Середа, 15 Травня 2024, 09:10:52 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Вересень » 26 » Туристичний зліт вчителів
Туристичний зліт вчителів
14:27:59

З 21 по 23 вересня поблизу с.Шпилівка Сумського району відбувся Чемпіонат області зі спортивного туризму серед працівників освіти. На участь у Чемпіонаті прибуло 10 команд-районів серед яких і Краснопільський район. Нашу команду представляли наступні вчителі:                    

Роєнко Віталій – Запсільський НВК;                         
Буднік Валентин – Хмелівська ЗОШ;                      
Мотузний Микола- Великорибицький НВК;                         
Сусік Констянтин – Сіннівський НВК;             
Шалашенко Євген – Мезенівський НВК;
Матлахова Альона – Мезенівський НВК;
Угніч Аліна  - Самотоївська ЗОШ;
Ємельяненко Наталія -  Великорибицький НВК.   

Програма Чемпіонату включала в себе: веслувальний слалом на байдарці, спортивне орієнтування, особиста смуга перешкод, командна смуга перешкод.

Перший день змагань передбачав заїзд команд у першій половині дня,в другій змагання з веслувального слалому. На цій дистанції змішаний екіпаж у складі Роєнка Віталія та Угніч Аліни зайняв II місце, а чоловічий екіпаж у складі Мотузного Миколи та Шалашенка Євгена 6. По сумі двох екіпажей Краснопільський район посів призове III місце.

В другий день змагань відбувалися змагання на дистанції «Спортивне орієнтування» та «Особиста смуга перешкод». На дистанції «Спортивне орієнтування» в особистому заліку Роєнко Віталій зайняв III місце, а команда нашого району 6. В третьому виді змагань «Особиста смуга перешкод» наша команда виступила аналогічно як і в спортивному орієнтуванні, Роєнко Віталій посів III місце в особистому заліку, а команда 6.

Останній 3 день змагань передбачав змагання на дистанції «Командна смуга перешкод». В цьому виді змагань Краснопільський район зайняв 5 місце.

За підсумками Чемпіонату команда вчителів Краснопільського району зайняла 5 місце, а вчитель Запсільського НВК Роєнко В.А увійшов до складу збірної команди області, яка візьме участь  в Кубкі України зі спортивного туризму серед працівників закладів освіти, що відбудеться з 26-30 вересня у Вінницькій області.  

Переглядів: 784 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz