П'ятниця, 19 Квітня 2024, 08:29:28 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
 
Головна » 2018 » Березень » 28

Нещодавно на базі Ряснянського навчально-виховного комплексу відбулося свято вручення стипендій голови Краснопільської районної державної адміністрації, на якому вшановували учнів і вчителів, які показали високий рівень знань, професіоналізм, захищали честь своїх навчальних закладів , стали переможцями і призерами районних олімпіад з базових дисциплін та творчих конкурсів, гідно представили район на обласних.                                                                 

З вітальним словом до учнів, вчителів, батьків звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації Іван Михайлович Матлахов. У своєму виступі він наголосив, що нам є ким пишатися. Є потужній потенціал творчої та обдарованої молоді і вже досвідчених професіоналів.                                           &nb ... Переглянути повністю »

Переглядів: 428 | Дата: 28 Березня 2018 | Комментарі (0)

Щорічно,в березні місяці, в рамках обласного соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці», з метою виховання в дітей та учнівської молоді любові до Батьківщини, готовності до захисту її честі, гідності, суверенітету, шанобливого ставлення до героїчного минулого і сьогодення проводиться краєзнавча конференція «Герої сучасності – серед нас», на якій учні-пошуківці презентують матеріали про земляків-героїв, учасників АТО – військовослужбовців, волонтерів.

В цьому році наш район на конференції представляла учениця Тур’янського НВК Маслова Альона, яка працювала під керівництвом вчителя закладу Л.А.Кіріченко.

Альона поділилася своїми враженнями від відвіданого заходу:

«Захід проводився в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Урочисте відкриття конференції відбулося у актовій залі СОІППО, де перед нами виступили директор обласного центру позашкільної освіти, учасники АТО. Зі сцени лунали вірші та пісні про Україну, її доблесних синів. Потім розпочали роботу секції юних краєзнавців. Я виступала першою. Моя доповідь називалася «Герої неоголошеної війни». В ній я з почуттям болю та гордості розповіла про своїх земляків, колишніх учнів нашої школи, які стояли і стоять на захисті східних кордонів нашої Батьківщ ... Переглянути повністю »

Переглядів: 289 | Дата: 28 Березня 2018 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz