Понеділок, 29 Квітня 2024, 14:45:15 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Червень » 29

Літня пора, канікули – чудова пора відпочинку дітей. Разом з тим це пора ремонту навчальних закладів, уточнення навчальних планів, проведення інших заходів, аби якісно провести наступний навчальний рік.

Підготовка закладів освіти до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період – це, перш за все, підготовка матеріально-технічної бази навчальних закладів.

Всього на ремонтні роботи заплановано використати 3,4 млн. гривень коштів з місцевого та державного бюджету, близько 130 тис. гривень позабюджетних коштів.

Заклади освіти розробили заходи щодо підготовки до нового 2016-2017 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, які затверджені відповідними наказами.

У Краснопільській гімназії триває завершення ремонту приміщення початкових класів. Замінено вікна, підключено електроенергію, тривають поточні ремонти у майбутніх класних кімнатах. До 1 вересня 2016 року початківці Краснопільської гімназії матимуть власне приміщення для навчання та відпочинку. Для учнів першого класу буде облаштована кімната для денного сну.

У Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ст. крім поточних ремонтів виконуються робот ... Переглянути повністю »

Переглядів: 547 | Дата: 29 Червня 2016 | Комментарі (0)

Нещодавно, 16-17 червня 2016 року, на базі спортивного комплексу Сумського державного університету пройшов обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців. Всього у спартакіаді взяло участь 18 команд державних службовців з різних районів Сумщини. Команда Краснопільського району також активно прийняла участь у змаганнях серед державних службовців.

Краснопільські державні службовці взяли участь у змаганнях з настільного тенісу, шахів та шашок та у найбільш видовищному виді – футзалу.

З настільного тенісу – 6 командне місце;
з шахів – 2 командне місце;
з шашок – 1 командне місце;
та найбільшою несподіванкою, але такою бажаною та довгоочікуваною, стало 1 місце у змаганнях з футзалу (доречі, наші футболісти у фіналі переграли багаторазових переможців з цього виду – команду Сумської обласної державної адміністрації з рахунком 3:2). ... Переглянути повністю »

Переглядів: 452 | Дата: 29 Червня 2016 | Комментарі (0)

З метою популяризації вивчення іноземних мов та удосконалення компетенції учнів у навчальних закладах Краснопільського району (Краснопільська гімназія, Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ряснянський НВК) під час відпочинку та оздоровлення дітей було організовано роботу мовних таборів.

На базі Краснопільської гімназії було створено мовний табір «English bridge», у якому діти різних вікових груп мали змогу поглибити знання з іноземних мов(англійської та німецької), поєднуючи навчання із захоплюючим відпочинком.

Основна мета мовного табору – зацікавити учнів до вивчення мов, допомогти подолати психологічні та мовні бар’єри. Саме тому організатори табору підібрали завдання розважального та розвивального характеру: презентації, квести, ігри, пісні, перегляд навчального відеоматеріалу, мультфільмів, екскурсії, інтерв’ю, створення власного портфоліо.

Учасники мовного табору - учні середньої і старшої ланки. До роботи з дітьми були залучені учителі іноземних мов: Якуба Н.С., Підопригора Ю.В., Кравченко А.О., Хиценко Н.Г. та випускники Краснопільської гімназії студенти – волонтери: студентка Одеського Міжнародного гуманітарного університету Вербенко К.В., студент Сумського держав ... Переглянути повністю »

Переглядів: 524 | Дата: 29 Червня 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz