Середа, 15 Травня 2024, 10:14:44 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2016 » Вересень » 30 » Розіграно Кубок Відкриття футбольного сезону Краснопільського району 2016 року
Розіграно Кубок Відкриття футбольного сезону Краснопільського району 2016 року
10:14:43

Лише тиждень тому закінчилися останні футбольні баталії в рамках проведення Першості Краснопільського району з футболу – 2016, як вже в ці вихідні, в неділю – 25 вересня на нещодавно збудованому футбольному полі в с. Осоївка зібралися майже всі футбольні команди району. – Це Кубок Закриття футбольного сезону в Краснопільському районі.

Цього дня на футбольне дійство з’їхалося 10 сільських футбольних команд: «Миропілля» с. Миропілля, «Темп» с. Хмелівка, «Вікторія» с. Великий Бобрик, «Малий Бобрик» с. Малий Бобрик, «Мезенівка» с. Мезенівка, «Осоївка» с. Осоївка, «Оріон» с. Осоївка, «Сокіл» с. Грабовське, «Чернеччина» с. Чернеччина та «Нива» с. Рясне. Всі матчі цього дня були зіграні за вже заздалегідь проведеним жеребкуванням, в результаті якого було складено футбольну сітку матчів.

Цього дня, з самого ранку погода привітно всім учасникам футбольного свята посміхалася яскравими промінчиками сонця і лише надвечір стало прохолодно… Всі учасники футбольних баталій – і гравці, і вболівальники мали цього дня можливість поласувати смачним кулішем та сюрпою, гарячим чаєм та соковитим шашликом, які були приготовані за сприяння голови осоївської сільської ради – Бондара Олександра Володимировича та директора АФ «Хвиля» - Змислі Василя Івановича.

Щодо футбольних баталій, які розгортались того дня на футбольному полі, то здивуванням для всіх було майже після кожної гри – серія післяматчевих пенальті. У фіналі ж зустрілися команди: «Темп» с. Хмелівка та «Осоївка» с. Осоївка, які в напруженій та досить емоційній футбольній боротьбі залишили позаду себе найсильніші команди району. В основний час рахунок команди не відкрили, тож на нас знову чекала серія післяматчевих пенальті, в яких «пані вдача» була на боці хмелівських футболістів, які і стали володарями Кубку.

Також цього дня, в урочистій обстановці було підведено підсумки Першості Краснопільського району з футболу – 2016. За результатами 90 матчів Першості бронзові медалі отримали футболісти ФК «Сокіл» с. Грабовське, срібні – ФК «Покровка» с. Покровка та чемпіонами району з футболу, як і минулого року стали футболісти з ФК «Оріон» с. Осоївка. Ці команди окрім медалей отримали грамоти відділу освіти, молоді та спорту та пам’ятні кубки.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту – К.В. Коваленко

Переглядів: 613 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz