Четвер, 25 Квітня 2024, 18:36:04 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 5
Гостей: 5
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Серпень » 3 » Обласний туристичний зліт-фестиваль молодіжних команд
Обласний туристичний зліт-фестиваль молодіжних команд
15:01:39

У розпал туристичного сезону гостинна Коровинська земля Недригайлівського району запросила кращі молодіжні туристичні команди області на зліт-фестиваль. На запрошення відгукнулися дванадцять команд з міст, районів та ОТГ нашої області, у тому числі і команда Краснопільського району «Фенікс».

Не дивлячись на несприятливий прогноз погоди, тривалі збори та далеку дорогу, команда дісталася місця проведення у піднесеному настрої і готовою до перемог.

Перший заліковий конкурс "Розпалювання багаття», у якому команда «Фенікс» зайняла десяте місце, засвідчив, що краснопільчани люблять ліс. У конкурсі «Візитка» розкрились артистизм, креативність та кмітливість членів нашої команди, що привело нашу команду до почесного другого місця.

Другий змагальний день розпочався з «Туристичної естафети», що включала в себе: туристичні етапи, встановлення намету, в’язання вузлів та проходження водного відрізку на байдарці. Дві незначні помилки (два бали штрафного часу), відкинули нашу команду на третє місце. В ейфорії від здобутків наша команда вийшла у фінал змагань з перетягування канату, де поступилась лише команді з міста Шостки. Надвечір стартував конкурс «Сюрприз», у якому необхідно було розкрити багатогранність талантів одного з членів команди. Творча група вирішила, що образ українських дівчат, яких вважають найкращими у світі, може гідно представити Голованьова Юлія, вона талановито втілила творчий задум на сцені та принесла команді третє місце. Цікавим видався конкурс «Нічне орієнтування», нажаль тільки 10 місце у протоколі. У конкурсі «Кращий туристський табір» команда зайняла 9 місце.

Результат участі нашої команди у заході - 7 місце. Проте у спогадах залишаться і мальовниче місце на березі річки Сула, і чудові нічні дискотеки, творчі конкурси, хороша технічна підготовка більшості спортсменів, акція «Чисте довкілля» і теплі дружні стосунки між членами різних команд.

Переглядів: 454 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz