П'ятниця, 29 Березня 2024, 13:19:36 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Грудень » 04

4 грудня на апаратній нараді при начальнику відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА, на якій були розглянуті питання, щодо:

  • участі у обласному семінарі для методистів трудового навчання;
  • проведення уроку інформатики по ЗНО з метою ознайомлення з ресурсами ХРЦОЯО;
  • проведення в районі Всеукраїнського конкурсу Кенгуру, що відбудеться 8 грудня;
  • придбання корекційного матеріалу в інклюзивних класах;
  • засідання районної методичної ради з питань проведення колективних форм роботи в закладах загальної середньої освіти;
  • створення освітнього середовища для першокласників(2017-2018 н. р.);
  • участі в роботі районної школи «Лідер»;
  • участі в семінарі-практикумі вчителів історії, педагогів-організаторів на базі Самотоївської ЗОШ І-ІІІ ст.;
  • роботи з військово-зобов’язаними;
  • результатів проведення тижня толерантності ;
  • проведення засідання районної психолого-медико-педагогічної консультації;
  • участі учителів Краснопільського району у Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»;
  • апробації тестових завдань на базі Краснопільської гімназії;
  • комплексного аналізу річного оцінювання та ЗНО, які надійшли зі шкіл;
  • проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з німецької мо ... Переглянути повністю »
Переглядів: 374 | Дата: 04 Грудня 2017 | Комментарі (0)

Відбулося чергове засідання районного методичного об’єднання вчителів географії та економіки. Цей раз до себе гостинно запросила Юшко Наталія Вікторівна – вчитель географії, економіки Краснопільської гімназії.

В рамках семінару-практикуму за темою «Діяльнісний підхід як необхідна умова розвитку умінь і навичок учнів, застосування здобутих знань у практичній діяльності, пошуку шляхів інтеграції до соціокультурного і природного середовища в умовах реалізації Концепції Нової української школи». Урок економіки в 11 класі «Ціна ринкової рівноваги. Зміст, графічне відображення». Учні на уроці виконували функції п’яти підприємців, які продавали хліб, м’ясо, яблука, картоплю та молоко. Решта учнів повинна була купити товару якомога більше та за меншу ціну. Завдяки грі учні зробили висновок, що таке рівноважна ціна.                                                

Учні 9 класу на уроці географії працювали за темою «Сільське господарство світу. Географія основних зернових технічних культур та продукції тваринництва», виконали практичну роботу в ході як ... Переглянути повністю »

Переглядів: 467 | Дата: 04 Грудня 2017 | Комментарі (0)

30 листопада працівники відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, делегація Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ст., які є учасниками пілотного проекту «Нова українська школа» взяли участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційне педагогічне проектування в умовах реформування освіти». У рамках програми науково-практичної конференції було організовано роботу чотирьох секцій, у двох із них працювали представники нашого району. З великим задоволенням сприймали присутні виступи науковців, працівників органів управління освітою та педагогічних працівників закладів освіти,які ділились досвідом роботи в рамках Нової української школи. Серед виступаючих була вчитель Краснопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст., Криворотенко Л.А.,яка по закінченню роботи конференції отримала сертифікат за співпрацю з обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти з питань впровадження інноватики в початковій школі в рамках експерименту « Нова українська школа».                                                            &nb ... Переглянути повністю »

Переглядів: 378 | Дата: 04 Грудня 2017 | Комментарі (0)

Відповідно до плану роботу районного методичного кабінету відділу освіти , молоді та спорту Краснопільської районної державної адміністрації відбувся семінар-практикум для спеціалістів психологічної служби.                                                                           

Семінар був присвячений досить актуальній темі сьогодення - запобігання торгівлі людьми . Під час семінару практичні психологи, соціальні педагоги обмінялись накопиченим досвідом роботи, поділились планами роботи на друге півріччя 2017-2018 навчального року щодо профілактичної роботи з даної проблеми. Учасникам семінару була запропонована і практична частина, в ході якої практичні психологи, соціальні педагоги мотивовано створювали алгоритм превентивної роботи з учасниками освітнього процесу щодо торгівлі людьми. Наприкінці заходу було розглянуто ряд питань психологічного забезпечення .                     ... Переглянути повністю »

Переглядів: 336 | Дата: 04 Грудня 2017 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz