П'ятниця, 29 Березня 2024, 11:26:49 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 69 70 71 72 73 »

Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації вітає переможців районних заходів:

1) Всеукраїнська туристсько-краєзнавча експедиція «Пізнай свою країну»:

  * Савоненко Яну, ученицю Краснопільської гімназії;
  * Пошуковий загін Осоївського НВК (кер. Загорулько Н.І.);
  * Пошуковий загін Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Муквич В.М.);
  * Гурток «Історики-краєзнавці» ЦДЮТ (кер. Янкова О.Л.).

2) Літературний конкурс «Проба пера»:

  * Савицьку Яну, ученицю Бранцівського НВК – І місце;
  * Бондарєву Тетяну, ученицю Сіннівського НВК – ІІ місце;
  * Бей Вероніку, ученицю Осоївського НВК – ІІІ місце.

3) Конкурс творчих робіт «Здорове життя – успіх буття»:
Номінація: соціальна реклама:

  * Бурлаку Романа, учня Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст. – І місце;
  * Авраменко Наталію, ученицю Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІ місце;
  * Моісеєнко Яну, ученицю Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІІ місце.

Номінація: літературні твори:

  * Берлета В’ячеслава, учня Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст. – І місце;
  * Лебеденка Івана, учня Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. – ІІ місце;
  * Брюховецьку Аліну, ученицю Осоївського НВК – ІІІ місце;

Переглядів: 854 | Дата: 21 Січня 2010 | Комментарі (0)

Шановні освітяни!

Новий рік завжди несе з собою надію на найкраще, віру у найсвітліше. Це свято щороку дарує нові крила, завдяки яким ми вирушаємо в життєвий путь з новими силами, новими планами. Тож, бажаємо Вам легкого злету, міцного здоров’я, незгасаючої енергії, миру та злагоди!

Бажаємо, щоб Новий рік приніс у вашу родину затишок, спокій і любов. Щоб у душі ніколи не згасав вогонь надії і добра, а життєві труднощі не збили вас із обраного шляху.

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай з боєм курантів, дзвоном бокалів старий рік, йдучи назавжди з Вашого життя, забере з собою розчарування і негаразди. У новий же запрошуйте теплі посмішки друзів, здоров’я, досягнення, низку удач і натхнення.

Нехай для Вас і Ваших рідних Новий рік стане сповненим щастя, радості та добра, наснаги та творчих сил, а Різдво Христове наповнить серця ЛЮБОВ’Ю, НАДІЄЮ і ВІРОЮ у здійснення найзаповітніших мрій та бажань!

Переглядів: 915 | Дата: 04 Січня 2010 | Комментарі (0)

          Визначений переможець районного етапу Щорічного регіонального конкурсу "Найкащий відгук на сучасну дитячу прозу".

          У новому конкурсі брали участь всі бажаючі учні 4-5 класів, хоча і виникали труднощі з пошуком відповідної категорії літератури.
          При перевірці журі оцінило добрий літературний рівень текстів всіх представлених робіт, відзначило творче ставлення Ігнатуші Дар’ї (Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Петренко Олени (В.Рибицький НВК) до складання відгуку; оригінальність викладу думки Бортнік Катерини (Чернеччинський НВК) та Петренко Олени (В.Рибицький НВК), самостійність у аналізуванні, чудові висновки цих дітей, а також Мариніної Євгенії (Порозчанська ЗОШ І-ІІ ст.), Шумейка Володимира (Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст.). Яскравою, оригінальною, переконливою, емоційною є робота Бортнік Катерини (Чернеччинський НВК) та робота Ігнатуші Дар’ї (Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Виходячи з вищезказаного та враховуючи відповідність робіт вимогам, грамотність тексту, журі визначило переможців конкурсу.
         І місце – Ігнатуша Дар’я (Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ст.), вчитель Придатко Світлана Анатоліївна.
         ІІ місце – Мариніна Євгенія ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1058 | Дата: 23 Грудня 2009 | Комментарі (0)

За підготовку виставки др Всеукраїнської конференції працівників психологічної служби, яка відбулась 20 жовтня у м. Суми, висловлено подяку всім практичним психологам. Особливо хочеться подякувати за відповідальність і креативний підхід до діяльності Мікаелян С.А., практичного психолога Краснопільського НВК, Бесараб Віру Володимирівну, практичного психолога Самотоївського округу і Вернидуб Оксану Миколаївну, практичного психолога Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст.
Переглядів: 872 | Дата: 11 Листопада 2009 | Комментарі (0)

Протягом жовтня проведено районні конкурси:

1. "Зелений паросток майбутнього" - взяли участь Славгородська, Великобобрицька, Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ст., Осоївський, Грабовський НВК та Покровська ЗОШ І-ІІ ст. На обласний конкурс направлені роботи Слвгородської та Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст.

2. Конкурс-огляд внутрішнього та зовнішнього озеленення навчальних закладів "Галерея кімнатних рослин" - взяли участь Тур'янський, Бранцівський, Сіннівський, Чернеччинський, Осоївський НВК, Хмелівська, Краснопільська, Самотоївська, Славгородська (2 роботи), Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ст., Покровська ЗОШ І-ІІ ст. На участь в обласному конкурсі направлені роботи Осоївського, Тур'янського НВК, Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст.

3. Трудова акція "Парад квітів біля школи" - взяли участь Славгородська, Краснопільська, Хмелівська, Угроїдська, Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст., Чернеччинський, Осоївський НВК, Покровська ЗОШ І-ІІ ст. На обласний конкурс направлені роботи членів пошукових загонів Осоївського НВК та Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст.

4. "Україна вишивана" - взяли участь Самотоївська, Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст., Осоївський НВК. На обласний конкурс направлена робота членів гуртка "Диво вишиване" Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст.


Середа Н.І.,  7 17 03
Переглядів: 981 | Дата: 11 Листопада 2009 | Комментарі (0)

        З 1 листопада 2009 року розпочалася реєстрація випускників  11 класів на пробне тестування. Станом на 10 листопада зареєструвалося 36 з 202 учнів 11 класів, що складає 18%.
        Нагадуємо, що термін реєстрації триває до 15 грудня 2009 року. Брати участь у тестуванні можуть і випускники минулих років.
Переглядів: 882 | Дата: 11 Листопада 2009 | Комментарі (0)

       5 листопада 2009 року відбулася перша районна інтернет-нарада керівників загальноосвітніх навчальних закладів.  Основним питанням було обговорення організації роботи закладів освіти у зв’язку з оголошенням додаткових канікул та вирішення нагальних проблем освітньої галузі району.
       Наступна інтернет-нарада керівників ЗНЗ відбудеться 12 листопада 2009 року о 10 годині.
Переглядів: 901 | Дата: 11 Листопада 2009 | Комментарі (0)

       З метою попередження захворюваності на грип та гострі респіраторні інфекції  та недопущення виникнення епідемії грипу в районі оголошено додаткові канікули у загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладах області з 31 жовтня по  29 листопада 2009 року.
        Дошкільні  навчальні заклади закрито  з 2 листопада 2009 року на  три тижні.
        На цей період заборонено проведення навчальних, культурних, спортивних та інших масових заходів.
        ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін  у 2009 році буде проведено згідно з новим графіком:


... Переглянути повністю »
Переглядів: 849 | Дата: 11 Листопада 2009 | Комментарі (0)

       За новими Умовами, у 2010 році пільговики матимуть можливість вступати в будь-який навчальний заклад. Але вони подаватимуть оригінали документів. Тому не буде ситуацій, коли абітурієнт подавав заяви до десятків ВНЗ.
       При вступі зараховується середній бал атестата (за 12-бальною шкалою). До балів отриманих на ЗНО, цей бал доплюсовується.
       ЗНО відбуватиметься тільки українською мовою. Представникам національних меншин можна буде користуватися словником термінів.
       ЗНО відбуватиметься з 1 по 25 червня 2010 року. Результати оприлюднять 14 липня, до 31 липня триватиме вступ, після чого будуть оприлюднені рейтингові списки вступників.
       Детальніше про ці та інші зміни та нововведення читай у відповідному розділі
Переглядів: 874 | Дата: 28 Жовтня 2009 | Комментарі (0)

      З 26 вересня 2009 року розпочали роботу міжшкільні факультативи з фізики, математики, інформатики.
      Детальніше про місце і час проведення занять можна дізнатись тут.
Переглядів: 931 | Дата: 20 Жовтня 2009 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz