Понеділок, 29 Квітня 2024, 13:08:33 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 15

Відповідно до наказу відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації від 11.02.2016 № 37-ОД «Про проведення державної атестації Покровського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) Покровської сільської ради» у період з 15.03. по 04.04.2016 року була проведена атестаційна експертиза напрямів діяльності у вищезазначеному закладі.

Завідуючою дошкільним навчальним закладом Матюх Т.В. проведено змістовну відкриту публічну презентацію щодо діяльності дошкільного навчального закладу, на якій були присутні члени атестаційної комісії, педагогічні працівники, батьки. Методистом з дошкільного виховання Колибіною Л.В. надана повна інформація щодо створення у дошкільному навчальному закладі умов для забезпечення його функціонування.

Атестаційна комісія забезпечила повне та об’єктивне вивчення напрямів діяльності дошкільного навчального закладу. Основна увага зверталася на відповідність усіх сторін діяльності закладу збалансованому різнобічному розвитку дітей. Діяльність закладу, зміст навчально-виховного процесу відповідають завданням дошкільної освіти, Базовому компоненту дошкільної освіти та програмі розвитку дитини дошкільного віку «Я у Світі».

... Переглянути повністю »

Переглядів: 582 | Дата: 15 Квітня 2016 | Комментарі (0)

У Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості за одним із напрямів позашкільної освіти працюють колективи художньо-естетичного спрямування (співочі, танцювальні, театральні, образотворчі) та гуртки декоративно-ужиткового мистецтва. Протягом року кожний з них живе своїм життям – заняття, репетиції, концерти, конкурси, виставки, фестивалі, акції. А раз на рік – у квітні – всі збираються на сцені на справжню культурно-мистецьку подію - звітний концерт та виставку декоративно-ужиткового мистецтва, щоб презентувати глядачам свої досягнення.

Не став винятком і цьогорічний квітень. На святковому концерті були присутні почесні гості: голова Краснопільської райдержадміністрації Юрій Анатолійович ЯРЕМЧУК, голова Краснопільської районної ради Віталій Олексійович САВОНЕНКО та Краснопільський селищний голова Іван Петрович ХОМІЧОВ.         

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися Юрій Анатолійович Яремчук та Віталій Олексійович Савоненко: «…У цьому навчальному році Краснопільський ЦДЮТ отримав кошти для придбання 50 стільців та тканини для одягу сцени. І надалі будемо підтримувати обдарованих дітей та почнемо ремонт сцени. Епіцентром позашкільного житт ... Переглянути повністю »

Переглядів: 481 | Дата: 15 Квітня 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz