Субота, 20 Квітня 2024, 17:31:14 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Листопад » 14

Краса і велич, боротьба і сила духу, вирій почуттів, усе це чудовий і багатий світ спорту. Саме у великий спортивний світ увійшли багато видатних спортсменів та тренерів нашої землі. І нам є чим пишатися, бо наші спортсмени одні із найкращих.

4 листопада 2016 року в святковій атмосфері відбулося підбиття підсумків спортивного життя Краснопільщини 2016 року. Адже немає більшого щастя насолоди пишатися тим, що саме спортивні досягнення спортсменів району і їхня наполеглива праця поповнює скарбницю здобутків нашого краю і нашої України.

Нещодавно наша Красиопільшина прославилася своїми здобутками в непростому виді спорту пауерліфтингу. Саме в Сумському національному аграрному університеті відбулася першість ДЮСШ «Спартаківець» з класичного пауерліфтингу та жиму лежачи. У цьому турнірі приймали участь більше 70 спортсменів з різних регіонів нашої області. Золоті медалі отримали наші Краснопільчани Максим Горбач та Вячеслав Коноваленко.

Красиопільшина останнім часом славна і своїми шаховими досягненнями. В Краснопільській ДЮСШ працює відділення «шахи», де працюють два тренери - Бесараб Олександр та Бесараб Сергій. Вихованці відділення шахів активно прий ... Переглянути повністю »

Переглядів: 463 | Дата: 14 Листопада 2016 | Комментарі (0)

У Краснопільському ЦДЮТ підведено підсумки районного конкурсу учнівських творчих робіт «Здорове життя – успіх буття»

Конкурс проходив з метою пропаганди здорового способу життя, формування у дітей активної життєвої позиції, мотивації до саморозвитку та самовдосконалення, орієнтації на здоровий спосіб життя, активізації творчих здібностей вихованців гуртків та інших творчих позашкільного та загальноосвітніх навчальних закладів.

Конкурс творчих робіт проводився у трьох номінаціях: «Соціальна реклама», «Літературні твори», «Фотографія».

Учасники з 14 навчальних закладів району ( Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ст., Чернеччинський НВК, Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ст., Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст., Бранцівський НВК, Тур’янський НВК, Покровська ЗОШ І-ІІ ст, Порозчанська ЗОШ І-ІІ ст., Миропільський НВК, Ряснянський НВК, Мезенівський НВК, Запсільський НВК, Краснопільська гімназія, В.Бобрицька ЗОШ І-ІІІ ст.,) були поділені за трьома віковими категоріями.

Журі, оцінюючи 16 робіт соціальної реклами, 9 фотографій, 21 літературний твір, відмітило те, як зростає популярність районного конкурсу «Здорове життя – успіх ... Переглянути повністю »

Переглядів: 608 | Дата: 14 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Нещодавно у Краснопільському районному ЦДЮТ з метою формування національно-патріотичної свідомості дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, виявлення та подальший розвиток творчо обдарованих дітей, вивчення та збереження української народної творчості був проведений конкурс дитячого малюнка "Я люблю свій рідний край!"

Конкурс проводився у двох вікових категоріях:

І – діти 5-7років,
ІІ – діти 8-10років.

У ньому взяли участь 38 дітей: вихованці гуртків ЦДЮТ, учні 14 загальноосвітніх закладів району.

Роботи переможців та призерів районного етапу конкурсу направлені до обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю для участі у обласному етапі конкурсу. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 502 | Дата: 14 Листопада 2016 | Комментарі (0)


Дипломантів І ступеня
Обласного етапу
Всеукраїнського фестивалю
дитячої та юнацької творчості «Чисті роси»,
номінація «художнє виконавство» – «Лелеченька»

Фольклорний колектив «Калинонька»
Краснопільського  ЦДЮТ (на базі Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст.)
Керівники Ольга Слюсарева та Валентина Чичикало

Переглядів: 340 | Дата: 14 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz