Середа, 24 Квітня 2024, 16:00:18 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
 
Головна » 2009 » Травень » 5 » Вшанування обдарованих учнів
Вшанування обдарованих учнів
15:56:13
        21 квітня 2009 року в м. Суми пройшло урочисте вшанування учнів-переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та  учнів-переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук у 2008-2009 н.р. В ньому взяли участь три учні нашого району.
         Інформаційні матеріали про призерів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових дисциплін ввійдуть в збірник «Інтелектуальний матеріал Сумщини 2008-2009 н.р.».


Савицька Яна Миколаївна

 

         Дата народження 12 червня 1993 року.

         Навчальний заклад Бранцівський НВК.

         Досягнення: ІІ місце в ІІ етапі захисту науково-дослідницьких робіт в Сумському територіальному відділені МАН України.

         Короткі відомості: «Тонка, творча натура», - часто говорять про Яну знайомі та педагоги. Адже дівчина успадкувала батькову працелюбність, мамину вимогливість і відповідальність.

         Навчаючись, виявила глибокий інтерес і прагнення до знань, високий рівень навчальних досягнень з усіх предметів. Неодноразово брала участь у шкільних та районних олімпіадах. Дівчина постійно і наполегливо працює над самовдосконаленням, багато працює самостійно, розширює свій кругозір. Бере активну участь в суспільно-корисній роботі класу та школи.

         

Олексенко Станіслав Вікторович

 

Дата народження: 30 грудня 1995 року.

Навчальний заклад Краснопільська ЗОШ І-ІІІ ст.

Результати змагань у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад (2008-2009 н.р.) – призер (ІІІ місце) з математики, 7 клас.

Короткі відомості: Станіслав зарекомендував себе як учень з  хорошими та відмінними здібностями. Старанний, дисциплінований, наполегливий в досягненні поставленої мети. Має здібності  природничо-математичного напрямку, цікавиться математикою, географією. Ерудований, кмітливий, наділений добре розвиненим логічним мисленням.

Активний учасник багатьох заходів та ініціатор корисних класних справ. Працелюбний, ретельно ставиться до виконання своїх обов’язків. Вихований. За характером привітний, добрий, спокійний. Користується заслуженим авторитетом серед учнів, учителів, батьків.

 

Супрун Олександр Володимирович

 

Дата народження: 26 квітня 1991 року.

Навчальний заклад Угроїдська ЗОШ І-ІІІ ст.

Результати змагань у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад (2008-2009 н.р.) – призер (ІІІ місце) з англійської мови, 11 клас.

Короткі відомості: Учень навчається на високому  та достатньому рівні. Особливі успіхи має з англійської мови, інформатики. Цікавиться природничими та гуманітарними дисциплінами.

Протягом 2007-2008 н.р. навчався у Сполучених Штатах Америки по програмі обміну майбутніх лідерів «Flex».

Багато працює з додатковою літературою. Захоплюється читанням англомовної наукової та художньої літератури, пошуком інформації про нові цифрові технології та дослідженням Біблії.  Часто займається як письмовим так і усним перекладом з англійської мови на російську, українську мови та навпаки.

Користується з авторитетом і повагою  серед учнів. Йому притаманні широта світогляду, уміння грамотно, лаконічно висловити свою думку.


Переглядів: 1547 | Додав: методист
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz