П'ятниця, 29 Березня 2024, 09:15:22 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
 
Головна » Архів новин

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 72 73 »

09-11 лютого 2013 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізичної культури. В змаганнях узяли участь 49 учнів 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів – переможців другого етапу з усіх міст та районів Сумської області. За перемогу змагалися учні Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Завгородній Денис та Кошлата Ірина, які вибороли ІІ місця (учителі Голота О.В. та Турчак В.А.).

Переглядів: 513 | Дата: 25 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Доброю традицією стало проведення Міжнародного турніру з футзалу серед ветеранів Сумської та Бєлгородської областей. Змагання, приурочені Дню захисника вітчизни, відбулися 17 лютого в спортивному комплексі  с.Пролетарстьке, Бєлгородської області РФ. В них взяли участь команди ветеранів Ракитянського р-ну, м.Суми, «Явір» Краснопільського р-ну, «Заря» п.Івня та інші.

Змагання покликані  підтримати високе реноме спорту, стимулювати здоровий спосіб життя, та перш за все, дбайливе ставлення до фізичного стану свого тіла.

Яскравий молодечий запал демонстрували гравці команди «Явір», серед яких:  Завалій М.Ф., Алферов О.Г., Бабич Г.П., Лисенко А.О., Савоненко В.О., Мигаль В.О., Матлахов І.М., Прикота І.В., Яремчук Ю.А., Наливайченко І.О.

Добра фізична форма, невичерпна енергія ветеранів лише зайвий раз довела, що спорт не виснажує організм, а стимулює гармонійний розвиток та сприяє збереженню здоров’я. На підтвердження того, що гра не була простою формальністю, красномовно свідчать результати проведених поєдинків.

В першій півфінальній грі команда ветеранів «Явір» зустрілася з господарями змагань – командою «Спартак» с.Пролетарське. Принципове протистояння завершилося з результатом 7:2, нажаль, не на користь краснопільчан. Друга півфінальна гра відбулася між багатораз ... Переглянути повністю »

Переглядів: 521 | Дата: 25 Лютого 2013 | Комментарі (0)

21 лютого на базі РМК пройшов семінар на тему: «Інноваційні форми бібліотечно-бібліографічної роботи і використання електронних інформаційних ресурсів». У заході взяли участь бібліотекарі загальноосвітніх навчальних закладів району. Кожен учасник мав можливість поділитись власним досвідом та здобутками колег, висловити своє ставлення чи ідеї з питань, що розглядались.

Під час виступів були розглянуті існуючі проблеми та перспективи використання інноваційних форм роботи, обговорені шляхи подолання перешкод на шляху до оновлення змісту шкільної бібліотеки. Серед виступаючих слід відзначити виступ бібліотекаря Ряснянського НВК Клочко Н.Г., яка поділилась власним досвідом використання електронних інформаційних ресурсів у роботі бібліотеки. Ніна Григорівна розповіла про нові форми роботи, які вона застосовує у своїй діяльності з того часу, як у бібліотеці з’явився комп’ютер з доступом до всесвітньої мережі, про значне підвищення зацікавленості, активності користувачів бібліотеки. І, звичайно, значного підвищення ефективності роботи неможливо було б досягти без творчої ініціативи бібліотекаря та підтримки керівництва закладу.

Зустріч пройшла у атмосфері доброзичливої дискусії, де кожен вніс частину свого бачення у питання семінару. Кожна з розглянутих інновацій була обговорена між колегами, що дозволило визначити всі нюанси запровадження інноватики в умовах нашо ... Переглянути повністю »

Переглядів: 585 | Дата: 22 Лютого 2013 | Комментарі (0)

15 лютого 2013 р. на базі Сумського державного університету відбувся ІІІ обласний конкурс юних майстрів художнього слова.  

Конкурс проводився за двома номінаціями «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!»та «Посміхнімось щиро Вишні» та трьома віковим категоріям: старша, середня, молодша.

Виступи конкурсантів оцінювало журі в складі: голова – Серих Л.В. – доцент кафедри методики та виховання СОІППО, члени Кулик О.Б., Єгорова О.М. – викладачі вищого училища мистецтв і культури ім. Бортнянського.

В обласному конкурсі брали участь переможці районного, а саме: Тараненко Сергій (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст.), Козир Світлана (Краснопільська гімназія) – нагороджені дипломом за активну участь, Афанасьєв С., Янков В. (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце в обласному конкурсі), Тараненко С., Подольська Л. (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІ місце в обласному конкурсі) – номінація «Живи, Кобзаре в пам’яті людській».

В номінації «Посміхнемось щиро Вишні» район представляли Буднік Іван (Хмелівська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце в обласному конкурсі), Авраменко С. (Краснопільска гімназія, диплом за участь); Селемон А., Сахненко Н. (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце в обласному конкурсі), Вініченко В., Святобатько В., Власенко В. (Самотоївська ЗОШ І-ІІІ ст., ІІІ місце в обласному конкурсі). ... Переглянути повністю »

Переглядів: 553 | Дата: 21 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Сьогодні 20 лютого 2013 року відбувся черговий етап ХХІ районних ігор учнівської молоді – лижні гонки. В змаганнях взяли участь 10 команд в складі 48 чоловік (19 дівчат та 29 юнаків). Програма змагань була представлена у таких вікових категоріях:               

                          • Юнаки молодші  8-9 клас    1998-1999 р.  3 км.                
                          • Дівчата молодші  8-9 клас   1998-1999 р.  3 км.                       
                          • Юнаки старші  10-11 клас   1996-1997 р.  5 км.                     
                          • Дівчата старші  10-11 клас  1996-1997 р.  5 км.                         

На вид дозволялося виставляти не більше двох учасників.

Переможцями змагань стали учні Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Цедрик Олена (11 клас) та Дерев’янченко Дмитро (9 клас) – представники старшої категорії; Свинаренко Катерина (7 клас) та Мігаль Владислав (8 клас) – п ... Переглянути повністю »

Переглядів: 712 | Дата: 20 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Вже стало доброю традицією в Самотоївській ЗОШ І-ІІІ ступенів у першу суботу лютого проводити вечір-зустріч зі шкільними друзями – випускниками минулих років. Ось і 2 лютого 2013 р. в актовій залі школи зібралися випускники 1973, 1983, 1993,2003р.р., а тепер вони - водії, будівельники, лікарі, учителі, юристи, бізнесмени,… - усі знавці своєї справи. Під мелодію шкільних пісень до зали урочисто заходили красиві, змужнілі люди, і в кожного в очах жевріла іскринка щастя від зустрічі зі школою. Святково прибрана актова  зала школи заледве змогла  вмістити всіх запрошених на свято. Адже  в цей вечір зустрічались випускники 1973,1983,1993 та 2003 року. На свято приїхало до 80 випускників школи чотирьох поколінь. І за доброю традицією розпочали зустріч  шкільним  дзвоником.                                                                                

З вітальним словом до колишніх випускників звернулась директор школи  Кравченко Т.І.                             

В залі також були присутні вчителі минулих літ та інші поважні гості. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 599 | Дата: 19 Лютого 2013 | Комментарі (0)

15 лютого 2013 року у Краснопільському дошкільному навчальному закладі №3 (дитячий садок) «Дзвіночок» Краснопільської селищної ради відбулося районне методичне об’єднання вихователів різновікових груп на тему «Сутність технології психолого-педагогічного проектування (П3) та її відмінність від традиційних, усталених форм роботи з дітьми».                                                                         

Вихователі району мали змогу підвищити свою фахову компетентність з даного питання, переглянули творчий етап П3 в умовах різновікової групи, мандруючи разом з дітьми «Стежинами казки в світ людських стосунків».                                                                                                      

На завершення заходу учасники обмінялися думками, висловили свої враження та побажання.                           & ... Переглянути повністю »

Переглядів: 533 | Дата: 15 Лютого 2013 | Комментарі (0)

07-08 лютого 2013 року в Сумському обласному інституті післядипломної педагогічної освіти відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади української мови та літератури. В олімпіаді взяло участь три учні Краснопільського району: Галеженко Валерія, учениця 8 класу та Найдовська Марина, учениця 10 класу Краснопільської гімназії і  Рожкова Марина, учениця 9 класу Ряснянського навчально-виховного комплексу. Дівчата показали гарні результати: Галеженко Валерія - ІІІ місце (учитель Гула Інна Вікторівна), Найдовська Марина –7 місце (учитель Карнієнко Оксана Анатоліївна), Рожкова Марина – 5 місце (учитель Гудименко Раїса Григорівна).

Переглядів: 700 | Дата: 15 Лютого 2013 | Комментарі (0)

На базі Великобобрицької ЗОШ І-ІІІ ст. 12 лютого 2013 р. відбувся семінар – практикум вчителів історії з теми: «Міжпредметні зв’язки як необхідна умова формування всебічного розвиненої і гармонійної особистості».

Увазі вчителів було запропоновано переглянути уроки в 8 класі – «Гетьманщина наприкінці XVІІ- на початку XVІІІ століть» (учитель вищої категорії, директор школи Мандриченко І.А) та в 10 кл. – «Культура і духовне життя в Україні (1917-1920 роки)» (учитель вищої категорії Дюкарєва О.О.) Учні 8 класу провели урок-дослідження, використовуючи різноманітні форми роботи та розв’язали проблемне питання «В чому геніальність Івана Мазепи».                                                     

Десятикласники, опрацювавши відповідний матеріал уроку змогли вирішити проблему, яку вчитель поставила перед учнями на початку уроку «Чи можна стверджувати, що в Україні (1917 -1920 р.) спостерігалося піднесення розвитку основ наук».                                                             

Вчителі вдячні Ірині Анатоліївні та Олені ... Переглянути повністю »

Переглядів: 502 | Дата: 14 Лютого 2013 | Комментарі (0)

                                                                                                                                                                                                                                                 

8 лютого 2013 року на базі відділу освіти Краснопільської районної державної адміністрації відбувся районний науково-теоретичний семінар для керівників дошкільних навчальних закладів та навчально-виховних комплексів «Ведення ділової документації у дошкільному навчальному закладі». В ході семінару були розглянуті основні питання документування та роботи з документами у дошкільному навчальному закладі. Для ознайомлення керівників закладів з номенклатурою справ та формуванням документів у справи на семінар була запрошена Яремчук Тетяна Йосипівна, н ... Переглянути повністю »

Переглядів: 525 | Дата: 13 Лютого 2013 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz