Вівторок, 14 Травня 2024, 01:32:14 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Лютий » 11 » Високі та стрункі або Чемпіонат району з волейболу – відкрито!
Високі та стрункі або Чемпіонат району з волейболу – відкрито!
14:12:24

Цієї суботи, 9 лютого, гостинно відкрила свої двері спортивна зала районного палацу культури, запрошуючи до себе всіх бажаючих. Адже саме в цей день стартував довгоочікуваний чемпіонат Краснопільського району по волейболу приурочений дев’яностій річниці від створення району. Беручи до уваги славні спортивні традиції краснопільчан та їхні досягнення на світових аренах, чемпіонат покликаний популяризувати здоровий спосіб життя, активну громадянську позицію та відданість малій Батьківщині.

І ось у залі стихла музика. Спортивне свято розпочалося із урочистостей. Із привітальним словом до членів команд, вболівальників та всіх присутніх звернулися заступник голови Краснопільської РДА Яремчук Ю.А та начальник відділу освіти, молоді та спорту Матлахов І.М. Наголошуючи на значенні чемпіонату по волейболу вони висловили найщиріші побажання учасникам і перемоги найсильнішим. Після ознайомлення публіки із суддівською колегією право підняти державний прапор було надано капітанові команди с.Рясне, переможцям минулорічного чемпіонату. Урочисто зазвучав державний гімн, він нагадував про одвічну боротьбу українського народу та стремління до перемоги. О, як горіли очі учасників чемпіонату споглядаючи як прапор повільно підіймається догори, як кожен бажав опинитися на місці переможця!

Перша гра відбулася між командами с.Великий Бобрик та с.Рясне. Коротке рукопотискання, жереб і хлопці, які щойно сиділи поруч на лавах перетворюються на принципових суперників. Варто відмітити високий професіоналізм та філігранну техніку учасників обох команд. Напружена гра не давала розслабитися ні волейболістам, ні глядачам, команди йшли м’яч в м’яч до кінця поєдинку зберігаючи інтригу протистояння. Але все ж вольова перемога дісталася команді c. Великий Бобрик.

Друга гра відбулася між командами районного центру та с.Самотоївки. Ось де наочно можна було спостерігати поєднання у єдиному пориві азарту і зрілий досвід, і молодечій запал, адже команди об’єднали в собі всі вікові категорії.

Важко переоцінити значення фізкультури і спорту як ключового фактору формування здорової особистості та підтримання доброго настрою. Але прикро що жителі райцентру без належної уваги поставилися до спортивного свята. Ми щиро запрошуємо всіх бажаючих підтримати свою улюблену команду! Тож нагадуємо, що ігри чемпіонату району з волейболу відбуваються щосуботи у спортивному залі РПК починаючи з 9.00 години.

Переглядів: 557 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz