Четвер, 18 Квітня 2024, 19:54:12 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Травень » 22 » Волонтери в дії
Волонтери в дії
13:44:20

Милосердним повинен бути не тільки той,кому довелося зазнати скрути. Милосердя до ближнього, до матері, до дитини, до знайомих людей ніколи не повинно згаснути і затьмаритися. Будучи складовою частиною виховання в цілому, волонтерська діяльність впливає не тільки на свідомість, але й на відповідну сторону поведінки, формує переконаність у необхідності відкрити душу на зустріч тим, хто потребує допомоги, теплого слова, співчуття, розуміння.

Учні закладів загальної середньої освіти району добре розуміють, що добро і милосердя – це два крила, на яких тримається людство. І тому вони не просто говорять про добро і чекають його від інших, а діють, намагаються зробити світ кращим, красивішим своїми добрими, корисними справами.

Про свою роботу волонтери звітують під час щорічного конкурсу «Ветеран живе поруч», метою якого є виховання в учнівської молоді високої патріотичної свідомості, шанобливого ставлення до пам’яті про Перемогу, ветеранів, героїв, учасників Другої Світової війни, бойових дій на території інших держав та на сході нашої держави, активних учасників Революції Гідності,членів сімей Небесної Сотні та полеглих бійців АТО.

Волонтерські загони працюють в кожному закладі загальної середньої освіти району, роботу координують педагоги-організатори.        

В цьому році на конкурс надійшли роботи від волонтерів Славгородської ЗОШ І-ІІІс.(загін «Іскра»), Ряснянського НВК (загін «Добрик»), Мезенівського НВК(загін «Турбота), Тур’янського НВК(загін «Надія»), Покровської ЗОШ І-ІІст.(загін «Ровесник»), Порозчанської ЗОШ І-ІІст.(загін «Милосердя»), Грабовського НВК(загін «Турбота»).

Як відмічалось, в роботах, основними напрямами волонтерської роботи є відвідування ветеранів Другої Світової війни , солдатських вдів, остарбайтерів,одиноких пристарілих, ветеранів педагогічної праці та надання їм посильної допомоги по домашньому господарству, зустрічі з учасниками бойових дій на території інших держав та в зоні АТО.

Волонтери є активними учасниками Всеукраїнських акцій «Назустріч мрії», «Серце до серця», «Доброго ранку, ветеране!», «Намалюй малюнок для воїна», операціях «Турбота», «Милосердя», «Ветеранське подвір’я», «Обеліск», благодійних ярмарок.

За рішенням журі перемогу в конкурсі отримали волонтери із Славгородської ЗОШ І-ІІІст. та Ряснянського НВК. Роботи цих волонтерів направлені до участі в обласному етапі конкурсу «Ветеран живе поруч».

Друге місце посіли в районному конкурсі волонтери із Мезенівського НВК, Порозчанської ЗОШ І-ІІст., трете- у волонтерів Грабовського, Тур’янського НВК, Покровської ЗОШ І-ІІст.

Всі учасники конкурсу нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації.

Переглядів: 383 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz