Сумської обласної державної адміністрації Юрія Павловича Чмиря стипендію голови Сумської обласної державної адміністрації учениці 9 класу Самотоївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопі ... Переглянути повністю »

Переглядів: 939 | Дата: 16 Квітня 2013 | Комментарі (0)

                                                                                                                                                    
                                            Кожна дитина талановита,
                                                                          головне – допомогти їй знайти себе…

Діти – це майбутнє кожної нації, кожної держави, адже саме з них починається усе на світі. Ні для кого не таємниця, що найбільше неймовірно обдарованих дітей - в Україні. Українські дітки вже неодноразово доводили, що талановиті діти – талановиті у всьому!!! Це і музиканти, танцюристи, спортсмени, і майбутні мультиплікатори, гумо ... Переглянути повністю »

Переглядів: 551 | Дата: 11 Квітня 2013 | Комментарі (0)

03 квітня 2013 року на базі Краснопільського дошкільного навчального закладу №1 «Малятко» відбулося засідання методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів району з теми «Праця – як засіб екологічного та естетичного виховання». Відкрила засідання керівник методоб’єднання Пашнєва Раїса Іванівна, яка наголосила на тому, що праця дітей в природі є важливим засобом формування у них реалістичних уявлень про природу, практичних умінь і навичок, саме в праці діти найбільше пізнають природу. У дітей формується уявлення про важливість і потребу праці, виховується любов до праці, прагнення взяти участь у трудовій діяльності дорослих і якомога краще виконати доручену справу. Спільна робота приносить почуття задоволення, радість, виховує почуття дружби.

В ході засідання вихователі переглянули комплексне заняття екологічного спрямування з елементами пошуково-дослідницької діяльності «Гей весна іде», яке провела на високому методичному рівні вихователь середньої групи Куцеренко Лідія Владиславівна. Протягом заняття – подорожі діти виявили вміння будувати причинно-наслідкові зв’язки в природі, застосовувати на практиці раніше набуті знання. Спілкування під час подорожі перемежовувалось прикметами і приказками про весну, віршами, закличками, піснями які добре знають діти.

На занятті екологічно – природничого напрямку з е ... Переглянути повністю »

Переглядів: 1004 | Дата: 08 Квітня 2013 | Комментарі (0)

З 24 по 27 березня 2013 року на базі Харківського обласного вищого училища фізичної культури і спорту проведено ІV заключний етап Всеукраїнської  учнівської  олімпіаи з фізичної культури. Для участі у ІV етапі були відібрані кращі учні області, переможці ІІІ обласного етапу олімпіади. Захищати честь області випала і учню 11 класу Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Завгородньому Денису (учитель Голота О.В.)               

Учасники виконували теоретичні та практичні завдання, а саме: тести на перевірку знань з фізичної культури; практичні вправи з футболу (юнаки), волейболу (дівчата), гандболу, баскетболу, гімнастики, туризму та легкої атлетики.                 

По закінченню змагань відбулося урочисте закриття олімпіади та вшанування переможців. Серед переможців - наш земляк, Денис виборов почесне ІІІ місце.   Учні отримали від оргкомітету олімпіади дипломи, цінні подарунки та квіти.                     

Переглядів: 546 | Дата: 05 Квітня 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz