Неділя, 28 Квітня 2024, 23:42:15 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2013 » Березень » 1 » Заради безпеки дітей
Заради безпеки дітей
14:30:16

У рамках проведення тижня охорони життя і здоров’я дітей у Краснопільській гімназії відбулася урочиста подія – презентація куточка з безпеки дорожнього руху, на якій були присутні директор навчального закладу, вчителі, діти, гості. Не можна не відзначити задоволення на обличчях дітлахів, які не приховували радості та зацікавленості. А все завдяки тому, що директор Краснопільського спортивно-технічного клубу товариства сприяння обороні України Калашніков Євгеній Васильович, з власного досвіду знаючи важливість питань безпеки дорожнього руху, надав суттєву спонсорську допомогу у придбанні матеріалів для куточка «Безпека руху – це життя» та подарував дітям можливість краще працювати на уроках охорони здоров’я, навчатися правилам поводження на дорозі та запобігати нещасним випадкам у майбутньому.

Усіх зі святом прийшла привітати методист районного методичного кабінету відділу освіти Чуєнко Тетяна Дмитрівна, яка закликала дітей до наполегливості та уваги у вивченні правил дорожнього руху, звички їх чіткого дотримання, щоб уникнути небезпеки, мати міцне здоров’я і досягти значних успіхів у навчанні та житті.

Катерина Вербенко та Дмитро Дерев’янченко підготували для учнів цікаву вікторину, загадки, а учні в свою чергу продекламували вірші про правила дорожнього руху. Президент учнівського самоврядування Найдовська Марина від імені учнівського та педагогічного колективу щиро подякувала Євгенію Васильовичу Калашнікову за розуміння важливості та необхідності у навчальному закладі такого змістовного куточка. У планах Євгенія Васильовича - допомога педагогічному колективу в проведенні уроків безпеки дорожнього руху. Не виключає він і подібної співпраці з іншими навчальними закладами району.

Крім цього заходу в гімназії також були проведені виставка малюнків «Девіз мого життя», виступ агітбригади на тему «Ми обираємо здоров’я», тематичні виховні години, тренінги, години спілкування.  

Президент учнівського самоврядування Краснопільської гімназії Найдовська Марина

Переглядів: 548 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz