Понеділок, 29 Квітня 2024, 09:02:01 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Березень » 1 » Атестація працівників психологічної служби - процес творчий
Атестація працівників психологічної служби - процес творчий
16:48:57

19 лютого 2013 року на базі Краснопільської гімназії відбулось засідання експертної групи за участю методиста обласного центру практичної психології та соціальної роботи Растрости Г.Б. Мета заходу - експертна оцінка діяльності практичного психолога закладу Ломако Раїси Петрівни. Професія «психолог» - особлива, тому люди, що її обирають, яскраві особистості, толерантні, доброзичливі, відповідальні і творчі. Шкільний психолог це не просто педагог, який навчає, а й порадник, який у будь-якій ситуації зуміє зрозуміти, допомогти повірите в себе, у свої можливості здійснити свої бажання і мрії.

Саме ці якості притаманні практичному психологу з майже 20-ти річним стажем психологічної діяльності, досвідченому наставнику молоді, майстру своєї справи Ломако Раїсі Петрівні.

До уваги членів експертної групи було запропоноване розвиваюче заняття «Розвиток творчого мислення» в ході якого Ломако Р.П. продемонструвала високий професійний рівень, вміння стимулювати у дітей зацікавленість, бажання пізнання, спілкування з однолітками і психологом.

В ході атестаційної експертизи проведено круглий стіл за участю методиста обласного центру практичної психології та соціальної роботи Растрости Г.Б., директора гімназії Зінченко С.С., керівника психологічної служби Скирти Т.С., завідуючого методичним кабінетом Наріжного В.М., соціального педагога Купиро І.А. Учасники заходу відмітили професіоналізм практичного психолога Ломако Р.П., результативність в роботі, творчу взаємодію з педколективом та батьками.  

Методист з психологічної служби Т.С.Скирта.

Переглядів: 549 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz