Четвер, 28 Березня 2024, 12:43:38 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Квітень » 3 » Турнір з волейболу пам’яті земляка М. Савоненка
Турнір з волейболу пам’яті земляка М. Савоненка
07:32:06

Щороку навесні всі шанувальники гри волейбол збираються в спортивній залі Краснопільського РПК для того аби вшанувати пам'ять воїна-інтернаціоналіста, учасника бойових дій в Афганістані – Миколи Олексійовича Савоненка…

Савоненко Микола Олексійович – народився 09 грудня 1966 року в смт. Краснопілля Сумської області. Закінчив Краснопільську середню школу № 1.

До призову на військову службу працював водієм у лісгоспі та був гравцем футбольної команди «Явір» смт. Краснопілля.

У травні 1985 року призваний на військову службу в прикордонні війська. В серпні 1985 року відправлений рядовим в Афганістан. Десантник. Виконував важливий обов’язок – на вертольотах проводити рейди по знищенню банд противників. Кулеметник. Брав участь у 20 бойових операціях та рейдах.

28 червня 1986 року о 19.30 годині під час проведення рейду в Муштіфі група потрапила в засідку. Діючи мужньо та стійко, прикордонники відбивали натиск супротивника. Під час сутички, Микола Олексійович собою прикрив командира… Нагороджений Орденом Червоної Зірки… посмертно.

25 березня о 10.00 годині відбулося урочисте відкриття турніру з волейболу пам’яті М. Савоненка. На відкритті були присутні голова Краснопільської районної ради, брат Миколи Савоненка – Віталій Олексійович Савоненко та начальник відділу освіти, молоді та спорту Іван Михайлович Матлахов. Вони привітали учасників турніру, побажали гарної гри, влучних передач та яскравих моментів. В. Савоненко подякував всім учасникам за таке щорічне вшанування пам’яті його брата, адже він любив спорт, присвячував йому багато свого вільного часу, грав у футбольній команді «Явір» та був небайдужий і до волейболу.

В турнірі взяло участь п’ять команд: с. Великий Бобрик, с. Сінне, с. Велика Рибиця, смт. Угроїди та с. Миропілля. Для часової зручності було залучено ще спортивну залу Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, в якій випало грати командам – с. Великий Бобрик та смт. Угроїди. В спортивні залі Краснопільського РПК залишилися грати команди с. Миропілля, с. Велика Рибиця та с. Сінне.

За результатом групових ігор в спортивні залі Краснопільського РПК зійшлися між собою такі команди:

  • 5 місце посіла команда с. Сінне
  • за 3-4 місце: с. Миропілля – смт. Угроїди (0:2);
  • за 1-2 місце: с. Великий Бобрик – с. Велика Рибиця (2:0).

Всі учасники, призери та переможці турніру з волейболу пам’яті М. Савоненка були нагороджені грамотами голів Краснопільської райдержадміністрації та Краснопільської районної ради, команда-переможець нагороджена пам’ятним кубком. В кожній команді було визначено кращого гравця турніру, які були нагороджені пам’ятною статуеткою та грамотою відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської райдержадміністрації.

Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту К. Коваленко

Переглядів: 478 | Додав: krrono
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz