Четвер, 02 Травня 2024, 10:52:34 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2011 » Лютий » 16 » Подарунки для сільських шкіл
Подарунки для сільських шкіл
16:28:30

З метою оновлення та поповнення навчально-матеріальної бази опорних шкіл освітніх округів області, осучаснення книжкового фонду шкільних бібліотек, упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчально-виховний процес управлінням освіти і науки облдержадміністрації за кошти обласного бюджету було закуплено 80 комплектів навчальної літератури та 75 мультимедійних комплектів. По 5 комплектів літератури та обладнання отримав і наш район.

Щасливими володарями ноутбуків, проекторів з екранами та бібліотечок стали Самотоївська, Славгородська, Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ст., Миропільський НВК, Краснопільська гімназія. В опорні загальноосвітні навчальні заклади було направлено по 333 примірники літератури, куди ввійшла класика української та зарубіжної літератури, твори сучасних та давніх письменників, методична, довідкова, краєзнавча література, словники та енциклопедії, цікаві та захоплюючі художні твори для дітей різних вікових категорій.

В цих закладах були проведені презентації обладнання та бібліотечок для суб’єктів освітнього округу, а саме дочірніх шкіл, із залученням учнівської, педагогічної, батьківської громадськості, представників органів місцевої влади. Змістовно пройшли огляди літератури, де дітей захопили яскраві новенькі книги, семінари, батьківські збори, де презентувалося нове мультимедійне обладнання. Сьогодні воно активно використовується як в навчальному процесі, так і в позаурочний час під час проведення різноманітних заходів.  


На фото: Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст.: презентація отриманих книг для учнівського та педагогічного колективів, презентація мультимедійного обладнання для працівників місцевого ДНЗ «Колосок», для дочірньої Глибнянської початкової школи із залученням громадськості та ін.


Переглядів: 735 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz