Понеділок, 29 Квітня 2024, 10:14:23 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Лютий » 29

В спортивному залі Краснопільської ДЮСШ в смт. Краснопілля пройшли змагання з волейболу серед юнаків в залік XXIV районної спартакіади школярів 2015 – 2016 навчального року. В змаганнях взяло участь 10 команд загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ст.: Миропільського НВК, Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ст., Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст., Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст., Осоївського НВК., Мезенівського НВК, Краснопільсоької гімназії, Чернеччинського НВК, Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст., та Сіннівського НВК.  На відкритті змагань був присутній начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА – І.М. Матлахов, який у своєму виступі висловив вдячність вчителям фізичного виховання, які підготували команди до районних змагань, зазначив на результатах минулорічних районних змагань з волейболу серед юнаків, високі результати збірної команди району з волейболу у фінальній частині обласних змагань та побажав усім гарної гри.

Після групових змагань визначилися 3 кращі команди серед ЗНЗ І-ІІІ ст., а саме команди Миропільського НВК, Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Осоївського НВК, які між собою і розіграли місця на п’єдесталі. Беззаперечну гру як у фіналі, так і на протязі групових ігор показали учні Миропільського НВК, - висока майстерність, сильні удари, ... Переглянути повністю »

Переглядів: 461 | Дата: 29 Лютого 2016 | Комментарі (0)

Кажуть, романтика зникає із сучасного життя, але це - неправда, її вистачає і в нашому ХХІ столітті.

24 лютого 2016 року у Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся бал. Так, саме бал, присвячений його величності вальсу.

«Зірковий бал»проводиться уже декілька років поспіль, передусім для учнів загальноосвітніх шкіл, які гарно вчаться, завойовують призові місця на районних та обласних олімпіадах з базових дисциплін, є переможцями та призерами різноманітних художніх конкурсів не тільки в області, а й на Всеукраїнському рівні, мають спортивні досягнення тощо.

Цього року покружляти у вальсі приїхали 26 пар з усього району. Все за правилами: дівчата в елегантних вечірніх сукнях, з вишуканими зачісками, їх супутники в костюмах та краватках і, звичайно ж, вальс… Протягом свята учасники дійства подорожували сторінками історії вальсу, згадували відомих композиторів, зокрема Ф. Шуберта, Ф. Шопена, П. Чайковського, музичну родину Штраусів та ін., з яких почалася нова танцювальна епоха. А ще до уваги присутніх було запропоновано:

Переглядів: 446 | Дата: 29 Лютого 2016 | Комментарі (0)

Нещодавно, 18 лютого 2016 року, в спортивній залі Краснопільського РПК відбулися змагання з волейболу серед юнаків навчальних закладів району І-ІІІ ступенів. Перемогу тоді святкували учні Миропільського НВК, яким і випала честь представляти Краснопільський район у змаганнях з волейболу серед юнаків в залік XXIV обласних ігор школярів серед команд ІІ групи (райони). Після детального обговорення та за результатами районних змагань з волейболу було прийнято рішення про включення в склад збірної команди Краснопільського району двох учнів Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ступенів та двох учнів Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Основу команди, а саме вісім учнів, склали учнів Миропільського НВК.

І ось, 24 лютого 2016 року, збірна команда Краснопільського району з волейболу серед юнаків на чолі з тренерами-вчителями фізичної культури – Сурган Володимиром Володимировичем, Вольвач Юрієм Миколайовичем та Штанько Володимиром Миколайовичем відправилися в м. Суми на змагання. Змагання проводилися у два дні. Жеребкування нашу команду звело в одну групу з командами Недригайлівського, Білопільського та Тростянецького районів. За результатом трьох ігор, наша команда вийшла у фінал, не програвши жодної гри у групових матчах.

У фіналі наші хлопці зійшлися у боротьбі за І місце з тогорічними переможцями – командою Великописарівського район ... Переглянути повністю »

Переглядів: 437 | Дата: 29 Лютого 2016 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz