Середа, 01 Травня 2024, 22:11:43 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Квітень » 30 » Маленька країна великої мрії
Маленька країна великої мрії
08:23:46

Глядачі, котрі побували на звітному концерті Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості, покидали Центр з гарним настроєм і усмішками на вустах.

У залі вони ознайомилися з виставкою виробів гуртків декоративно-ужиткового відділу. Яскраві барви ніби усміхалися до тих, хто милувався творчістю юних майстринь та майстрів. Майстерності юних митців у Центрі навчають талановиті керівники гуртків «Паперопластика» - Ольга Жаботинська, «Плетіння з бісеру» - Оксана Овєчкіна, «Чарівна голка» - Світлана Лебеденко, «Художнє в’язання» - Юлія Гусак, «Художня обробка деревини» - Костянтин Овєчкін, «Різьба по дереву» - Сергій Лисенко та  гурток «Історики-краєзнавці» - Оксана Янкова.  Вони вчать своїх учнів умінню бачити прекрасне в навколишньому світі, а потім все те з любов’ю передавати у виробах з паперу,  бісеру, дерева, ниток,  у наукових та краєзнавчо-пошукових  роботах тощо.

Заступник голови райдержадміністрації  Ю.А. Яремчук подякував батькам, вихованцям та керівникам за плекання дитячих талантів, побажав творчих здобутків, наснаги у роботі колективу ЦДЮТ та їх вихованцям і нагородив від райдержадміністрації та районної ради методиста ЦДЮТ І.М. Савченко, керівників гуртків «Доміно» С. Гриценко та «Історики-краєзнавці» О. Янкову. А головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Л. Л. Дерев’янченко наголосила, що діти та талановиті керівники створюють яскраву палітру талантів і  заслуговують на слова вдячності. За творчу працю, що сприяє розвитку обдарованих дітей, були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту керівники гуртків: вокального «Жива вода» - Олена Маслій, хореографічного  «Щасливе дитинство» - Вікторія Ушкалова та «Плетіння з бісеру» - Оксана Овєчкіна.

«Засяяв день сьогодні променисто, бо фестиваль талантів – це велике свято: зібралися тут зірочки іскристі, щоб всім своє уміння показати», – цими словами ведучі Яна Моїсеєнко та Володимир Власенко розпочали звітний концерт. Художні номери змінювали один одного і кожен виступ був вартий уваги і найщиріших оплесків. Хочеться звернути увагу, що вперше на сцені ЦДЮТ свою гру представляв оркестр духових інструментів, який працює на базі Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст. Музиканти   вправно виконали «Святковий марш» та «Вальс», за що були нагороджені захопливими вигуками залу та гучними оплесками. Незвичним було і представлення гуртка «Паперопластика» (кер. О. Жаботинська). Діти демонстрували колекцію  одягу «Весна-літо 2013» з природного матеріалу, яка легка у використанні і досить креативна.

На святковому концерті хлопці та дівчата продемонстрували найкращі свої творчі номери. Можливо, хтось із сьогоднішніх вихованців ЦДЮТ у майбутньому пов’яже життя з великою сценою і буде із вдячністю згадувати добрих і вимогливих керівників гуртків.

Концертна програма дійшла до кінця. Діти все робили від душі, від щирого серця, в якому горить іскорка творчості і несе в життя кожного радість.

Нині ми уже вкотре переконуємося, що талант – це Божий дар, який передається дитині від мами і тата, від дідуся і бабусі, від родинного дерева, яке міцне і стійке, коли тримається рідної землі. Але водночас – це велика праця усіх: і родини, і педагогів, і, звичайно, вихованців. Талановиті керівники збирають маленькі насінини - талановитих дітей і своїми дбайливими руками плекають у родючій землі таланту. Опинившись у такому чарівному ґрунті, діти-зернятка не гають часу, а відразу проростають  ніжними паростками, які з часом стають розкішними кожен у своїх  напрямах. Тож побажаємо колективу успіхів, талановитих вихованців і ще багато нових перемог на районному, обласному та  всеукраїнському рівнях.    

Культорганізатор ЦДЮТ І. Акименко

Переглядів: 586 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz