Вівторок, 07 Травня 2024, 07:19:33 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2012 » Березень » 2 » Молодь обирає здоров’я
Молодь обирає здоров’я
17:28:29

Про цінність здоров’я та шкідливі звички, пропаганду та роз’яснення серед молоді переваг здорового способу життя та формування безпечної поведінки агітували всіх учасники районного конкурсу літературно-музичної міні-композиції „Молодь обирає здоров’я”, який 15 лютого відбувся в приміщенні районного будинку дитячої творчості в рамках Всеукраїнського фестивалю відповідної назви.

У ньому взяли участь представники 12 команд загальноосвітніх навчальних закладів нашого району. Деякі з учасників прибували на конкурс із запізненням, адже важко було добиратися засніженими дорогами до районного центру. І, майже відразу, перевдягнувшись, виходили на сцену, але настрою свята це аж ніяк не зіпсувало. Діти підтримували один одного щирими оплесками під час кожного номеру.

Зрозуміло, одні виступили досить сильно, інші – трішки слабше, але взагалі рівень підготовки школярів приємно вражав. За словами працівників ЦДЮТ, з кожним роком команди виступають все краще. Навіть ті учасники з сільських шкіл, де немає хореографів, які б допомагали у постановці номерів, можливо і не займуть призового місця, але вони кожного року беруть участь, дивляться на виступи інших команд і кожного наступного разу виступають краще і підготовленіше.

Фестиваль проводиться кожного року.Це тільки районний етап і сьогоднішні переможці будуть змагатися за звання кращих у м.Суми. Наприклад в минулому році команда Краснопільської гімназії, зайнявши перше місце тут і ІІ місце на обласному етапі фестивалю, були нагороджені поїздкою до моря.

Отже в цьому році у фестивалі приймали участь команди з Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст., Покровської ЗОШ І-ІІ ст., Осоївського НВК, Краснопільського ДЦЮТ, Ряснянського НВК, Порозчанської ЗОШ І-ІІ ст., Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., Мезенівського НВК, Краснопільської гімназії, Бобрицької ЗОШ І-ІІІ ст., Чернеччинського НВК та Самотоївської ЗОШ.

Учасники співали, танцювали, показували інші свої таланти з однією метою – закликали до здорового способу життя. Слід відмітити, що всі виступи були оригінальними, дотепними, з нотками гумору і відрізнялися один від одного, а школярі – талановиті та артистичні. Було цікаво, тому, хоча часу це зайняло доволі багато, зате він пролетів майже непомітно. За це потрібно висловити слова вдячності всім педагогам-організаторам, хореографам, учителям музики: за їх оригінальні авторські сценарії, за педагогічне вміння залучити молодь до такої важливої ділянки виховної роботи як збереження власного здоров’я.

Перше і друге місця посіли, відповідно, команди «It’s My Life” ЦДЮТ (кер. І.А.Акименко та І.М.Савченко) та «Пігулка» Краснопільської ЗОШ (кер. В.М. Сидоренко). Третє місце розділили команди: «Сузір’я» Чернеччинського НВК (кер. Г.І.Чоботок), «Живчик» Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст. (кер. О.Б.Слюсарева, В.М.Чичикало, Н.І.Брижик) та «Імпульс» Ряснянського НВК (кер. Л.І.Король).

А безперечними переможцями, отримавши гран-прі фестивалю, стала команда «Стимул» Краснопільської гімназії (кер. Л.М.Хомічова). І тепер на дівчат вже вкотре чекає виступ на обласному етапі Всеукраїнського фестивалю „Молодь обирає здоров’я”. Тож підтримаємо їх та побажаємо успіху. І, звісно, доброго здоров’я.


А.Леунова.

Переглядів: 1015 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz