Понеділок, 29 Квітня 2024, 11:49:18 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Березень » 18

17 березня в спортивні залі Краснопільського РПК відбувся турнір з футзалу між командами юнаків 2002-2004 р.н. загальноосвітніх навчальних закладів району. В спортивному заході взяло участь 6 команд: Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Покровської ЗОШ І-ІІ ступенів, Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миропільського НВК та 2 команди Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На урочистому відкритті був присутній начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА – І.М. Матлахов, який привітав усі команди-учасниці турніру з футзалу, побажав гарної гри, влучних передач та якомога більше гольових моментів. І. М. Матлахов зазначив на високій популярності цього виду спорту в нашому районі, високі досягнення наших футболістів та висловив надію, що учасники цього турніру з футзалу є футбольним майбутнім нашого району.

О 09.30 годині представники команд, - вчителі фізичної культури зібралися разом в тренерській спортивної зали та провели жеребкування команд, в результаті чого в першій групі мали зіграти між собою команди – Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миропільського НВК та Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів – 1; в другій – Покровської ЗОШ І-ІІ ступенів, Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Краснопільської ЗОШ І- ... Переглянути повністю »

Переглядів: 492 | Дата: 18 Березня 2016 | Комментарі (0)

Нещодавно вчителі Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст., які в цьому році атестуються, Дюкарєва О.О. (вища категорія, історія), Кравченко В.В. (вища категорія, англійська мова) запросили до себе колег із інших шкіл району на семінар-практикум за темою «Міжпредметні зв’язки як засіб формування соціокультурних компетентностей учнів». Присутніх гостинно зустріли директор Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст. Мандриченко І.А. та її заступник Кравченко С.М, які ознайомили з історією школи та досягненнями учнів.

Вчителям були запропоновані уроки в 4 класі (англійська мова), тема «Лондон. Розвиток навичок говоріння», в 6 класі – Всесвітня історія. Історія України Інтегрований курс за темою «Практичне заняття. Суспільне, господарське життя та побут в античних полісах на території України».

Присутні переглянули інтегрований виховний захід «Віртуальна подорож визначними місцями Великої Британії. Звичаї та традиції».

Вчителі історії та англійської мови щиро вдячні дирекції закладу, своїм колегам, всьому педагогічному колективу за змістовний, цікавий семінар-практикум. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 584 | Дата: 18 Березня 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz