Четвер, 25 Квітня 2024, 14:34:59 Всі права належать відділу освіти, молоді та спорту Краснопільської РДА. При використанні матеріалів сайту посилання на джерело є обов'язковим ©
Відділ освіти Краснопільської райдержадміністрації Сумської області
Головна Реєстрація Вхід
Вітаємо Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Пошук по сайту
Оголошення
[10 Вересня 2018][Всім]
Конкурс на посаду директора ЗЗСО (0)
[06 Вересня 2018][Всім]
Протоколи засідання конкурсної комісії (0)
[14 Серпня 2018][Всім]
Оголошення конкурсів на посаду директора (0)
Погода
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
 
Головна » 2017 » Березень » 02

28 лютого в Краснопільському районі проведено міжшкільні змагання з лижних гонок в залік XXV районних спортивних ігор школярів.

Основна мета заходу - популяризація фізичної культури і спорту серед школярів, пропаганди здорового способу життя та формування в учнівської молоді фізичного і морального здоров’я.

У змаганні взяли участь 41 дитина із 7 навчальних закладів району. Лижні перегони, в яких змагалися дівчата та юнаки, проводилися на лижній базі Краснопільської ДЮСШ, ст. «Явір» смт. Краснопілля.

Змагання проводилися окремо серед шкіл І групи – навчальні заклади І-ІІІ ступенів: Краснопільська, Славгородська, Великобобрицька ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ряснянський НВК та Краснопільська гімназія; та ІІ групи – навчальні заклади І-ІІ ступенів: Покровська ЗОШ І-ІІ ступенів та Грабовський НВК.

За підсумком змагань у загальному заліку І місце серед шкіл І групи вибороли юні лижники з Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ІІ – Краснопільської гімназії, ІІІ – Славгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів; серед шкіл ІІ групи першими стали учні з Грабовського НВК, другими – юні лижники Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

... Переглянути повністю »

Переглядів: 322 | Дата: 02 Березня 2017 | Комментарі (0)

На базі Грабовського НВК відбулося друге засідання районного методичного об`єднання вихователів «Патріотичне виховання у контексті розвитку духовного потенціалу особистості дитини дошкільного віку». Учасники заходу переглянули презентацію «Тут все священне – все твоє, бо зветься просто рідним краєм…», яку презентувала вихователь Марченко О.І., переглянули інтегроване заняття в різновіковій групі «Моє Грабовське рідне та безкрає…» (вихователь Шалашенко В.М.), завітали на екскурсію до музею П.А.Грабовського, де дізналися багато цікавого про життя і творчість великого поета. ... Переглянути повністю »

Переглядів: 337 | Дата: 02 Березня 2017 | Комментарі (0)

Мить сокровенна, як вишня в цвіту.
Сяють слова, золоті і нетлінні,
Рідні до болю, рівні життю:
Ми народилися на Україні!

На сьогодні в українському суспільстві важливим є відтворення почуття істинного патріотизму як духовно-моральної та соціальної цінності; формування у дітей та учнівської молоді громадсько-активних, соціально значущих якостей для реалізації особистого потенціалу на благо української держави.

Основами патріотичного виховання є сукупність цілей, завдань, змісту, засобів, форм і методів його здійснення. Саме в цій площині 22 лютого 2017 року у приміщенні Краснопільського центру дитячої та юнацької творчості відбувся районний форум педагогічних працівників закладів освіти «Формування громадянської свідомості, виховання патріотизму школярів у ході позакласної роботи».

Учасники форуму у виступах презентували ефективні форми роботи з дітьми, обмінювались досвідом з національно-патріотичного виховання, працювали над урізноманітненням форм і методів роботи за даним напрямом для вдосконалення системи патріотичного виховання.

Також присутні мали змогу переглянути виставку робіт та почути пісні у виконанні вихо ... Переглянути повністю »

Переглядів: 496 | Дата: 02 Березня 2017 | Комментарі (0)

Чергове засідання постійно-діючого семінару для заступників директорів з виховної роботи за темою «Творче використання ідей, традицій народної педагогіки в практиці роботи сучасної школи» відбулося на базі Хмелівської ЗОШ І-ІІІ ст.

Присутніх люб’язно зустріла та провела екскурсію закладом директор школи Кононенко Л.П.

Заступник директора з навчально-виховної роботи Мальцева Т.Ф. в своєму виступі-презентації розповіла як педагогічний колектив закладу використовує в своїй роботі традиції народної педагогіки. Народознавство – пріоритетний напрямок в роботі.

Підтвердженням сказаного було відвідування години народознавства «Дитячі забавки» в 5 класі, класний керівник Ахтирцева І.І. та тренінгу «А у нас в Україні» у 7 класі, класний керівник Чичикало В.М. Учні 7 класу дізналися про походження, приготування вареників та почастували всіх присутніх варениками з різною начинкою.

Фольклорний колектив «Калинонька» створений за ініціативи вчителів музики Слюсарєвої О.Б. та біології Чичикало В.М. в 2005 році. За цей період колектив став не тільки окрасою і перлиною закладу, а й села. Цей колектив від ... Переглянути повністю »

Переглядів: 374 | Дата: 02 Березня 2017 | Комментарі (0)

Поетичному слову не вмерти ніколи,
І квітнуть йому в поетичних віршах,
Бо слово вкраїнське – це слово народу,
У нього гаряча і щедра душа…

Такими словами розпочався районний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «театральне мистецтво» - «Живе слово», який відбувся 15 лютого у Краснопільському ЦДЮТ.

Учасниками фестивалю стали учні загальноосвітніх шкіл району та вихованці ЦДЮТ. Конкурсна програма передбачала виступ учасників у 3-х номінаціях: «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!», «Посміхнемось щиро Вишні» та «Власні усмішки». Конкурс проходив у двох вікових групах: середня – діти 10 – 13 років та старша – учнівська молодь 14 – 17 років. Компетентна експертна група - журі, оцінивши художній рівень виконавської майстерності, рівень сценічної культури, артистизм конкурсантів, визначили переможців фестивалю. Кращими із кращих стали:

у номінації «Живи, Кобзаре, в пам’яті людській!» - Удовенко Олег (Порозчанська ЗОШ І-ІІ ст.), Мантя Аліна (В.Бобрицька ЗОШ І-ІІІ ст.), Шатьорна Марина (Славгородська ЗОШ І-ІІІ ст.), Лу ... Переглянути повністю »

Переглядів: 633 | Дата: 02 Березня 2017 | Комментарі (0)

Всі права належать відділу освіти Краснопільської РДА © 2024
Порада
Ви використовуєте браузер Для коректного відображення сайту використовуйте браузер Mozilla Firefox, який відрізняється безпечністю та стабільністю.
Форма входу
Логін:
Пароль:
Календар новин
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Посилання
Законодавство України Мiнiстерство освiти і науки, молоді та спорту України Департамент освiти і науки Сумської обласної державної адміністрації Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти Сумський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти Краснопільська районна державна адміністрація Краснопільська районна рада Краснопілля. Край слобожанський Освітній портал Педагогічна преса Урядова «гаряча лінія»
Хостинг від uCoz