Четвер, 16 Травня 2024, 03:30:30 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 15 » Маленька країна великої мрії
Маленька країна великої мрії
10:44:27

У Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості за одним із напрямів позашкільної освіти працюють колективи художньо-естетичного спрямування (співочі, танцювальні, театральні, образотворчі) та гуртки декоративно-ужиткового мистецтва. Протягом року кожний з них живе своїм життям – заняття, репетиції, концерти, конкурси, виставки, фестивалі, акції. А раз на рік – у квітні – всі збираються на сцені на справжню культурно-мистецьку подію - звітний концерт та виставку декоративно-ужиткового мистецтва, щоб презентувати глядачам свої досягнення.

Не став винятком і цьогорічний квітень. На святковому концерті були присутні почесні гості: голова Краснопільської райдержадміністрації Юрій Анатолійович ЯРЕМЧУК, голова Краснопільської районної ради Віталій Олексійович САВОНЕНКО та Краснопільський селищний голова Іван Петрович ХОМІЧОВ.         

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися Юрій Анатолійович Яремчук та Віталій Олексійович Савоненко: «…У цьому навчальному році Краснопільський ЦДЮТ отримав кошти для придбання 50 стільців та тканини для одягу сцени. І надалі будемо підтримувати обдарованих дітей та почнемо ремонт сцени. Епіцентром позашкільного життя завжди були, є і будуть гуртківці. Дорогі діти, вашими знаннями, успіхами, мріями і талантами пульсує потужній позашкільний організм. Нових вам творчих злетів, досягнень, натхнення та наполегливості». З нагоди свята керівники району нагородили викладацький колектив подякою за успішну діяльність, сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток позашкільної освіти та високий професіоналізм.

Під час концерту слово мала президент позашкільної дитячої ради «Сузір’я» Катерина Деревицька, яка звернулася з проханням посильної допомоги учню Угроїдської ЗОШ Рашевському Сергію для боротьби з його недугом. Зібрані кошти були передані батькам Сергія.

Протягом концерту глядачі мали змогу милуватися роботами юних художників та майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, створеними на гуртках під керівництвом педагогів Оксани Овєчкіної, Світлани Лебеденко, Юлії Завгородньої, Світлани Колесникової.

А головною прикрасою сцени були юні артисти ЦДЮТ. Яскравістю та енергією захоплювали номери хореографії і вокалу завдяки новим вдалим постановкам керівників хореографічних колективів «Доміно», «Алегро», «Ладушки» (Світлана Гриценко), «Щасливе дитинство» (Вікторія Ушкалова), вокального колективу «Перлинка» (Ірина Акименко), театрального колективу «Соняшник» (Інна Савченко), колективів, які працюють на базах шкіл - Самотоївської, Хмелівської – оркестр духових інструментів (Анатолій Пекуровський) та фольклорний колектив «Калинонька» (Ольга Слюсарева та Валентина Чичикало).

Нині ми уже вкотре переконуємося, що талант – це Божий дар, який передається дитині від мами і тата, від дідуся і бабусі, від родинного дерева, яке міцне і стійке, коли тримається рідної землі. Але водночас – це велика праця усіх: і родини, і педагогів, і, звичайно, вихованців. Талановиті керівники збирають маленькі насінини - талановитих дітей і своїми дбайливими руками плекають у родючій землі таланту. Опинившись у такому чарівному ґрунті, діти-зернятка не гають часу, а відразу проростають ніжними паростками, які з часом стають розкішними кожен у своїх напрямах. Тож побажаємо колективам успіхів, талановитих вихованців і ще багато нових перемог на районному, обласному та всеукраїнському рівнях. Глядачі, натхненні концертними номерами, тепло і щиро вітали оплесками юних артистів. І нехай стануть пророчими слова: «Центр дитячої творчості хай процвітає багато світлих довгих літ, нові висоти здобуває і йде з дітьми в чарівний світ!»

Переглядів: 485 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz