П'ятниця, 29 Березня 2024, 14:23:24 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Червень » 19

Відомо, що щасливі спогади, яскраві й радісні образи дитинства допомагають нам, дорослим, у важкі моменти життя: ми із задоволенням повертаємось до свого дитинства, перебираємо фотографії і просто згадуємо, черпаючи величезні сердечні ресурси з цих джерел.

Наш настрій, ставлення до людей, доросле самостійне життя багато в чому визначається загальною сімейною атмосферою, яка панувала в наших сім’ях. Як писав видатний педагог К. Ушинський: «Важко передати словами… Те щось особливо світле, коли ми згадуємо теплоту рідного сімейного гнізда. До глибокої старості залишаються у нас якісь задушевні зв’язки з тією сім’єю, з якої ми вийшли».

Хоч і прикро, але ми змушені констатувати той факт, що в наш час втрачається роль сімейного виховання і, власне, сім’ї, як найбільш впливового фактора на формування людини.

Кількість дітей, що потерпають від насилля батьків або опікунів, з кожним роком зростає, і не тільки тому, що збільшується число неблагополучних сімей, а й тому, що в багатьох сім’ях на другий план відійшли звичайні людські цінності, такі як повага, любов, взаєморозуміння, почуття відповідальності та родинного єднання.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 1999 | Дата: 19 Червня 2017 | Комментарі (0)

І кожен фініш – це, по суті, старт

Ліна Костенко

Про фініш згодом.

А поки про старт.

Старт відбувся далеких шістнадцять років тому. Діти цього віку донедавна отримували свій перший документ – паспорт. А дітище краснопільських туристів цього року отримало нову прописку.

Але про все по черзі.

Протягом 6-9 червня 2017р. на території мальовничого села Хмелівка, яке для себе чи не вперше відкрили більшість учасників, відбувся черговий – шістнадцятий – туристичний зліт. Відбувся він тут вперше. І є всі шанси, на жаль, що не в останнє.

Протягом кількох днів юні туристи, більшість із яких тільки досягли віку самої традиції зборів, випробовували свої сили в різноманітних змаганнях як особистісного, так і командного типів. Діти знаходили себе у в’язанні вузлів, про існування яких багатьом обивателям – і тому, хто це зараз пише, і, напевно, частині з тих, хто читає, – мало відомо або й невідомо взагалі, переправі через перешкоди, етапних змаганнях під дощами і сонцем, якого, на щастя, було все ж більше.

< ... Переглянути повністю »
Переглядів: 1999 | Дата: 19 Червня 2017 | Комментарі (0)

Традиційно, на початку червня, учні шкіл району збираються на туристичний зліт.

6 червня 2017 року голова Краснопільської районної ради В.О.Савоненко відкрив ХVI районний туристичний зліт, побажав туристам результативних змагань, цікавого відпочинку, приємного спілкування з природою.

Зі словами вітання до присутніх звернувся староста села Хмелівки О.О.Дяченко, на землях якого в цьому році відбувається районний туристичний зліт.

Цікаве музичне вітання підготував аматорський колектив Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст. у складі Зеленської Марини, Мельник Вікторії, Хачатрян Єлени, Зименко Яни, Савкової Віталіни, Шевченко Анастасії, Янкової Ірини під керівництвом педагога-організатора, вчителя музики закладу Слюсарєвої Ольги Борисівни.

В цьому році в зльоті брали участь команди із 11 навчальних закладів. Змагання проводились за такими видами:техніка пішохідного туризму(особисто-командна та командна смуга перешкод), конкурсної програми «Тур-експрес», брали участь в трьох конкурсах (розпалювання багаття, в’язання туристичних вузлів, кращий туристичний табір) та змагалися на дистанції «Крос-похід».

... Переглянути повністю »

Переглядів: 1887 | Дата: 19 Червня 2017 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz