Понеділок, 29 Квітня 2024, 10:59:28 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 28

Протягом декількох тижнів не стихала робота по підготовці відкриття футбольного сезону в Краснопільському районі 2016 року: робота з сільськими та селищними головами, представниками футбольних команд, вирішувалося питання місця проведення… І ось, вже на досках оголошення майоріють сповіщення про розіграш Кубку Відкриття футбольного сезону!

23 квітня 2016 року на стадіоні «Явір» смт. Краснопілля з самого ранку людно, до стадіону невпинно їдуть автобуси та автомобілі з футболістами і вболівальниками.

Після приїзду команд-учасниць Кубку, а їх було не мало – 12 команд (с. Покровка, с. Мезенівка, с. Чернеччина, «Темп» с. Хмелівка, «Успенка» смт. Краснопілля, «Явір» смт. Краснопілля, «Нива» с. Рясне, «Сокіл» с. Грабовське, «Оріон» с. Осоївка, «Юність» смт. Угроїди, «Вікторія-1» та «Вікторія-2» с. Великий Бобрик) було проведено жеребкування команд.

На урочистому відкритті були присутні голова Краснопільської районної державної адміністрації – Ю.Яремчук, голова Краснопільської районної ради – В. Савоненко та голова Краснопільської селищної ради – І. Хомічов. Вон ... Переглянути повністю »

Переглядів: 536 | Дата: 28 Квітня 2016 | Комментарі (0)

15 квітня 2016 року в с. Олексино Тростянецького району Сумської області проходили Всеукраїнські змагання з легкоатлетичного кросу присвячені пам’яті видатного легкоатлета, дворазового олімпійського чемпіона Володимира Куца (с. Олексино - місце народження В. Куца).

У цих значимих змаганнях, вже не вперше, взяли участь і легкоатлети Краснопільщини, - КЛБ «Явір» та вихованці відділення легка атлетика Краснопільської ДЮСШ (тренер Ноженко Ю.М.).

Урочисте відкриття змагань було дуже насиченим – історія перемог та життя видатного олімпійця Володимира Куца, привітання організаторів змагань та голови Сумської обласної державної адміністрації М. Клочко, хореографічні та гімнастичні номери колективів.

Того дня погода була не з кращих, моросив дощ та був холодний вітер. Організатори змагань подбали про гаряче харчування учасників (куліш та чай), яке було дуже доречним в таку погоду.

У програмі змагань були пробіги на 500 м, 1, 2, 4 та 6 км. серед юних та дорослих спортсменів. Представники Краснопільщини були представлені у кожній дистанції пробігу.

Після закінчення змагань та приїзду до Краснопілля наші спортсмен ... Переглянути повністю »

Переглядів: 458 | Дата: 28 Квітня 2016 | Комментарі (0)

З метою привернення уваги суспільства до проблем безпеки дорожнього руху, формування в дітей безпечних навичок поведінки на вулично-дорожній мережі, дбайливого ставлення до власної безпеки та безпеки оточуючих, виховання свідомого ставлення до неухильного виконання правил дорожнього руху, зміцнення позитивного іміджу органів внутрішніх справ щороку проводиться Всеукраїнський дитячий творчий конкурс «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху». Організаторами конкурсу є Міністерство внутрішніх справ України та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.

05 квітня 2016 року відбувся районний етап цього конкурсу. Учасниками заходу були учні та вихованці від 5 до 17 років, які подали на конкурс малюнки, твори декоративно-ужиткового мистецтва. Роботи дітей були об’єднані однією темою – безпека дорожнього руху. Під час оцінювання конкурсних робіт членами журі враховувалися актуальність та повнота розкриття тематики, авторська позиція, оригінальність оформлення, ступінь самостійності автора у виконанні роботи, естетичний вигляд роботи.

Журі визначило переможців районного етапу. Ними стали наступні учні: Щебетенко Діана (І місце, І вікова категорія, Краснопільська гімназія), Жижиль Єлізавета (ІІ місце, ... Переглянути повністю »

Переглядів: 511 | Дата: 28 Квітня 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz