П'ятниця, 26 Квітня 2024, 15:49:16 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Листопад » 28

Знаменитий оратор Сократ говорив, що немає більш складної справи на землі, ніж виховати справжню людину. Кожна хвилина нашого життя – неповторне чудо і завдання школи – навчити дитину жити у цьому прекрасному світі. Відповідно до плану роботи відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації на 2016 рік з метою визначення відповідності навчального закладу державним стандартам загальної середньої освіти та надання організаційно-методичної допомоги експертною комісією відділу освіти в період з 03.10.2016 по 17.10.2016 здійснено атестаційну експертизу діяльності Покровської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Заклад засновано у 1906 році. Навчальний заклад знаходиться у комунальній власності. Організаційно-правова форма за КОПФГ: комунальна організація (установа, заклад). Власником навчального закладу є Краснопільська районна рада, яка здійснює його фінансування та матеріально-технічне забезпечення. Заклад є юридичною особою, має самостійний баланс, гербову печатку, штамп, мова навчання – українська. Покровської ЗОШ І-ІІ ступенів самостійно приймає рішення і здійснює їх виконання в межах компетенції, передбаченої чинним законодавством.

Під час атестаційної експертизи встановлено, що ділова докумен ... Переглянути повністю »

Переглядів: 756 | Дата: 28 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Шановні колеги! Перегляньте вебтрансляцію  "Аналіз пакету завдань Всеукраїнської українознавчої гри "Соняшник"  голови методичної комісії Всеукраїнської українознавчої гри "Соняшник", завідувача кафедри українознавства Харківського гуманітарного університету "Народна українська академія", кандидата філологічних наук, доцента Ігоря Олександровича Помазана за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=OegWKIO83lM&feature=youtu.be

Нагадуємо, що триває реєстрація на участь у VІІІ Всеукраїнській українознавчій грі "Соняшник" для учнів 1-11 класів. Реєстрація триває на сайті гри http://gra-sonyashnyk.com.ua/

Переглядів: 423 | Дата: 28 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Із метою впровадження нових форм роботи з обдарованою учнівською молоддю та розвитку творчих здібностей учнів Українською асоціацією викладачів зарубіжної літератури спільно з Творчим об’єднанням «Соняшник» розроблено концепцію проведення щорічної Міжнародної гри зі світової (української і зарубіжної) літератури «Sunflower» для учнів 1–11 класів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, яку планується провести 30 листопада 2016 року.

Із правилами проведення гри, порядком реєстрації на участь у ній та матеріалами для підготовки можна ознайомитися на сайті гри: http://gra-sunflower.com.ua/

Більш детальна інформація у листі Міністерства освіти і науки України від 06.06.2016 № 1/9 - 286 "Про проведення І Міжнародної гри ""Sanflower" - 2016".

Переглядів: 372 | Дата: 28 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО міжрегіональний вебінар «Технологія фахової майстерності: електронні освітні ресурси та технології», у якому взяли участь методисти районних методичних кабінетів (центрів) органів управління освітою райдержадміністрацій, міських рад, учителі української мови та літератури Сумської, Кіровоградської областей.

Мета вебінару – створення мотиваційного середовища для використання педагогами електронних освітніх ресурсів; сприяння професійному розвитку педагогів, зокрема у використанні сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховному процесі.

Модератором заходу була Шерстюк Л.М., методист української мови та літератури Сумського ОІППО, яка висвітлила питання теоретико-методичних основ використання електронних ресурсів як засобу підвищення фахового рівня вчителя української мови та літератури, поділилася досвідом використання онлайн ресурсів Tagul, Prezi у професійній діяльності.

Маранська І.А., методист науково-методичної лабораторії гуманітарно-естетичних дисциплін КЗ «Кіровоградський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського» презентувала власний досвід викор ... Переглянути повністю »

Переглядів: 522 | Дата: 28 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Відповідно до плану роботи Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти на 2016 рік, відбувся обласний вебінар для вчителів зарубіжної літератури Сумської області за темою «Сучасні форми роботи на уроках зарубіжної літератури в умовах особистісно зорієнтованого навчання».

Модератором заходу була Захарченко І.О., методист із зарубіжної літератури та мов національних меншин навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, яка висвітлила питання щодо використання сучасних форм роботи вчителя на уроках зарубіжної літератури в умовах особистісно зорієнтованого навчання.

Під час роботи вебінару були розкриті питання:

Кроссенс як засіб розвитку логічного та неординарного творчого мислення учнів на уроках зарубіжної літератури (Сорока І.І., учитель зарубіжної літератури Сумської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 м. Суми);
Застосування інформаційно-комунікаційних технологій на уроках зарубіжної літератури як складової особистісно зорієнтованого навчання (Іваненко Н.Е., методист з інформатики та інформаційних технологій Сумського ОІППО)

Повну інформацію ... Переглянути повністю »

Переглядів: 466 | Дата: 28 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Відповідно до листа Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України від 01.11.2016 № 2.1/10-2637 «Про проведення ХVІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості», інформуємо, що XVІ Всеукраїнський конкурс учнівської творчості, який проходить під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!», проводиться з 1 листопада 2016 року по 25 лютого 2017 року і присвячується 100-річчю утворення Української Центральної Ради та проголошення Української Народної Республіки.

Творчі роботи переможців ІІ етапу конкурсу в номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» (роботи з кожної номінації від закладу приймаються до 5 січня 2017 року) (методисти Прилєпа Р.М. Середа Н.І.).

До розгляду в конкурсі приймаються роботи на тему «Вітчизна – це не хтось і десь, Я – теж Вітчизна» (І. Світличний) у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення», які раніше не подавалися до участі в інших наукових та творчих конкурсах регіонального, державного рівнів.

Творчі роботи з літератури, за вибором автора, можуть бути різноманітні за жанром.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 398 | Дата: 28 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz