Четвер, 18 Квітня 2024, 09:08:50 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 72 73 »

Напередодні Всесвітнього дня бібліотек, 29 вересня відбулась робоча нарада методистів бібліотечних фондів відділів (управлінь) освіти Сумської області, в якій прийняв участь і представник нашого району.

Зустріч складалась із двох частин. Спочатку в управлінні освіти і науки облдержадміністрації було розглянуто питання організації доставки "Шкільної бібліотечки" для сільських опорних шкіл та ряд інших робочих моментів.

Потім учасники наради відвідали спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів №29 м. Суми, яка є неодноразовим переможцем міського та обласного етапів акції "Живи, книго!", конкурсу "Найкращий відгук про книгу". Зустріч відбулася в дружній, теплій атмосфері. Цікавою була розповідь директора Рогової В.І. про становлення закладу, з якої слухачі отримали багато корисних практичних порад по организації роботи закладу. Завідуюча бібліотекою Однолєтко К.С. презентувала власне саму бібліотеку, а бібліотекар Свистюла Г.І. показала можливості використання інноваційних технологій в роботі шкільної бібліотеки.

Наприкінець зустрічі учасників семінару приємно вразили вихованці та вчителі школи творчими номерами.

Переглядів: 1145 | Дата: 08 Жовтня 2010 | Комментарі (0)

Осінь стрімко вірвалася в наше життя, а разом з нею прийшло і наше освітянське свято - День працівників освіти. Оскільки воно припадає на першу неділю жовтня, вже традиційно освітян вітають напередодні - у п'ятницю. Цього року воно стало справді святковим, оскільки занять у школах в цей день не було, а в районному палаці культури відбулося урочисте вшанування найкращих педагогів району. Вітали та нагороджували педагогів представники Краснопільської районної державної адміністрації, районної ради та інші гості свята. Звичайно, не залишились осторонь і творчі колективи Краснопільщини. Подарунком від голови райдержадміністрації став виступ неодноразових лауреатів та переможців міжнародних конкурсів, шоу-дуету "Viva" (Олег Подольский и Олександр Алферов).
Переглядів: 836 | Дата: 05 Жовтня 2010 | Комментарі (0)

Переглядів: 928 | Дата: 01 Жовтня 2010 | Комментарі (0)

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек. У цьому році українські бібліотекарі в дванадцятий раз будуть відзначати своє професійне свято. Появою цього знаменного дня календаря ми зобов'язані указу, підписаному Президентом України 14 травня 1998 року «Про встановлення Всеукраїнського дня бібліотек». Цей документ наказував щорічно 30 вересня відзначати професійне свято хранителів книг.

Дорогі бібліотекарі!

Вітаємо Вас з Всеукраїнським днем бібліотек. Бажаємо міцного здоров'я, довголіття, сімейного затишку, родинного тепла, дружнього взаєморозуміння та підтримки. Ваша професія надзвичайно важлива для нашого суспільства і шкіл зокрема. І саме Ваша відповідальна справа відкриває нам шлях до споконвічної мудрості та знань!

Всеукраїнський день бібліотек - це ще зовсім молоде свято, але, у багатьох бібліотеках з'явилися свої традиції, пов'язані з цим днем. До участі у заходах залучаються і співробітники бібліотеки, і читачі, які прийшли в цей день в Храм книги. До речі, неправильно було б припускати, що день бібліотек - це свято тільки для бібліотекарів, адже читачі і користувачі також є частиною бібліотеки. Без них книжковий храм перетвориться на просте книгосховище, а книги будуть понуро стояти на своїх місцях.

Переглядів: 841 | Дата: 27 Вересня 2010 | Комментарі (0)

27 серпня 2010 року відбулася конференція педагогічних працівників навчальних закладів Краснопільського району. У роботі конференції взяли участь .
В першій половині дня у Краснопільській ЗОШ І-ІІІ ст. працювали секції різних категорій педагогічних працівників.
У залі районного будинку культури відбулося пленарне засідання педагогічних працівників. У роботі конференції взяли участь представники управління освіти і науки облдержадміністрації, Краснояружського району Бєлгородської області, педагогічні працівники району, представники районної державної адміністрації та районної ради, голови сіл, представники батьківської громади.
З матеріалами конференції можна ознайомитись у збірнику відділу освіти
Переглядів: 915 | Дата: 27 Вересня 2010 | Комментарі (0)

         22 липня 2010 року відбулося чергове засідання регіональної експертної ради по ліцензуванню та атестації закладів освіти Сумської області, на якому підтверджено рішення експертної комісії відділу освіти Краснопільської райдержадміністрації щодо рівня освітньої діяльності Великорибицького  навчально-виховного комплексу Краснопільської районної ради Сумської області та Славгородського дошкільного навчального закладу (ясла-садка) «Ромашка» Славгородської сільської  ради і визнано їх  атестованими з достатнім рівнем освітньої діяльності  із збереженням статусу навчального закладу, а керівників – такими, що відповідають займаним посадам.
         Великорибицький навчально-виховний комплекс розміщується в типовому, 1978 року побудови, приміщенні. Є спортивна зала, їдальня, бібліотека, приміщення опалюється природнім газом, хоча зараз монтуються котли паралельного опалення дровами. У 2005 році заклад реорганізований у навчально-виховний комплекс. Дошкільна група Великорибицького НВК розміщена в окремому типовому приміщенні. Для дітей дошкільної групи обладнано ігровий і спортивний майданчики. Є дослідна ділянка, на якій діти вирощують різні овочі і зелень. У навчальному закладі навчаються і виховуються 62 учні та  15 вихованців дошкільної групи. Закладом керує директо ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1233 | Дата: 29 Липня 2010 | Комментарі (0)

       На черговому засідання регіональної експертної ради по ліцензуванню та атестації закладів освіти Сумської області  підтверджено рішення експертної комісії відділу освіти Краснопільської райдержадміністрації щодо рівня освітньої діяльності Чернеччинського навчально-виховного комплексу Краснопільської районної ради Сумської області і визнано його атестованим з достатнім рівнем освітньої діяльності  із збереженням статусу навчального закладу з рівнем освітньої діяльності «достатній», а керівника – таким, що відповідає займаній посаді.
       У  закладі навчається і виховується 87 учнів та 16 дошкільнят. Педагогічний колектив закладу налічує 23 педагогічних працівники. Директор  – Лесь Світлана Михайлівна, працює на даній посаді чотирнадцятий рік.
       Діяльність навчального закладу характеризується пошуком нових і вдосконаленням існуючих підходів до освітянської діяльності. Особливістю Чернеччинського НВК є те, що його вчителі працюють над апробацією електронних засобів навчального призначення для загальноосвітніх навчальних закладів – з математики, інформатики, фізики, географії, біології, хімії, німецької мови, історії, для учнів початкових класів.
       У 2007-2008 навчальному році за поданням управління освіти і ... Переглянути повністю »
Переглядів: 2005 | Дата: 08 Червня 2010 | Комментарі (0)

       Великобобрицька та Самотоївська загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів, дотримуючись основних принципів освіти в Україні, спрямовуючи свої зусилля на всебічний розвиток людини як особистості та найвищої цінності суспільства, розвиток її талантів, розумових і фізичних здібностей, виховання високих моральних якостей, досягли значних успіхів у реалізації цієї мети, хоча, як показала атестаційна експертиза цих закладів, в кожного з цих закладів свої підходи, методи, свої родзинки в роботі, а, отже, і свої оригінальні, цікаві результати.
       Педагогічний колектив Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, очолюваний молодою, але ініціативною, вимогливою, грамотною директором Мандриченко Іриною Анатоліївною, налічує 21 працівника і успішно працює над забезпеченням якісною освітою 185 учнів. Для цього дирекція проводить значну роботу по зміцненню матеріально-технічної бази, тісно співпрацюючи в цьому напрямку з виконкомом сільської ради, з ТОВ «Вікторія», з громадськістю села, батьками.
       Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ступенів – заклад з багатою історією, яка починається з 1699 року, та з міцними традиціями. То ж і не дивно, що тут зростають не просто розумні учні, а самостійні, самодостатні особистості з ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1248 | Дата: 07 Червня 2010 | Комментарі (0)

          У квітні завершився районний етап Всеукраїнської акції „Живи, книго!”.
          До акції були залучені учнівські, педагогічні колективи всіх загальноосвітніх шкіл району. Матеріали на районний етап акції подали 17 шкіл району. Заклади впроваджують нові практичні форми роботи, активізувалась діяльність педагогічних колективів. Ефективна система роботи з підвищення інтересу учнів до книги запроваджена у Самотоївській ЗОШ І-ІІІ ст., Осоївському, Сіннівському, Чернеччинському, Грабовському, Великорибицькому, Малорибицькому НВК, Краснопільській гімназії. Ці заклади продуктивно виховують у дітей потребу у навчальній книзі, ефективно використовують досвід інших колективів, впроваджують інтерактивні форми роботи у вихованні бережного ставлення до книги. Майже на одному рівні знаходяться роботи бібліотекарів Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст., Осоївскього НВК, Краснопільскої гімназії.
          Переможцями стали:
  • І місце – педагогічний колектив Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. (директор школи Кравченко Т.І., бібліотекар Остапенко Марія Сидорівна).
  • ІІ місце – педагогічний колектив  Осоївського НВК (директор Бондар О.Г, бібліотекар Карпенко С.О.)
  • ІІІ місце – педагогічний колект ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1388 | Дата: 18 Травня 2010 | Комментарі (0)

       Природне середовище було, є і буде незмінним партнером людини в її повсякденному житті. Ми черпаємо із скриньки природи всі наші багатства. Природа, її краса і велич залишаються нашим головним скарбом, нашою святинею, якій не підвладні час, мода…Тому одним із пріоритетних напрямків є екологічне виховання молоді.
       До Дня Землі в Краснопільському районному ЦДЮТ зібралася учнівська молодь, яка звітувала  про проведену роботу  по збереженню природи. Присутні переглянули виступи агітбригад, відео звіти, екомоду тощо. Завершився зліт прийомом у члени «Екологічної  варти» Краснопільського району  молодих екологів.
Переглядів: 1069 | Дата: 11 Травня 2010 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz