Понеділок, 29 Квітня 2024, 14:34:50 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Квітень » 21

15 квітня 2016 року в спортивній залі Краснопільського районного палацу культури відбувся ІІ (районний) тур фізкультурно-патріотичного фестивалю для школярів «Козацький гарт». В спортивному святі взяло участь 5 команд з навчальних закладів Краснопільського району: Мезенівський НВК, Чернеччинський НВК., Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст., Краснопільська гімназія та Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ст. Змагання проходили у три конкурси: стрибки з місця, човниковий біг та естафета. В кінцевому протоколі перемогу здобула Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце – Краснопільська гімназія, ІІІ місце – Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст. Призери та учасники були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА.

Змагання виявилися цікавими, сповнені жаги суперництва та спраги до перемоги. Учасники а також суддівська колегія отримали багато яскравих вражень та позитивних емоцій. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 434 | Дата: 21 Квітня 2016 | Комментарі (0)

Вогонь — друг і вогонь ворог. Щодня у нашій країні виникає в середньому 150 пожеж. Гинуть люди. Пожежі завдають великої шкоди господарству. Для того, щоб діти навчилися берегти від пожежі власну оселю, школу, ліс, навколишнє середовище, були створені дружини юних пожежних. Перші юні помічники пожежних з'явилися ще наприкінці ХІХ століття, а у 1901 році вогнеборці запропонували навчати дітей елементарним знанням пожежної справи.

Вже стало традицією проводити змагання команд юних пожежних в рамках Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежників-рятувальників. 14 квітня 2016 року в районі проведено І районний етап фестивалю ДЮП-2016. На змагання прибули дві команди: команда «ЮПІ» Великорибицького НВК та команда «Рятівник» Ряснянського НВК. Співорганізаторами заходу виступили відділ освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації та Краснопільський районний сектор управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

«Із вогнем погані жарти, жартувати з ним не варто» - так звучав девіз цьогорічних змагань. Команди у своїх виступах порушували актуальні питання забезпечення пожежної та техногенної безпеки, несли рекомендації щодо дій у різноманітних ... Переглянути повністю »

Переглядів: 468 | Дата: 21 Квітня 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz