Вівторок, 07 Травня 2024, 19:19:00 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Квітень » 2 » Чарівні ноти, наче пісня, Душі наповнять ніжний бал
Чарівні ноти, наче пісня, Душі наповнять ніжний бал
16:45:29

Неправда, що романтика зникає із сучасного життя, її вистачає і в нашому ХХІ столітті. Нещодавно у стінах районного палацу культури вітала гостей на своєму балу сама покровителька танців. І ось ще один бал, цього разу Зірковий, що відбувся у Краснопільському центрі дитячої та юнацької творчості, почесними учасниками якого стали майже 50 учнів з різних шкіл нашого району - відмінники навчання, переможці олімпіад, активісти шкільного життя та самоврядування.

Все за правилами: дівчата в елегантних вечірніх сукнях, з вишуканими зачісками, їх супутники в костюмах та краватках і, звичайно ж, вальс…

- Ми з великим задоволенням проводимо цей захід, хоча й вдається це не так часто як хотілося б, - говорить методист Центру дитячої та юнацької творчості І. М. Савченко. – В першу чергу, це просто цікаве свято для обдарованих дітей. Щодня вони старанно вчаться, прославляють наш район на різних олімпіадах та конкурсах, тому заслуговують на відпочинок. А ще для них це можливість поспілкуватися, ближче познайомитися один з одним.

Програма була насиченою – море гарної музики і пісень, цікаві веселі конкурси, солодкі частування і… танці, танці, танці. Влаштували також для учасників майстер-клас з бального танцю, який провела хореограф В.М.Ушкалова. В залі панувала атмосфера дружби та ввічливості.

Ніхто не стояв осторонь, дівчата не сумували, бо галантних кавалерів вистачало. І юні красуні не втомлювались посміхатися та позувати перед об’єктивами фотокамер. Ще б пак, до балу вони заздалегідь готувалися і кожна з них виглядала неперевершено.

- Мені надзвичайно приємно, що мене запросили на це свято, - розповідає Олена Блужан, учениця Угроїдської ЗОШ, активістка шкільного життя, президент школи. – Ми протягом цілого тижня вчилися танцювати вальс, хвилювалися, адже ще жодного разу не були на подібному заході. Довго підбирала сукню, зачіску мама допомагала робити, коротше кажучи, готувалася ретельно, та тепер бачу, що не дарма, мені тут дуже подобається, цікаво і весело.

- Так, свято чудове, - підтримує учениця Грабовського НВК, відмінниця, неодноразова переможниця конкурсу читців віршів П.А.Грабовського  Віра Щербак. – Ми теж з нетерпінням його чекали, вчилися не лише вальсувати, а й відповідно вести себе, мати правильну поставу. Мій кавалер – Олександр Клочков – мій партнер майже в усіх шкільних заходах, які ми ж самі і організовуємо. До вибору сукні також поставилася з усією серйозністю, обирала серед багатьох, та й сьогодні взяла з собою дві, а одягла саме цю. Можливо вона не надто і підходить для такого балу, зате танцювати в ній зручніше.

Кавалери, зрозуміло, були менш красномовними, стриманішими у своїх емоціях, але задоволення не приховували.

- Якщо чесно, я зовсім не хвилювався, - говорить краснопільчанин, гімназист Максим Мигаль. – Тим більше, що це вже другий бал, на який мене запросили. Цієї зими ми були на Віденському балу в Сумах, там теж було цікаво, але сьогодні не гірше. Мені справді подобається.

- Як на мене, танців забагато, - зізнається дев’ятикласник, учень Краснопільської ЗОШ Влад Криворотенко. – Важкувато, та й танцювати не дуже люблю, але свято гарне і мені приємно бути на ньому присутнім.

Мабуть, недарма бал назвали Зірковим, адже він влаштований для справжніх зірочок, маленьких іскорок у шкільному навчанні. Будуть горіти вони, запалає вогонь знань у їхніх школах. Шануймо їх, за ними – наше майбутнє.  


А. ЛЕУНОВА.
Переглядів: 691 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz