Неділя, 12 Травня 2024, 23:57:16 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 48 49 50 51 52 ... 72 73 »

7 листопада на базі Миропільського навчально-виховного комплексу відбулося засідання методичного об’єднання вчителів інформатики району з теми «Формування і розвиток предметної ІКТ-кометентності на уроках інформатики в умовах упровадження нового Державного стандарту початкової та базової і повної загальної освіти».                                                                                            

Учасникам засідання було запропоновано урок у 5 класі «Робочий стіл. Об’єкти робочого столу» вчителя Логвіна Сергія Олександровича та урок у 2 класі «Клавіатура комп’ютера. Робота з клавіатурним тренажером» вчителя Пуляха Володимира Сергійовича.                                                         

Впровадження нових стандартів породжу ... Переглянути повністю »

Переглядів: 499 | Дата: 08 Листопада 2013 | Комментарі (0)

В райдержадміністрації під головуванням першого заступника голови Краснопільської райдержадміністрації Юрія Коваленка нарада за участю т.в.о.начальника відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації Лариси Деревянченко, методиста дошкільного виховання Лариси Колибіної відбулася робоча з питання реалізації районної цільової програми «Дитячі меблі Краснопільщини на період до 2015 року». Зокрема мова йшла про забезпечення дошкільних навчальних закладів сучасними дитячими меблями.                             

«Одним із завдань створення комфортних умов для навчання наймолодших жителів району, - зазначив посадовець, - є реалізація районної цільової програми «Дитячі меблі Краснопільщини на період до 2015 року».                                             

Дана програма діє з 2011 року, метою якої є забезпечення дошкільних навчальних закладів району сучасними та якісними дитячими меблями, що відповідають віковим параметрам дітей та гігіє ... Переглянути повністю »

Переглядів: 455 | Дата: 07 Листопада 2013 | Комментарі (0)

З метою збереження і зміцнення фізичного здоров’я дитини, активізації роботи у   фізкультурно-оздоровчому напряму в дошкільних навчальних закладах Краснопільського району  з 15.10.13 по 25.10.13 року був проведений  фестиваль «Гармонія руху».  В ньому взяли участь діти всіх дошкільних навчальних закладів всіх вікових груп, батьки вихованців. Упродовж фестивального тижня були використані різноманітні форми організації дитячої життєдіяльності фізкультурно-оздоровчого, валеологічного, художньо-естетичного спрямування з активним застосуванням рухів і музики у фізичних вправах, рухливих іграх, танцях тощо.

Для повної реалізації завдань, максимального досягнення поставленої мети  дошкільними навчальними закладами було розроблено програми проведення фестивалю, відповідно до  яких   були проведені   спортивні змагання з елементами валеології та ОБЖД, краєзнавчо-туристичні розваги, міні заняття валеологічного напрямку, рухливі ігри, загартовуючі процедури під час проведення коригуючої гімнастики після денного сну, різновиди  дихальної гімнастики, читання та обговорення творів валеологічного напрямку, проведення фізкультурних пауз та фізкультурних хвилинок оздоровчого напрямку.  

Підсумком фестивалю стали фізкультурно – музичні свята «Здорова дитина – багата країна», « ... Переглянути повністю »

Переглядів: 480 | Дата: 07 Листопада 2013 | Комментарі (0)

1 листопада 2013 року на базі Краснопільського НВК відбулося засідання районного методичного об’єднання вихователів різновікових груп «Впровадження інноваційних технологій в роботі з дітьми дошкільного віку».  Учасники МО  переглянули заняття з грамоти  з використанням елементів методики Є.Є Шулешко, яке провела вихователь Мигаль Т.М.                                                 

Вихователь Полінчик Л.О. ознайомила присутніх з  інноваційними технологіями та методиками у галузі дошкільної освіти,  підготувала презентацію  «Інноваційні технології в роботі з дітьми дошкільного віку».                                                                    

В кінці МО були підведені підсумки та вироблені рекомендації за темою.                ... Переглянути повністю »

Переглядів: 559 | Дата: 07 Листопада 2013 | Комментарі (1)

На базі обласного комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна дитячо-юнацька спортивна школа» Футбольний центр «Барса» 29 жовтня 2013 відбувся фінал Кубку шкільного футболу «Золота осінь».                                     

У фіналі зіграли команди Коровинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Недригайлівського району та Охтирської гімназії з рахунком 3:0.                                               

Кубок шкільного футболу Сумщини «Золота осінь» виборола команда Коровинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Недригайлівського району, другою стала команда Охтирської гімназії, третє місце поділили між собою команди Дубов’язівського навчально-виховного комплексу: спеціалізована школа І-ІІІ ступенів Конотопського району та Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

У цьому заході взяла участь учнівська молодь Сумської області, учні Краснопільської та Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступені ... Переглянути повністю »

Переглядів: 468 | Дата: 07 Листопада 2013 | Комментарі (0)

26 жовтня на території Сумського НАУ проходила обласна виставка-ярмарок молочної продукції «День молока». Організаторами свята виступили Сумська обласна державна адміністрація, Департамент агропромислового розвитку Сумської ОДА, Асоціація сільськогосподарських товаровиробників та переробників Сумської області, Сумський НАУ, молокопереробні підприємства. Подібне свято на території області проводиться вперше. Основна мета заходу - збереження давньої традиції споживання молока і молочних продуктів та сприяння популяризації здорового способу життя. 

Для підняття настрою відвідувачам була запропонована цікава розважальна програма: конкурс краси і таланту «Королева свята молока», різноманітні естафети, спортивні змагання «Молочні брати», конкурс на швидкість поїдання вареників з сиром, концерт і яскраве святкове шоу, конкурс пісні.

В конкурсі краси, кмітливості та таланту "Королева свята молока" брала участь учениця 11 класу Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Клименко Даша. Приємно відзначити, що Даша посіла почесне ІІ місце та отримала титул "Перша фрейліна Королеви свята молока", а учасниць було аж 17! Ми щиро вітаємо Дашу з перемогою. Так тримати! 

В пісенному конкурсі «Три покоління Української держави» приймала участь теж учениця 11 класу Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. Голікова Світ ... Переглянути повністю »

Переглядів: 572 | Дата: 30 Жовтня 2013 | Комментарі (0)

24 жовтня 2013 року на базі Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулось засідання обласної творчої групи вчителів початкових класів під керівництвом старшого викладача кафедри методики початкової природничо-математичної освіти Сумського ОІППО  Декунової Зої Володимирівни.

Візитна картка закладу  була представлена директором школи Яремчуком Анатолієм Івановичем. Про особливості роботи педагогічного колективу вчителів початкових класів згідно вимог нового Державного стандарту початкової загальної освіти доповіла заступник директора по навчально-виховній роботі Терещенко Ніна Артемівна. Вчителі початкових класів області, члени творчої групи відвідали урок навчання грамоти у вчителя початкових класів, старшого вчителя Жирнової Тетяни Сергіївни. Високо оцінили присутні, зокрема, методист обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Декунова З.В., педагогічний талант учителя, вміння забезпечити співпрацю з наймолодшими учнями особливий хист віддавати їм своє серце і душу, виконувати вимоги нових стандартів початкової загальної освіти.

З презентацією власного досвіду, щодо навчання першокласників письму одразу в одну лінію, виступила вчитель початкових класів, учитель-методист Сіннівського НВК Заїка Валентина Дмитрівна.

Підсумовуючи роботу, учасники семінару висловили слова вдячності кері ... Переглянути повністю »

Переглядів: 612 | Дата: 28 Жовтня 2013 | Комментарі (0)

Корпус Миру є американською урядовою організацією, яка сприяє зміцненню миру і дружби між людьми різних національностей і культур. Корпус Миру прагне розвивати плідну співпрацю з українськими навчальними закладами, які бажають оволодіти новими методами навчання та роботи.

І напевно, ні для кого не секрет, що у Краснопільській гімназії вже другий рік працює добровільцем – вчителем англійської мови волонтер Корпусу Миру – Ро Джуліана. Джі – молода дівчина, яка приїхала до нас із далекої Каліфорнії.       

Міс Джуліана разом з її координатором вчителем англійської мови Підопригорою Ю.В., працюють пліч-о-пліч в єдиній команді для покращення знань з англійської мови, обміну досвідом. Ця співпраця дає можливість учням спілкуватися англійською мовою з носієм мови, допомагає подолати мовний бар’єр, підвищується рівень розмовної  англійської мови, розширюються знання про американську культуру.       

Міс Джуліана заохочує дітей до активної участі не лише в навчальному процесі, а й у позашкільних заходах  таких як: English club – для учнів початкової ланки, Leadership club – для старшої ланки, робота на пришкільному майданчику у літній період, участь у різних практичних семінарах, підготовка учнів до програми обміну майбутніми лідерами FLEX.       ... Переглянути повністю »

Переглядів: 603 | Дата: 23 Жовтня 2013 | Комментарі (0)

Знання іноземної мови і досконале володіння нею  на сьогоднішній день не просто вимога часу, а необхідність.                     

Саме проблемам «Використання ІКТ на уроках англійської мови за новими Державними стандартами» був присвячений районний семінар учителів англійської мови, який проходив у Ряснянському НВК 16 жовтня  2013 року.                               

Під час його проведення вчителем англійської мови Мандриченко О.С. було представлено презентацію використання ІКТ на уроках англійської мови, як один із мотивуючих факторів вивчення англійської мови.  

Вчитель провела відкриті уроки в 2 класі: «Моя родина. Вік. Цифри» та в 6 класі: «Відпочинок влітку. Захист проектів».                         

Учасники семінару  подякували вчителю за надані уроки та поділилися своїм досвідом.  Дякуючи сучасним інформаційним технологіям, учасники семінару мали змогу об ... Переглянути повністю »

Переглядів: 631 | Дата: 23 Жовтня 2013 | Комментарі (0)

Найприємніші враження привезла команда юних економістів «Позитив» нашої школи в складі Бершадського Ярослава, Кучерявого Романа, Мірошніченко Альони, Овчар Тетяни та Ляшка Сергія з обласного турніру, який проходив 10-12 жовтня в приміщенні ДВНЗ «УАНБСНБУ».

Ми приймали участь вперше, тому їхали за досвідом. А повчитися було чому: ораторському мистецтву доповідача, грамотному опонуванню, вимогливості рецензента, вмінню поставити полемічні питання. Ми не думали, що турнірні бої зможуть так захопити, додати адреналіну. Учасники захищали свої презентації, уважно порівнювали виступи, вступали в полеміку, поглибили та розширили власні знання, набиралися наукової лексики. Такі турніри дають значно більше для інтелектуального зростання, ніж звичайні олімпіади. А також це широка можливість для спілкування між учнями, порівняння власних досягнень.

Із захопленням спостерігали та вболівали за фінальним змаганням між найсильнішими командами області. Але й власні для першого виступу ми вважаємо вдалими, адже команда посіла ІІІ місце. Якщо під час першого турніру нашу команду розгромили вщент (дякуємо чарівним дівчатам суперсильної команди «Ліцеїст» із м.Шостки за досить «делікатний» розгром, адже вони зрозуміли, що ми «новачки») та, швидко зорієнтувавшись, у другому турнірі ми вийшли в лідери. Головна заслуга належала Кучерявому Роману, як ... Переглянути повністю »

Переглядів: 474 | Дата: 23 Жовтня 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz