П'ятниця, 29 Березня 2024, 09:17:29 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 56 57 58 59 60 ... 72 73 »

11 березня 2013 року на базі відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації проведено залік для керівників загальноосвітніх навчальних закладів по темі «Ведення ділової документації в загальноосвітніх навчальних закладах».

Переглядів: 503 | Дата: 11 Березня 2013 | Комментарі (0)

Минула субота, а саме 9 березня була відзначена не лише гарним післясвятковим настроєм прекрасної статі та Днем народження великого Кобзаря, а для любителів волейболу це був заключний етап Чемпіонату району з волейболу, присвяченого дев’яностій річниці утворення Краснопільського району.

Фінальний день змагань завжди багатообіцяючий. Здавалося б всі пріоритети розставлено, лідерів визначено, але саме в цей день відбувається момент істини – боротьба за призові місця! Не обійшлося без несподіванок. Команда-переможець минулорічних змагань с. Рясне програла команді Угроїдської селищної ради, чим відкинула себе на IV поза призове місце, а команда смт. Угроїди, у вольовому протистоянні посіла почесне третє місце.

Безперечними лідерами змагань стали команди сіл В.-Бобрик та В.-Рибиця, які продемонстрували найбільшу жагу до перемоги та стремління бути першими. Як говориться, переможець тільки один, тому команди найсильніших зустрілися у фінальному поєдинку. Ось де відкрили всі свої потаємні резерви титани районного волейболу! Проте за результатами матчу беззаперечну перемогу отримала команда  с. Великий Бобрик. Воно і недивно, адже в її складі  боровся найкращий гравець чемпіонату – Штанько Андрій, юний богатир особисто отримав відзнаку від начальника відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА Матлахова І.М.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 586 | Дата: 11 Березня 2013 | Комментарі (1)

Переглядів: 535 | Дата: 07 Березня 2013 | Комментарі (0)

21-22 лютого 2013 року на базі Сумського інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з педагогіки та психології.  

В олімпіаді взяло участь 28 учнів з 22 міст та районів, честь району захищала учениця 11 класу Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Горбач Ганна.  

100% результативність участі в олімпіаді показала команда Краснопільського району - 1 учасник – 1 переможець. 

Переглядів: 618 | Дата: 01 Березня 2013 | Комментарі (0)

19 лютого 2013 року на базі Краснопільської гімназії відбулось засідання експертної групи за участю методиста обласного центру практичної психології та соціальної роботи Растрости Г.Б. Мета заходу - експертна оцінка діяльності практичного психолога закладу Ломако Раїси Петрівни. Професія «психолог» - особлива, тому люди, що її обирають, яскраві особистості, толерантні, доброзичливі, відповідальні і творчі. Шкільний психолог це не просто педагог, який навчає, а й порадник, який у будь-якій ситуації зуміє зрозуміти, допомогти повірите в себе, у свої можливості здійснити свої бажання і мрії.

Саме ці якості притаманні практичному психологу з майже 20-ти річним стажем психологічної діяльності, досвідченому наставнику молоді, майстру своєї справи Ломако Раїсі Петрівні.

До уваги членів експертної групи було запропоноване розвиваюче заняття «Розвиток творчого мислення» в ході якого Ломако Р.П. продемонструвала високий професійний рівень, вміння стимулювати у дітей зацікавленість, бажання пізнання, спілкування з однолітками і психологом.

В ході атестаційної експертизи проведено круглий стіл за участю методиста обласного центру практичної психології та соціальної роботи Растрости Г.Б., директора гімназії Зінченко С.С., керівника психологічної служби Скирти Т.С., завідуючого методичним кабінетом Наріжного В.М., ... Переглянути повністю »

Переглядів: 546 | Дата: 01 Березня 2013 | Комментарі (0)

У рамках проведення тижня охорони життя і здоров’я дітей у Краснопільській гімназії відбулася урочиста подія – презентація куточка з безпеки дорожнього руху, на якій були присутні директор навчального закладу, вчителі, діти, гості. Не можна не відзначити задоволення на обличчях дітлахів, які не приховували радості та зацікавленості. А все завдяки тому, що директор Краснопільського спортивно-технічного клубу товариства сприяння обороні України Калашніков Євгеній Васильович, з власного досвіду знаючи важливість питань безпеки дорожнього руху, надав суттєву спонсорську допомогу у придбанні матеріалів для куточка «Безпека руху – це життя» та подарував дітям можливість краще працювати на уроках охорони здоров’я, навчатися правилам поводження на дорозі та запобігати нещасним випадкам у майбутньому.

Усіх зі святом прийшла привітати методист районного методичного кабінету відділу освіти Чуєнко Тетяна Дмитрівна, яка закликала дітей до наполегливості та уваги у вивченні правил дорожнього руху, звички їх чіткого дотримання, щоб уникнути небезпеки, мати міцне здоров’я і досягти значних успіхів у навчанні та житті.

Катерина Вербенко та Дмитро Дерев’янченко підготували для учнів цікаву вікторину, загадки, а учні в свою чергу продекламували вірші про правила дорожнього руху. Президент учнівського самоврядування Найдовська Марина від імені ... Переглянути повністю »

Переглядів: 547 | Дата: 01 Березня 2013 | Комментарі (0)

Сонячний зимовий день. Школярі готуються до Дня Захисника Вітчизни. До нашої школи традиційно завітали ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій. Їх з нетерпінням чекали учні 10 класу. І події 70-річної давнини ожили з вуст полковника у відставці, ветерана Великої Вітчизняної війни Лопанді Андрія Петровича та ветерана Кравченка Івана Петровича. Поділилися спогадами і учасники бойових дій Захарченко П.Я., Гоч М.І., Якименко О.С.

Затамувавши подих слухали десятикласники розповіді гостей.

Полковник у відставці Лопандя А.П., бойовий шлях якого простягнувся від Сталінграду до Праги, вручив учню 10 класу Лемонджаві Димуру посвідчення про приписку до призовної дільниці.

Ветеран побажав майбутнім воїнам захищати Батьківщину, любити її так, як любило її покоління воїнів-переможців.

Школярі запевнили ветеранів, що будуть гідними старшого покоління.

22-го лютого школярі 6-9-х класів пройшли маршрутом Самотоївка-Корчаківка-Ігнатушине, в ході якого ознайомились з місцями, де проходили бої Великої Вітчизняної війни. Учні мали нагоду скуштувати солдатську кашу та чай. Цей піший похід вони присвятили 70-річчю першого визволення села від окупантів 23-го лютого 1943-го року. 

Переглядів: 493 | Дата: 26 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Продовжуючи вже давно традицію дружніх зустрічей делегація вчителів району та краєзнавців відвідала 20 лютого Красну Яругу, з нагоди 70-ти річчя визволення селища від німецько-фашистських загарбників. Очолила делегацію методист районного відділу освіти Н.І.Середа.                                             

Вчителів радо зустрічали члени пошукового загону «Южный рубеж», які не лише словами, а й на ділі цікавляться сторінками власної історії: уточнюють списки загиблих в роки ВВв, надають посильну допомогу ветеранам, виступають ініціаторами різних патріотичних заходів. Восени 2012 року, керівник загону Рядченко Г.М. сприяла пере захороненню до братської могили радянських солдат в с. Старосілля.

Про звільнення Красної Яруги та про життя в окупації розповіла безпосередній свідок тих подій Фролова Н.О. Волею долі була першою хто зустрів визволителів. А сталося це так. Будинок, в якому жила Ніна Олексіївна стояв на околиці, тоді ще села, Красної Яруги. Вона разом з іншими жителями пішла зустрічати воїнів. У перших санях їхав її колишній сусід, маючи звання та нагороди. Побачивши серед людей дівчинку, він забрав її до себе. Ось так маленька дівчинка Ніна разом з першими солдатами в’їхала до центру Яруги. Щастя та радості, які панувал ... Переглянути повністю »

Переглядів: 736 | Дата: 25 Лютого 2013 | Комментарі (0)

15-16 лютого 2013 року на базі Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови та літератури.

Честь району захищали три учні району: Рожкова Марина, учениця 9 класу Ряснянського НВК, та дві учениці Краснопільської гімназії, учениця 9 класу Манжула Богдана та учениця 11 класу Найдовська Марина. Результати участі слідуючі: Манжула Богдана – 10 місце, Найдовська Марина – 9 місце (учитель Кононенко Н.М.), Рожкова Марина – ІІІ місце (учитель Карпенко О.М.). 

Переглядів: 440 | Дата: 25 Лютого 2013 | Комментарі (0)

13-14 лютого 2013 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії. В інтелектуальних змаганнях узяли участь 95 учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів – переможці ІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії міст та районів Сумської області. Команду Краснопільського району представляли Голота Михайло, учень 8 класу Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Бурлака Роман, учень 9 класу Славгородської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Квітка Іван, учень 10 класу Ряснянського навчально-виховного комплексу.

Учителі географії, керівники команд, мали можливість обмінятися досвідом активізації різних форм організації роботи з учнями. Науковці Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка висвітлили, під час роботи з керівниками команд, сучасні підходи до викладання географії, особливості використання різних форм і методів навчально-методичної роботи.

Голота Михайло (учитель Манжула О.І.) виборов почесне ІІІ місце. 

Переглядів: 646 | Дата: 25 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz