Понеділок, 29 Квітня 2024, 14:44:50 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Березень » 31

«Методи та прийоми активізації навчальної діяльності на уроках музичного мистецтва» - тема обласного семінару-практикуму для вчителів музичного мистецтва, який відбувся 30 березня 2016 року на базі Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Семінар-практикум відкрила методист музики та естетичних дисциплін СОІППО Сердюк Оксана Петрівна.

На семінарі-практикумі вчителі музичного мистецтва із навчальних закладів області (22 чол.) ознайомилися з методами та прийомами активізації навчальної діяльності учнів на уроках музичного мистецтва, які використовують вчителі нашого району, шляхом проведення майстер - класів, а саме Кулик Ольгою Олександрівною (Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ступенів) «Використання інтерактивних методів навчання на різних етапах уроку музичного мистецтва», Сіробабою Оленою Олександрівною (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ступенів) «Нетрадиційний урок як засіб підвищення активізації навчальної діяльності», Ткаченко Тетяною Олександрівною (Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ступенів) «Пальчиковий театр» як один із методів пізнавальної діяльності учнів», Слюсарєвою Ольгою Борисівною (Хмелівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), «Народна пісня-нев’януча окраса духовної культури народу».

Сердюк Окса ... Переглянути повністю »

Переглядів: 473 | Дата: 31 Березня 2016 | Комментарі (0)

Один раз на рік державні службовці Краснопільського району залишають свої робочі кабінети, одягають спортивну форму та грають у спортивні ігри. Все це проходить в рамках проведення районного етапу Всеукраїнської спартакіади серед державних службовців.

Так сталося і цього року, - 29 березня 2016 року в спортивній залі Краснопільського РПК було проведено районну спартакіаду серед державних службовців. На урочистому відкритті спартакіади були присутні голова Краснопільської районної державної адміністрації – Юрій Яремчук, заступник голови Краснопільської районної ради – Іван Гавенко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА – Іван Матлахов. Вони відмітили, що такі спортивні заходи є дуже важливими для всіх нас, адже заняття спортом веде до примноження здоров’я нашого суспільства. Основними завданнями спартакіади вони відмітили - залучення держаних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація активного відпочинку, пропаганда здорового способу життя, підвищення спортивної майстерності.

У спартакіаді взяли участь працівники апарату Краснопільської районної державної адміністрації, відділу освіти, молоді та спорту, управління агропромислового комплексу, центру соціальних служб дл ... Переглянути повністю »

Переглядів: 675 | Дата: 31 Березня 2016 | Комментарі (0)

Щороку навесні всі шанувальники гри волейбол збираються в спортивній залі Краснопільського РПК для того аби вшанувати пам'ять воїна-інтернаціоналіста, учасника бойових дій в Афганістані – Миколи Олексійовича Савоненка…

26 березня о 09.00 годині відбулося урочисте відкриття турніру з волейболу пам’яті М.Савоненка. На відкритті були присутні голова Краснопільської районної державної адміністрації Ю.Яремчук, голова Краснопільської районної ради, брат М.Савоненка – В.Савоненко та начальник відділу освіти, молоді та спорту І.Матлахов. Вони привітали учасників турніру, побажали гарної гри, влучних передач та яскравих моментів. В.Савоненко подякував всім учасникам за таке щорічне вшанування пам’яті його брата, адже він любив спорт, присвячував йому багато свого вільного часу, грав у футбольній команді «Явір» та був небайдужий і до волейболу.

Після хвилини мовчання, якою вшанували пам'ять М.Савоненка з гучномовців почала долунати пісня… Один, два рядка і всі присутні переглядаючись розуміють, - це пісня про ті події, про тих ще «двадцятирічних солдат, які назавжди залишаться юними в нашій пам’яті…».  Доки лунала пісня, я мимовільно вдивлялась в обличчя спортсм ... Переглянути повністю »

Переглядів: 457 | Дата: 31 Березня 2016 | Комментарі (0)

Нещодавно на базі районного методичного кабінету відбулось підсумкове засідання методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Краснопільського району за темою «Система психологічного супроводу з попередження насилля і жорстокого поводження з дітьми в освітньому середовищі та сім’ї».

Тему заходу визначено не випадково, адже проблема насилля та жорстокого поводження з дітьми залишається актуальною в усіх сферах нашого життя. Працівники психологічної служби, приділяють особливу увагу формуванню у дітей та підлітків толерантного ставлення один до одного ,до оточення. Практичні психологи. соціальні педагоги використовують різноманітні форми роботи з усіма учасниками навчально-виховного процесу: бесіди, тренінги, розвиваючі заняття, консультації, семінари-практикуми, години спілкування. Вироблена система профілактичної роботи передбачає спільні заходи з адміністрацією, класними керівниками ,зацікавленими структурами влади, медичними установами. Під час заходу в обговоренні проблеми взяли участь: Гавриленко С.О. - методист навчально-методичного центру психологічної служби Сумської області, ОвчаренкоМ.В. - начальник служби у справах дітей Краснопільської райдержадміністрації, Шевченко Т.Г. - начальник центру соціальних ... Переглянути повністю »

Переглядів: 708 | Дата: 31 Березня 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz