Четвер, 02 Травня 2024, 12:46:29 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Березень » 25 » Зірковий бал
Зірковий бал
15:21:18
Для кожного в житті є шанс відкритись –
Тільки знайди в собі талант.
І розвивай його, наскільки стане сили –
У різнобарвності життя потрібним стань.

Кажуть, що романтика зникає із сучасного життя, але це неправда, її вистачає і в нашому ХХІ столітті. Днями в Краснопільському районному центрі дитячої та юнацької творчості відвальсував бал талантів – «Зірковий бал». Його організовують уже декілька років поспіль, передусім для учнів загальноосвітніх шкіл, які гарно вчаться, завойовують призові місця на районних та обласних олімпіадах з різних навчальних дисциплін, є учасниками та призерами різноманітних конкурсів не тільки в області , а й на Всеукраїнському рівнях, мають спортивні досягнення тощо. А ще для них це можливість поспілкуватися, ближче познайомитися один з одним. Цього року покружляти у танці приїхали 26 пар з усього району Дрес-код не надто суворий. На дівчатах - і кринолін, і справжнє міні. Проте хлопцям - сучасна мода не до вподоби.

Лазоренок Микола, учасник балу:

- Дівчата мають бути такими, - гарна сукня, зачіска, щоб кидалась одразу в очі. Хлопцям із одягом простіше. Класична частина - віденський вальс. Аби так рухатись, я тренувався цілий місяць перед дзеркалом.

Чугай Юлія, учасниця балу:

- Важко спочатку було все і руку, і голову, і спину тримати, але старалася, репетицій дуже багато було.

Програма була насиченою – багато гарної музики і пісень, цікаві, веселі конкурси, солодкі частування і… танці, танці, танці. Для учасників був влаштований майстер-клас, який провела хореограф ЦДЮТ В.М.Ушкалова. У залі панувала атмосфера дружби та ввічливості. Ніхто не стояв осторонь, дівчата не сумували, бо галантних кавалерів вистачало. І юні красуні не втомлювалися посміхатись та позувати перед об’єктивами фотокамер.

Кавалери були більш стриманими, ніж дівчата, але задоволення не приховували.

– Як на мене, танців забагато, - каже учень Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст. Олексенко Станіслав - важкувато, але свято гарне і мені приємно бути на ньому присутнім.

Приємно, що сьогодні ми бачимо тут стільки молодих людей. Всі гарні, всі красиві, всі танцюють... Ми думаємо, що «Зірковий бал» уже став родзинкою світського життя Краснопільщини. Бажаємо , щоб ці маленькі зірочки запалили вогонь знань і в інших учнів, щоб творчі злети тривали, щоб праця була в радість, щоб і надалі мали сміливість змінюватися і зростати, і бути першими, і бути іншими. Нехай здійсняться ваші мрії.

Культорганізатор ЦДЮТ І.Акименко.

Переглядів: 581 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz