П'ятниця, 26 Квітня 2024, 01:44:18 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Листопад » 07

3 листопада на базі Чернеччинського НВК відбувся семінар вчителів інформатики. Під час проведення заходу вчителем цього  закладу  Бортнік  Любою Іванівною було проведено майстер-клас «ВИВЧЕННЯ МОВИ ПРОГРАМУВАННЯ PYTHON ТА ЇЇ ВИКОРИСТАННЯ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ПРЕДМЕТА «ІНФОРМАТИКА».

Педагоги району отримали знання  та інструментарій для самостійного вивчення мови PYTHON.

Після теоретичної частини заняття вчителям було запропоновано спробувати власні сили в програмуванні новою для них мовою. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 400 | Дата: 07 Листопада 2016 | Комментарі (0)

З метою виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24 лютого 2016 р. № 111 «Про затвердження Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року» та наказу Міністерства від 08.04.2016 № 405 в закладах освіти Краснопільського району проведена інформаційна кампанія до Європейського дня протидії торгівлі людьми. Вона була спрямована на усвідомлення дітьми та молоддю знань про те, що найвищою цінністю нашої держави є людина, її життя, здоров`я, честь, гідність, недоторканість та безпека. В рамках просвітницької та консультативної роботи серед учасників навчально-виховного процесу проводились різноманітні заходи:тренінги,ділові ігри, розвиваючі заняття, години спілкування,усні журнали тощо.

Під час просвітницької роботи учасникам навчально-виховного процесу була доведена інформація про можливість отримати консультацію з питань протидії торгівлі людьми по телефону ї безкоштовно. Учні 9-11 класів переглянули навчальний фільм «Станція призначення – «ЖИТТЯ». Для учнів 7 - 8 класів проведені години спілкування «Законодавча база щодо запобігання торгівлі людьми». Класоводами 5 - 6 класів були проведені виховні години на тему: «Запобігання торгівлі людьми та експлуатація дітей».Проводилась проф ... Переглянути повністю »

Переглядів: 503 | Дата: 07 Листопада 2016 | Комментарі (0)

На базі Краснопільського ДНЗ №1 "Малятко" відбулося засідання районного методичного об’єднання на тему: "Формування мовленнєвої компетенції дошкільників в різних видах мовної діяльності".

Керівник методичного об'єднання Гура Н.М. ознайомила присутніх з планом роботи на рік. Вихователь-методист Русінова Р.В. представила презентацію на тему: "Формування мовленнєвої компетенції дошкільників в різних видах мовної діяльності".

Учасники заходу з цікавістю переглянули інтегроване заняття у середній групі "Квіти осені" (вихователь Петрова Л.О.).

Змістовним заняттям зацікавила вихователь старшої групи Гура Н.М. "Чарівний світ казок", під час якого були використані методи і прийоми роботи з казкою за методикою Л. Фесюкової.

Підсумок роботи підвела методист відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації Колибіна Л.В. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 480 | Дата: 07 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Сучасне життя вимагає пошуку нових підходів до виховання громадян нашої країни, тому що ринкові умови є природним середовищем їхнього існування. Економічна освіта стала необхідною умовою будь-якої цілеспрямованої діяльності. Сьогодні навіть молодші школярі мають знати, що таке потреби та обмеженість, як правильно робити вибір і що впливає на вибір, для чого потрібні гроші, як формується бюджет сім’ї, яка країна вважається багатою, що таке власність та як стати власником.

Економічна освіта спрямована насамперед на вироблення вміння раціонально використовувати наявні ресурси для задоволення різноманітних потреб. Економічне виховання покликане відіграти важливу роль у формуванні в учнів таких якостей, які б відповідали суспільним інтересам і сприяли всебічному розвитку особистості.

20-22 жовтня в навчально-науковому інституті бізнес-технологій «УАБС» Сумського державного університету відбувся традиційний обласний турнір юних економістів. Він проводився в рамках виконання обласної програми «Освіта Сумщини у 2016-2018 роках» спільно з Департаментом освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. Турнір юних економістів є командним змаганням з економіки, яке проводиться Міністерством освіти та науки України і ... Переглянути повністю »

Переглядів: 467 | Дата: 07 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Канікули – це довгождана пора, їх з нетерпінням чекає вся дітвора. Бо це час не лише відпочинку, а й нових відкриттів. У нашому Миропільському НВК навчаються допитливі учні, яким хочеться пізнати багато нового, побувати в різних куточках України. Завдяки нашим незмінним спонсорам, нашим любим батькам діти нашого закладу відвідали місто Львів. Два дні промайнули дуже швидко, як одна мить. Але пам’ять береже спогади про це чудове і прекрасне місто. Місто, яке захоплює, надихає і назавжди залишається в серці. Наша група гуляла старовинними вулицями міста, милувалася архітектурними шедеврами, пам’ятниками, кав’ярням, маленькими чарівними крамничками, де можна купити все,що захочеш.

Почали знайомство з містом з Собору Святого Юра, який зустрічав нас в нічних вогнях, зачаровуючи нас своєю неповторною архітектурою.

Ми побували в самому соборі, милувалися пишними прикрасами та поклонилися святиням.

Відвідали будинок вчених, прогулялися старовинними вулицями Львова, побували в кав’ярні, де існує єдиний в світі кавовий забій.

Ми гуляли містом, захоплювались пам’ятниками видатним людям, милуючись різноманітними скульптурами, фонтанами, чарівними ... Переглянути повністю »

Переглядів: 409 | Дата: 07 Листопада 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz