Вівторок, 14 Травня 2024, 07:45:30 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Лютий » 01

30 січня 2013 року на базі Краснопільського дошкільного навчального закладу відбулося засідання методичного об’єднання вихователів дошкільних навчальних закладів та НВК району з теми «Від екології природи до екології душі». Відкрила засідання керівник методоб’єднання Пашнєва Раїса Іванівна, яка зупинилася на інноваційних підходах до формування екологічної компетентності дитини згідно програми «Я у світі».                                          

Під час засідання вихователі переглянули виставку робіт батьків, дітей та працівників «Щоб земля була у квітах, бережіть природу, діти», інтегроване заняття в ІІ молодшій групі «До Зайчика на день народження», яке майстерно провела вихователь Кекіна Раїса Дмитрівна. В ході якого діти виявили змістовні знання про пору року, зимівлю звірів, проявляли гуманні почуття до оточуючої природи та ще й математиці навчались.                  

На занятті з дослідницької діяльності, проведеного вихователем Рупенко Іриною Вікторівною, діти старшої групи були активні, самостійні, проявляли своє позитивне емоційне ставлення до об’єктів природи, виявляли бажання працювати, що яскраво продемонструвала, створена ними, в кінці заняття «Квітка бажань».       < ... Переглянути повністю »

Переглядів: 704 | Дата: 01 Лютого 2013 | Комментарі (0)

До істини кожен іде своїм шляхом. А що є істиною, коли ти вчитель? Відповідь лише одна – особистість учня. Більшість учителів району працюють під девізом «Кожен учень – це особистість», вони впевнені, всі діти мають творчий потенціал. Звідси головне  завдання для педагога – створити умови необхідні для розвитку індивідуальних та неординарних здібностей учнів, які матимуть  свої позитивні результати. Навчання буде успішним, якщо людина розвивається як особистість, якщо володіє позитивною самооцінкою, почуттям власної гідності. Й завдання вчителя в сучасній школі - створити умови для формування освіченої, творчої особистості…                                                                                

З метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді в районі пройшли І та ІІ етапи Всеукраїнських учнівських олімпіад базових дисциплін.

У першому етапі олімпіад взяли участь до 60% учнів усіх загальноосвітніх закладі, у ІІ етапі взяли участь 429  учнів із 21 навчального закладу району, із них  134 учнів-учасників стали переможцями.                        

25 січня 2013 року в актові ... Переглянути повністю »

Переглядів: 543 | Дата: 01 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz