Середа, 01 Травня 2024, 17:48:49 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Квітень » 30 » Участь в краєзнавчих читаннях
Участь в краєзнавчих читаннях
15:20:29

26 квітня 2013 року в с. Красна Яруга Білгородської області відбулися краєзнавчі читання ім. Г.І.Василенка. З метою військово-патріотичного виховання дітей та молоді, стимулювання кращих краєзнавчих досліджень рідного краю рішенням голови місцевого самоврядування Красноярузького району з 2006 року була заснована премія імені генерал-лейтенанта, член Спілки письменників Росії, уродженця с. Колотилівка Красноярузького району Білгородської області Григорія Івановича Василенка.  

Вже восьмий рік поспіль в цих читаннях приймають участь і краснопільські пошуковці. Наш район представляли Винниченко Аня (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Силенко Едуард (Ряснянський НВК). В складі делегації в цьому році довелося побувати і мені, учню 11 класу Осоївського НВК Змислі Михайлу.  

Враження незабутні. Багато нового і цікавого дізнався про слобожанський край, про подвиги наших земляків в роки Великої Вітчизняної війни. Познайомився із своїми ровесниками з Російської Федерації, адже на читаннях були присутні учні з Біловського району Курської області та Красноярузького району Білгородської області. Нас об’єднала спільна тема пошукової роботи «Дослідження історії Великої Вітчизняної війни та внесок наших земляків в Перемогу». Наші роботи оцінювало компетентне журі, в складі якого були наукові співробітники Білгородського державного, Біловського та Красноярузького краєзнавчих музеїв.

Всі учасники краєзнавчих читань були нагороджені дипломами, переможці отримали премії. Приємно мені було повертатися додому, адже не зважаючи на те, що свою роботу я презентував українською мовою, вона зайняла І місце. Це ще одне підтвердження того, що ми - сусіди, братні народи і в нас спільне коріння, спільне минуле.    

Змисля Михайло, учень 11 класу Осоївського НВК

Переглядів: 462 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz