Вівторок, 07 Травня 2024, 19:13:57 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Березень » 2 » Вокальний конкурс «Співограй»
Вокальний конкурс «Співограй»
17:42:46
Над землею ллється пісня знов і знов,
Сіє між людьми краси й добра насіння,
Гнів заколисує і несе любов
Із покоління в нові покоління.  


«Музика – це справжнє мистецтво, єдина всесвітня мова, яку не треба перекладати, на ній душа говорить з душею» - сказав відомий німецький письменник Бертольд Авербах. Коли вірші та мелодія поєднуються в пісні, вони починають жити як новий твір мистецтва, в якому музика і література збагачують і доповнюють одна одну.

29 лютого 2012 року у Краснопільському ЦДЮТ відбулося справжнє свято вокального мистецтва - VI районний  конкурс дитячих вокальних колективів «Співограй», який проводиться в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» з метою широкої пропаганди серед дітей і молоді кращих зразків народної та сучасної української естрадної пісні та розкриття талантів юних виконавців.

Конкурс проводився за 2-ма рівнями виконавської майстерності: початковим та основним (згідно з результатами атестації творчих колективів), у трьох вікових групах: молодша, середня та старша – учнівська молодь.

Конкурсанти демонстрували не тільки вміння якісного звуковедення та чистого інтонування (що було найголовнішим), а й емоційність, сценічну культуру, акторську та хореографічну майстерність, парад сценічних костюмів. А репертуар вражав різноманітністю та різножанровістю.

У конкурсі взяли участь 13 навчальних закладів району, близько 200 учасників. Це вокальні колективи основного рівня виконання: «Натхнення» Краснопільської ЗОШ І- ІІІ ст. (кер. О.О. Кулик), «Світанок» Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст.(кер. О.О. Сіробаба), «Перлинка» Краснопільської гімназії (кер. І. А. Акименко), «Жива вода» ЦДЮТ (кер. О.Є. Маслій), колектив В. Бобрицької ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Т.О. Ткаченко), «Вітрила надії» Хмелівської ЗОШ І-ІІІст. (кер. О.Б. Слюсарєва). Учасники початкового рівня виконання -«Веселі нотки» Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст.,«Дзвіночок» Покровської ЗОШ І-ІІ ст. (кер. Т.М. Соляник), «Дзвіночки» Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. С.А. Забара), «Калинонька» Славгородської ЗОШ І-ІІІ ст. (кер.З.П. Нікітан), «Елегія» Ряснянського НВК (кер. Є.О. Герман), «Калинонька» Миропільського НВК (кер. Л.О. Сапунова), «Водограй» Мезенівського НВК.

За одностайним рішенням журі місця у конкурсі розподілилися таким чином: основний рівнень виконання:

  • молодша вікова категорія:

ІІ місце - колектив В-Бобрицької ЗОШ І-ІІІ ст.(кер. Т.О. Ткаченко),
ІІ місце - «Жива вода» ЦДЮТ (кер. О.Є.Маслій),
ІІІ місце – колектив «Перлинка» Краснопільської гімназії (кер. І. А.Акименко),
ІІІ місце-колектив «Натхнення» Краснопільської ЗОШ І-ІІІст.(кер.Кулик О.О.)
  • середня вікова категорія:

І місце в - колектив «Жива вода» ЦДЮТ (кер. О. Є. Маслій),
ІІ місце - колектив В.-Бобрицької ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. Т.О.Ткаченко),
ІІІ місце - колектив «Світанок»Самотоївської ЗОШІ-ІІІ ст. (кер. Сіробаба О.О.)
  • старша вікова категорія:

ІІ місце - «Перлинка» Краснопільської гімназії (кер. І. А. Акименко),
ІІІ місце - «Жива вода» ЦДЮТ (кер. О. Є. Маслій).  


У початковому рівні переможцями стали колектив «Елегія» Ряснянського НВК (кер. Є. О. Герман), «Веселі нотки» Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст, (кер. О. Б. Слюсарєва), та Мезенівський НВК колектив «Водограй» (кер. О. О. Кулик).

Хочеться відзначити, що з кожним роком рівень виконавської майстерності  та сценічна культура колективів зростає. Бажаємо керівникам та учасникам творчого натхнення і перемог в обласному конкурсі.    

Культорганізатор ЦДЮТ 
І.А. Акименко
Переглядів: 918 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz