П'ятниця, 26 Квітня 2024, 23:04:11 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Вересень » 14

У 2017-2018 навчальному році в Угроїдській ЗОШ І-ІІІ ступенів впроваджується інклюзивне навчання з метою реалізації права дітей з особливими освітніми потребами (ООП) на освіту за місцем проживання, їх соціалізації та інтеграції в суспільство. Зарахування дітей до класів з інклюзивним навчанням здійснюється в установленому порядку відповідно до психолого-педагогічного висновку психолого-медико-педагогічної консультації.

Запорукою успішної реалізації моделі інклюзивної освіти є ефективна співпраця вчителів, відповідних фахівців та батьків.

12.09.2017 року на базі закладу відбулося засідання за круглим столом з педагогічними працівниками та батьками дитини, на якому розроблено індивідуальну програму розвитку для дитини з ООП на навчальний рік. Всі присутні результативно попрацювали і визначилися у наступних кроках своєї діяльності.

Інформацію надано завідувачем районною
психолого-медико-педагогічною консультацією Хільгорою А.В.

Переглядів: 373 | Дата: 14 Вересня 2017 | Комментарі (0)

9 вересня 2017 року Краснопільщина вже вісімнадцятий раз зустрічала учасників відкритого чемпіонату області з напівмарафону та традиційного легкоатлетичного пробігу пам'яті майстра спорту з марафонського бігу М.М.Литвиненка. В цьому році в ньому взяли участь 64 спортсмени з Краснопільського та Сумського районів, м.Тростянець, м. Суми, м. Харків та м.Чернігів.

На відкритті змагань були присутні Краснопільський селищний голова Ю.А. Яремчук, начальник відділу освіти, молоді та спорту І.М.Матлахов, які привітали спортсменів, побажали гарного старту та успішного фінішу.

По завершенню змагань для всіх учасників була розіграна лотерея з пам’ятними призами. Абсолютні переможці на дистанції 21 км., переможці та призери у своїх вікових категоріях на 5, 10 та 21 км були нагороджені грамотами та медалями управління молоді та спорту Сумської ОДА. Також найстаршого та наймолодшого учасників нагородили пам’ятними призами. Кожен учасник отримав пам’ятки та значки із зображенням М.М.Литвиненка, а відновленню втрачених спортсменами сил сприяв наваристий куліш, підготовлений організаторами заходу.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 369 | Дата: 14 Вересня 2017 | Комментарі (0)

8 вересня 2017 року напередодні Дня фізичної культури і спорту в приміщенні будинку дитячої та юнацької творчості відбулось відзначення кращих тренерів, спортсменів, діячів фізкультурно-спортивного руху в районі та ветеранів спорту.

На урочистостях були присутні та виступили зі словами привітань й найкращих побажань Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, т.в.о. голови Краснопільської райдержадміністрації Сергій Хрупа, голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА Іван Матлахов.

Голова Краснопільської селищної ради Юрій Яремчук вручив сертифікат на 10000 грн. директору Краснопільської ДЮСШ Володимиру Мигалю. Грамотами районної ради та райдержадміністрації були нагороджені кращі представники спортивної галузі, ветерани. Навчальним закладам, які стали переможцями та призерами районних спортивних ігор школярів, були вручені сертифікати на придбання спортивного інвентарю.

Вшанування фізкультурного співтовариства супроводжувалось вокальними та хореографічними виступами вихованців районного центру дитячої та юнацької творчості.

Переглядів: 358 | Дата: 14 Вересня 2017 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz