Моїм учням дуже подобається подорожувати. Це розширює кругозір, дає можливість дізнатися багато нового, відчути себе справжнім першовідкривачем.
Дуже багато цікавих місць є в нашому краї, а на Сумщині – ще більше! І коли діти мого класу дізналися, що є Україні два музеї шоколаду, і один з них в Тростянці, то вирішили – їдемо! Ледь діждались осінніх канікул і вирушили в путь.
Раненько виїхали, швиденько доїхали і ось ми на місці. Нас запросили до музею і екскурсовод розповіла про історію завезення шоколаду до Європи, про те що Іспанія тримала рецепт приготування шоколаду в секреті цілих двісті років! Так багато цікавого, що очі розбігалися. У музеї аж три зали. Перше присвячена чорному шоколаду, друга – молочному, третя – каві. Найбільше сподобалось, що у всіх експозиціях було безліч сортів і видів шоколаду. А корова Мілка була найпопулярніша, навіть, була черга, щоб сфотографуватися з нею.
...
Переглянути повністю »