Середа, 15 Травня 2024, 19:22:20 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Лютий » 29 » «Зірковий бал»
«Зірковий бал»
08:37:31

Кажуть, романтика зникає із сучасного життя, але це - неправда, її вистачає і в нашому ХХІ столітті.

24 лютого 2016 року у Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості відбувся бал. Так, саме бал, присвячений його величності вальсу.

«Зірковий бал»проводиться уже декілька років поспіль, передусім для учнів загальноосвітніх шкіл, які гарно вчаться, завойовують призові місця на районних та обласних олімпіадах з базових дисциплін, є переможцями та призерами різноманітних художніх конкурсів не тільки в області, а й на Всеукраїнському рівні, мають спортивні досягнення тощо.

Цього року покружляти у вальсі приїхали 26 пар з усього району. Все за правилами: дівчата в елегантних вечірніх сукнях, з вишуканими зачісками, їх супутники в костюмах та краватках і, звичайно ж, вальс… Протягом свята учасники дійства подорожували сторінками історії вальсу, згадували відомих композиторів, зокрема Ф. Шуберта, Ф. Шопена, П. Чайковського, музичну родину Штраусів та ін., з яких почалася нова танцювальна епоха. А ще до уваги присутніх було запропоновано:

  • танцювальну програму (виконання традиційних бальних танців);
  • участь у майстер-класах;
  • ігри, конкурс на кращу пару балу;
  • виступи творчих колективів

Хотілося б бачити дітей з усіх закладів району, зокрема Самотоївської ЗОШ, Миропільського НВК, Осоївського НВК, Великорибицького НВК, адже талановиті діти є кожній школі без виключення і їх треба підтримувати та заохочувати.

Почесними гостями, які привітали учасників дійства стали заступник голови Краснопільської районної ради Іван Васильович ГАВЕНКО та начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації Іван Михайлович МАТЛАХОВ.

У залі панувала атмосфера дружби та ввічливості. Ніхто не стояв осторонь, дівчата не сумували, бо галантних кавалерів вистачало. Юні красуні не втомлювалися посміхатись та позувати перед об’єктивами фотокамер.

Кавалери були стриманіші, ніж дівчата, але задоволення не приховували.
- Як на мене, танців забагато, - висловився один із учасників свята - важкувато, але свято гарне і мені до вподоби бути на ньому присутнім.

- Якщо чесно, я зовсім не хвилювався, - говорить краснопільчанин, гімназист Євген ЧИЧИКАЛО - тим більше, що це вже другий бал, на який мене запросили. Цієї зими ми були на балу в Сумах, там теж було цікаво, але сьогодні не гірше. Мені справді подобається.
Приємно, що сьогодні ми бачимо тут стільки молодих людей. Всі гарні, всі красиві, всі танцюють... Ми думаємо, що «Зірковий бал» стане родзинкою світського життя Краснопільщини. Бажаємо , щоб ці маленькі зірочки запалили вогонь знань і в інших учнях, щоб творчі злети тривали, щоб праця була в радість, щоб і надалі мали сміливість змінюватися і зростати, і бути першими, і бути іншими. Нехай здійсняться ваші мрії.

Культорганізатор ЦДЮТ І.Акименко

Переглядів: 449 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz