Четвер, 16 Травня 2024, 04:07:56 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Червень » 29 » ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТРИВАЄ
ПІДГОТОВКА ДО НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ ТРИВАЄ
15:11:14

Літня пора, канікули – чудова пора відпочинку дітей. Разом з тим це пора ремонту навчальних закладів, уточнення навчальних планів, проведення інших заходів, аби якісно провести наступний навчальний рік.

Підготовка закладів освіти до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період – це, перш за все, підготовка матеріально-технічної бази навчальних закладів.

Всього на ремонтні роботи заплановано використати 3,4 млн. гривень коштів з місцевого та державного бюджету, близько 130 тис. гривень позабюджетних коштів.

Заклади освіти розробили заходи щодо підготовки до нового 2016-2017 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період, які затверджені відповідними наказами.

У Краснопільській гімназії триває завершення ремонту приміщення початкових класів. Замінено вікна, підключено електроенергію, тривають поточні ремонти у майбутніх класних кімнатах. До 1 вересня 2016 року початківці Краснопільської гімназії матимуть власне приміщення для навчання та відпочинку. Для учнів першого класу буде облаштована кімната для денного сну.

У Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ст. крім поточних ремонтів виконуються роботи по заміні вікон, які знаходяться в аварійному стані. Буде замінено 17 вікон у 8 класних кімнатах. Також виготовляється проекно-кошторисна документація для реконструкції системи опалення.

Заміна вікон на енергозберігаючі триває також у Славгородській ЗОШ І-ІІІ ст. (20 вікон) та Славгородському ДНЗ (4 вікна), Краснопільскому ДНЗ №1. Вже проведено заміну вікон у Ряснянському НВК (4 шт.), Хмелівській ЗОШ І-ІІІ ст. (19 шт.), Мезенівському НВК (24 шт), Грабовському НВК (5 шт.), Турянському НВК (6 шт.).

Здійснюються також і капітальні роботи по підготовці до новогонавчального року. Серед них: заплановано до початку опалювального сезону виконати капітальний ремонт системи опалення Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст.

Триває капітальний ремонт харчоблоку Ряснянського НВК. У цьому році поновлено проектно-кошторисну документацію та виділено коштів із місцевого бюджету у розмірі 250 тис. грн. для завершення будівельних робіт.

У Миропільському НВК, Угроїдській ЗОШ І-ІІІ ст., Краснопільській гімназії потребує ремонту покрівля. Вже виготовлено проектно-кошторисну документацію. Відділом житлово-комунального господарства, містобудування архітектури та інфраструктури Краснопільської райдержадміністрації надані пропозиції до Департаменту економічного розвитку та торгівлі Сумської обласної державної адміністрації про виділення субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. По капітальному ремонту покрівлі Краснопільської гімназії у розмірі 1044,530 тис. грн. та Миропільського НВК в розмірі 304,217 тис.грн.

Капітального ремонту потребує Покровська ЗОШ І-ІІ ст. (рік побудови - 1903). Для його проведення замовлено проектно-кошторисну документацію, виділено субвенцію у розмірі 250 тис. грн.

 По всіх закладах освіти району проводяться поточні ремонтні роботи та перевірки дотримання безпечних умов перебування дітей у закладі під час проведення навчально-виховного процесу, а також проводяться комплекс протипожежних заходів. Основними напрямками даних заходів є: заправка та технічне обслуговування вогнегасників, повірка пожежних гідрантів, кранів та рукавів, технічне обслуговування димових та вентиляційних каналів, вимірювання опору ізоляції та заземлення електропроводки та ін.

Хід підготовки закладів освіти вселяє упевненість, що 1 вересня діти району прийдуть у світлі, відремонтовані школи та дошкільні заклади.

Переглядів: 551 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz